3x Catrice Top Coat Matte, Moon Rock & Broken Glass

Normaal gesproken gebruik ik altijd een glanzende top coat, maar nu zag ik dat Catrice veel verschillende effect top coats heeft! Voor de afwisseling kocht ik een Matte & More topcoat, één Broken Glass top coat en een effect nagellak in Moon Rock.


3x Catrice Top Coat Matte, Moon Rock & Broken Glass

Ik vind het zo leuk dat Catrice mee gaat met de trends en dat deze ook betaalbaar zijn! Hoewel ik normaal gesproken nooit nagellak draag omdat dit op mijn werk niet toegestaan is, zit ik nu dus een paar weken thuis en kan ik lakken tot ik er bij neer val. Vandaag dus 3x Catrice Top Coat Matte, Moon Rock & Broken Glass.

Matte, Moon Rock & Broken Glass

3x catrice top coat matte moon rock broken glass

Ik houd ervan wanneer mijn nagellak potjes er hetzelfde uitzien per merk, een beetje jammer dus dat Moon Rock hier niet bij past. Ja, ik heb een beetje last van OCD als het op mijn make-up aankomt, haha. Verder zien de potjes er netjes uit en zijn ze makkelijk te herkennen.

Catrice Moon Rock

3x catrice top coat matte moon rock broken glass

Moon Rock is nieuw bij de Catrice familie en komt in meerdere tinten. Ik koos voor Magical Moonlight, een grijs/paarse tint met gouden ‘sliertjes’. Oké, dit is niet een top coat, maar door het Moon Rock effect lijkt het bijna wel alsof er een extra top coat aan te pas is geweest. 3x catrice top coat matte moon rock broken glass3x catrice top coat matte moon rock broken glass

Wat een prachtig lakje! Ik vind het gouden effect erg leuk staan en lijkt in ieder licht weer een beetje anders. Wel was het moeilijk dekkend te krijgen en ik had uiteindelijk drie lagen nodig.

Catrice Matt & More Top Coat

3x catrice top coat matte moon rock broken glass

Deze matte top coat heb ik al eens eerder over geschreven, maar vond ik wel in dit rijtje passen en daarom staat ‘ie er weer tussen. Dit is namelijk een matte top coat die tegelijk een shimmer erin heeft zitten. Het effect is heel bijzonder om te zien.

3x catrice top coat matte moon rock broken glass

Het effect lijkt een beetje streperig, maar dat komt omdat ik de snel er overheen lakte en de basis laag dus begon te verschuiven. Het is moeilijk te zien, maar de top coat droogt dus matte op en heeft tegelijk parelmoer shimmers erin. Best of both worlds dus 🙂

Catrice Broken Glass Top Coat

3x catrice top coat matte moon rock broken glass

De Broken Glass top coat komt volgens mij uit één van de nieuwste collecties van Catrice. Deze top coat moet het effect van gebroken glas geven op je nagels. Ik zie vaker broken glass nail-art langskomen en vind dit echt prachtig om te zien, ik hoop dat deze top coat hetzelfde effect geeft.3x catrice top coat matte moon rock broken glass

Het ziet er erg feestelijk uit! Ik heb wel twee laagjes aangebracht om het effect wat sterker te maken. Hoewel ik het een leuk resultaat vind, had ik liever wat grovere stukken ‘glas’ gezien. Deze zal ook erg leuk staan bij een donkere basis lak denk ik.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe lakjes en hoop ze er nog vaak bij te kunnen pakken! De top coat Broken Glass heb ik tijdens oud & nieuw gedragen, deze zag er erg feestelijk uit en gaf mijn nude basis lak net wat extra’s.

Catrice Moon Rock – – – €2,99

Catrice Matt & More Top Coat – – – €2,99

Catrice Broken Glass Top Coat – – – €2,99

Wat is jouw favoriete top coat?

Bedankt voor het lezen!

15 Reacties

 1. januari 8, 2017 / 8:55 am

  Ik had nog nooit van Broken Glass gehoord, maar ik vind het wel ontzettend gaaf staan!

 2. januari 8, 2017 / 9:44 am

  De moonrock nagellak vind ik sowieso heel erg mooi, heb er ook een paar van 🙂 Die broken glass top coat wil ik ook wel proberen, lijkt me ook wel heel leuk.

 3. januari 8, 2017 / 3:57 pm

  Moonrock is mooi! Bijzonder effect!

 4. januari 8, 2017 / 8:37 pm

  Inderdaad echt hele mooie lakjes! Super leuk ook met de glitters!

 5. januari 9, 2017 / 12:42 pm

  De laatste vind ik leuk met het glaseffect. Verder ben ik zelf echt te lui om nog een laag aan te brengen hahaha!

 6. januari 9, 2017 / 9:18 pm

  Wat een toffe effecten! De eerste is mijn favoriet!

 7. januari 9, 2017 / 9:25 pm

  Die broken glass vind ik wel super gaaf! Misschien dat die nog een keer mee gaat in mijn mandje. 😉

 8. januari 10, 2017 / 6:06 pm

  Het eerste lakje heb ik ook en die vind ik het mooiste van deze 3.

 9. januari 10, 2017 / 10:04 pm

  Ik vind vooral moon rock en de broken glass topcoat (heb zo’n topcoat nog niet eerder gezien) erg leuk.

 10. januari 15, 2017 / 11:27 am

  Ik vind de mooi rock echt prachtig! Ook super mooi gedaan met de swatches!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.