ABOUT

Over Beautyonthefarm

Hi! En welkom op Beautyonthefarm, leuk dat je even komt kijken naar wie er dan achter deze beauty blog zit. Mijn naam is Anna Gerrie en ik woon samen met mijn vriend on the farm in het mooie Friesland. Samen hebben wij een Rhodesian Ridgeback genaamd James en twee cavia’s Ginger & Perry.

Waarom een beauty blog?

Al jaren ben ik verzot op Make-up en ik vind het ontzettend leuk om nieuwe looks te creeëren. Toen ik een jaar of veertien was mijn studie keuze snel gemaakt en koos ik voor de haar & make-up kant. Helaas ben ik na een jaar weer van richting veranderd. Toch bleef de interesse naar make-up en een aantal jaren later koos ik ervoor om de studie schoonheidsspecialiste op te pakken. Deze keer heb ik de studie afgemaakt en doe dit nog steeds met veel plezier! Toch heb ik momenteel die kans nog niet om een salon te openen en daarom ben ik deze blog begonnen. Zo kan ik mij toch nog bezig houden op het beauty gebied.

Ook vind ik het schrijven, fotograferen en contact met andere bloggers ontzettend leuk! Deze kant krijg je er dus cadeau bij. Je kunt zoveel verschillende kanten op met bloggen, zo wordt er regelmatig een swap of bloghop georganiseerd.

Naast het bloggen werk ik nog full-time bij de fastfoodketen met de gouden bogen. Ook ontzettend leuk werk en een fijne afwisseling op het bloggen. Ik plaats om de dag een artikel en deze zijn altijd beauty gerelateerd.

Alles wat ik op mijn blog schrijf is gebaseerd op mijn mening en kan verschillen van jouw mening of bevindingen.

  20161108_113310  2015-10-09

James -Rhodesian Ridgeback-

Ginger Ginger Ginger & Perry

Ginger & Perry