3x Hello Fresh Original Box

Over het algemeen kook ik iedere dag, maar na een paar jaar ben ik de variatie wel een beetje kwijt en wilde ik wel weer eens nieuwe recepten proberen. Maar altijd als ik op zoek ga naar een recept moet je van die onmogelijke ingrediënten overal en nergens vandaan zien te krijgen. Daarom wilde ik de Hello Fresh boxen wel eens proberen, daar krijg je alle ingrediënten mee thuis gestuurd en een handig recept erbij! Maar of ik dit nu zo’n succes vond..


3x Hello Fresh Original Box

3x Hello Fresh Original Box

De bezorging

Wanneer je, je hebt aangemeld op de site krijg je een bezorgingskalender, hierop kan je overzichtelijk zien wanneer je weer een box geleverd krijgt. Wil je een week (of meerdere weken) geen box ontvangen? Dan kan je dat ook heel makkelijk wijzigen in de kalender. Op de dag dat je box gebracht wordt, krijg je een sms met de tijd dat ze bij je deur staan. Bij mij werd de bezorging wel een half uur eerder dan gemeld gebracht.

Alle bestelde boxen zitten goed verpakt in een doos en alles is goed gekoeld. Dat zit wel goed! Alle maaltijden zitten los van elkaar in een aparte doos en die kan je zo je koelkast inschuiven. Bij mij pasten de drie boxen maar net, dus als je vijf boxen besteld mag je wel een ruime koelkast hebben.

Drie original boxen

Er zijn verschillende boxen waar je uit kan kiezen, een vega box, een original box, een familie box en een quick and easy box. Zelf koos ik voor de original, waar je overigens ook uit vega maaltijden kunt kiezen. Wanneer je, je box hebt gekozen kun je uit twaalf maaltijden kiezen die je graag wilt hebben. Ik bestelde kofta, een vegetarische maaltijd met spinaziegratin en een pasta gerecht.

En omdat het pasen was kreeg je er ook nog een mix bij voor worteltaart cakejes. Erg leuk!

3x Hello Fresh Original Box3x Hello Fresh Original Box

Je krijgt er een mapje bij met alle recepten en hoe je dit kunt maken. Ook staan er tips bij hoe je het kunt maken met minder calorieën.

spinaziegratin met aardappelen en een spiegelei

3x Hello Fresh Original Box

Alle ingrediënten zijn mooi verpakt en goed bewaard.

3x Hello Fresh Original Box3x Hello Fresh Original Box

Mijn persoonlijke favoriet! De spinaziegratin was echt heel lekker en ga ik ook zeker vaker maken. Mijn vriend miste er wel een stukje vlees bij.

kruidige kofta

3x Hello Fresh Original Box3x Hello Fresh Original Box

Kofta eten wij al regelmatig, dus het leek mij wel leuk om te proeven of deze dan anders zou smaken. Het smaakte heerlijk maar vond ‘m niet heel anders dan die wij normaal gesproken al maken.

rigatoni met kippendijstukjes en pesto

3x Hello Fresh Original Box3x Hello Fresh Original Box

Deze pasta vond ik zelf niet zo geweldig, maar ik ben dan ook niet zo’n enorme pasta eter. De ingrediënten waren wel weer top en mijn vriend vond dit juist een lekkere maaltijd.

Mijn ervaring

Alle maaltijden waren lekker en makkelijk te maken! Er staat een tijdsindicatie bij met 30 tot 40 minuten en dat klopte bij alle recepten wel. Ik vond de volgorde van koken wel een beetje vreemd, ik kook zelf namelijk altijd zo dat alles tegelijk klaar is en hier moest ik bijvoorbeeld eerst rijst en pasta koken en dit dan nog 20 minuten laten staan en verder gaan met de rest. Ik heb daar dus zelf even mee geschoven tot alles tegelijk klaar was.

Verder had ik het handig gevonden als er bij staat welke en hoeveel pannen je nodig hebt. Nu moest ik even creatief zijn hoe ik sommige dingen ging maken. De worteltaart-mix heb ik aan mijn moeder gegeven omdat ik geen cakevorm heb.

Ook vind ik de maaltijden veel te duur voor wat je krijgt, normaal gesproken betaal je €40 euro voor drie maaltijden en dat dus iedere week. Ik gebruikte nu een kortingscode en kon de boxen kopen voor €15 euro, wat ik wel een schappelijke prijs vond. Alle maaltijden waren simpel genoeg om ook in de supermarkt te kopen voor veel minder geld.

Maar €13 euro voor een maaltijd voor twee personen vind ik echt te duur! Om deze reden heb ik het lidmaatschap ook weer opgezegd, was het goedkoper geweest dan was ik zeker gebleven.

Heb jij wel eens boxen van Hello Fresh geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

 1. april 5, 2018 / 5:36 pm

  Hello Fresh heb ik nog nooit geprobeerd, ik vind de box van Marley Spoon zelf al heel goed. Het achter elkaar bereiden vind ik juist handig, in eerste instantie lijkt het niet logisch maar het werkt wel goed.
  En zo ontdek ik ook steeds nieuwe gerechten, heerlijk!

 2. april 5, 2018 / 7:46 pm

  Heb dit nog nooit geprobeerd, maar wil ik op zich wel eens proberen. Ben wel benieuwd 🙂

 3. april 5, 2018 / 8:45 pm

  Ik heb nu net maar online boodschappen gedaan bij de AH. Ik heb serieus nog nooit zo’n box geprobeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.