Action Glow & Highlights Palette

Ik ga deze week lekker verder op de highlighter tour, met vandaag dit pareltje dat gewoon te koop is bij de Action. Volgens velen een mooie dupe van het Anastasia Moonchild palette of dat echt zo is kan ik niet zeggen. Tรณch ziet het er op de swatches veelbelovend uit. Kijk je mee?


Action Glow & Highlights Palette

De zes verschillende kleuren zijn vrij koel en hebben een duochrome effect. Erg mooi om te zien natuurlijk! Er is nog een andere versie te koop met warmere tinten, maar die was helaas niet te koop bij mijn Action filiaal.

De verpakking

Action Glow & Highlights Palette

De verpakking is simpel en voelt niet heel stevig aan, ik zou ‘m dus niet zo snel meenemen in m’n tas. Achterop staan de namen van de tinten en de ingrediรซnten. Toch leuk dat ze extra moeite hebben gedaan om namen te bedenken voor de tinten, voor zo’n Action prijsje verwacht ik zulke dingen niet.

Swatches

Action Glow & Highlights Palette

Angel White – Subtle Tundra – Purple Shadow

Pale Marble – Peaceful Calm – Mild Marble

Action Glow & Highlights Palette

Angel White – Subtle Tundra – Purple Shadow – Pale Marble – Peaceful Calm – Mild Marble

Hier heb ik de foto in de schaduw genomen, de tinten komen mooi over maar wel vrij poederig.

Action Glow & Highlights Palette

In het zonlicht weer een heel ander beeld! Zo komen de tinten beter tot hun recht. Angel White heeft nog een grove glitter erbij, wat ik vaak minder mooi vind. Pale Marble en Peaceful Calm zijn de warmste tinten uit dit palette en zijn een mooie afwisseling tussen al die koele tinten. Ik ben benieuwd hoe de tinten op mijn jukbeenderen zullen zijn ๐Ÿ™‚

In gebruik

Action Glow & Highlights PaletteAction Glow & Highlights Palette

Ik bracht Pale Marble aan op mijn wenkbrauw bot, Angel White op mijn traanbuis en Purple Shadow over mijn bewegende ooglid. Pale Marble valt helaas weg op de foto, maar heeft een mooie rosรฉ finish op mijn huid. Angel White is heel koel en geeft een goede glans af. Purple Shadow ziet er paars/blauw uit en geeft een leuk effect over mijn oogschaduw heen. Zo’n blauwe tint breng ik niet aan op mijn jukbeenderen.

Action Glow & Highlights Palette

Peaceful Calm bracht ik aan op mijn jukbeenderen en hier hoef ik nauwelijks van aan te brengen om een mooie glans te krijgen. Subtle Tundra en Mild Marble heb ik niet aangebracht omdat ik die tinten te zilver vind en dat totaal niet bij mijn huidskleur past. Als oogschaduw kleur zou het wel kunnen.

Ik ben erg te spreken over dit Action Glow & Highlights Palette, de kwaliteit is รฉcht goed en al helemaal voor de budget prijs die Action aanhoudt. Het bonnentje heb ik ben ik ergens kwijt geraakt, maar het palette kostte volgens mij niet meer dan โ‚ฌ3,00.

Heb jij het Action Glow & Highlights Palette al gezien?

Bedankt voor het lezen!

5 Reacties

 1. Willemse
  oktober 12, 2017 / 6:20 am

  He jeetje en ik vond dat ik wel eventjes genoeg highlighters e.d. had, maar nu ik dit zo zie denk ik…nou vooruit , voor die paar euro ;-P

 2. oktober 12, 2017 / 9:45 am

  Ik heb ze laten liggen… ik wist eigenlijk niet zo goed of ik ze wel nodig had. Ze zien er top uit dat wel.

 3. oktober 19, 2017 / 6:46 pm

  Leuk dat ze er ook namen bij!Ik vind het toch wel een beetje moeilijke kleurtjes maar het ziet er mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.