29 Weken Zwanger: Groeiecho & Shopping

29 Weken Zwanger: Groeiecho & Shopping

Hi iedereen! Deze week ben ik alweer 29 weken zwanger, hoe verder ik in mijn zwangerschap kom hoe sneller de weken lijken te gaan. Vorige week kreeg ik een groeiecho en shopte ik weer wat spullen bij elkaar πŸ™‚


29 Weken Zwanger: Groeiecho & Shopping

Hoe de eerste maanden helemaal niet snel leken te gaan, vliegt de tijd nu voorbij en begin ik steeds meer na te denken wat we nou allemaal nog in huis moeten halen en moeten doen. De ‘grootste’ dingen zijn geregeld en staan klaar, maar nu komt het aan op de accessoires, kleertjes, kruiken etc. etc.

SHOPPING

29 Weken Zwanger: Groeiecho & Shopping

Hoe leuk is dit truitje?! Ik kon ‘m niet laten liggen. Ook speurde ik Marktplaats af voor een kinderwagen, we wilden graag een 3-in-1 combi wagen en gelukkig vond ik er één in de buurt voor een zacht prijsje. Alles even uitwassen en we zijn er klaar voor. Afgelopen week kwam de consulent van ons kraambureau langs en kregen we een handig boekje met tips en een lijst van spullen die we in huis moeten hebben.

29 Weken Zwanger: Groeiecho & Shopping

MEER BEWEGEN

Helaas heb ik een griepje te pakken en door mijn astma wordt dat er niet makkelijker op. Omdat ik nu veel minder beweeg en sport dan dat ik voorheen deed heb ik geen conditie meer en kan je mij al opvegen wanneer ik een trap op moet lopen. Daarom ga ik nu samen met de hond dagelijks een rondje om één van onze weilanden heen, zo krijg ik weer meer beweging en voel ik mij hopelijk snel weer beter. James vindt het natuurlijk ook geweldig om een lange wandeling te maken :-).

GROEIECHO

29 Weken Zwanger: Groeiecho & Shopping

Omdat mijn placenta bij de 20 weken echo nog niet goed lag, moest er nu nog een groeiecho gemaakt worden. Vonden wij helemaal niet erg natuurlijk πŸ™‚ Alles zag er goed uit gelukkig en mijn placenta is goed gaan liggen. Ons kindje groeit goed en heeft lange benen, haha. Begin december krijgen we nog een extra groeiecho om zeker te zijn dat alles goed gaat.

Bedankt voor het lezen!

november 11, 2017
november 22, 2017

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Beantwoorden

  Babs

  november 14, 2017

  Wat grappig dat je al kan zien dat jullie kindje lange benen gaat krijgen! Dat truitje ziet er onwijs leuk uit inderdaad!
  Zo te lezen gaat alles voorspoedig, super!

 2. Beantwoorden

  Simone

  november 14, 2017

  Wat fijn dat alles zo goed gaat. Super mooi buikje heb je al zeg. En dat truitje is inderdaad tΓ© schattig!

 3. Beantwoorden

  Sonja

  november 14, 2017

  Wauw, wat zie jij er mooi zwanger uit. Ik was al een tonnetje rond, vooral op mijn kont.

 4. Beantwoorden

  Natascha

  november 15, 2017

  Wat fijn dat de echo goed was, en je ziet er ook zo mooi uit! Wat een mooi buikje heb je zeg. De laatste weken vond ik enorm snel gaan weet ik nog, dus ik wens je heel veel plezier ondanks dat het allemaal niet heel makkelijk meer gaat, enjoy en relax!

 5. Beantwoorden

  Mariska

  november 16, 2017

  Heel leuk om zo’n update te lezen. Ben heel erg benieuwd! πŸ™‚

 6. Beantwoorden

  Hennie

  november 19, 2017

  Wat heb jij een prachtig buikje. Helemaal zoals je dat als zwangere wilt hebben. Ik was van beide kinderen echt een zeekoe, bij de eerste kreeg ik dagelijks de vraag of ik een tweeling kreeg. Geniet van de laatste weken, want het gaat allemaal zo snel, al kun je je dat waarschijnlijk nu nog niet echt voorstellen. Kijk uit naar je volgende berichtgeving!

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.