ABOUT

OVER BEAUTYONTHEFARM.NL

Hi! En welkom op Beautyonthefarm.nl, leuk dat je even komt kijken naar wie er dan achter deze blog zit. Mijn naam is Anna Gerrie en ik woon samen met mijn vriend on the farm in het mooie Friesland. Samen hebben wij een Rhodesian Ridgeback genaamd James en hebben wij een dochter, Lauren.

WAAROM EEN BLOG?

Al jaren ben ik verzot op make-up en ik vind het ontzettend leuk om nieuwe looks te creeëren. Toen ik een jaar of veertien was, was mijn studie keuze snel gemaakt en koos ik voor de haar & make-up kant. Helaas ben ik na een jaar weer van richting veranderd. Toch bleef de interesse naar make-up en een aantal jaren later koos ik ervoor om de studie schoonheidsspecialiste op te pakken. Deze keer heb ik de studie afgemaakt en doe dit nog steeds met veel plezier! Toch heb ik momenteel die kans nog niet om een salon te openen en daarom ben ik deze blog begonnen. Zo kan ik mij toch nog bezig houden op het beauty gebied.

Ook vind ik het schrijven, fotograferen en contact met andere bloggers ontzettend leuk! Deze kant krijg je er dus cadeau bij. Je kunt zoveel verschillende kanten op met bloggen, zo wordt er regelmatig een swap of bloghop georganiseerd.

Naast het bloggen werk ik nog full-time McDonald’s in een HR functie. Ook ontzettend leuk werk en een fijne afwisseling op het bloggen.

Alles wat ik op mijn blog schrijf is gebaseerd op mijn mening en kan verschillen van jouw mening of bevindingen.