Alweer zes weken mama

Alweer zes weken mama

Oh Baby!

Alle clichΓ©s zijn waar.. De tijd vliegt Γ©cht voorbij met een kind, ik kan niet geloven dat ik alweer zes weken mama ben van het allermooiste meisje. Ik praat je weer even bij πŸ™‚


Alweer zes weken mama

Zes weken geleden werd ik dus mama van Lauren. We zijn voor het eerst ouders geworden en het is allemaal nog uitvogelen hoe alles ‘werkt’. Nu is Lauren echt een super makkelijke baby, dus zwaar is het niet! Na een heerlijke kraamweek moesten we het zelf doen, gelukkig had mijn vriend drie weken vakantie opgenomen en konden we nog twee weken samen zijn.

vier weken oud

In de eerste maand kregen we ontzettend veel visitie, erg leuk en gezellig maar de volgende keer houd ik toch liever een kraamfeest denk ik. Want met zoveel visite was ik echt wel even toe aan een paar dagen niets doen.

Lauren is lekker rustig, huilt alleen wanneer ze echt iets nodig heeft en slaapt de rest van de dag lekker door. ‘S nachts begint ze er ook al een ritme in te krijgen. Toen mijn vriend nog vrij had sliep ze door tot 05:00 uur, maar sinds hij weer werkt (en om 02:00 uur uit bed moet) werd ze steeds wakker van zijn wekker en wilde dan dus een keer extra voeding in de nacht. Gelukkig is ze daar nu wel aan gewend en slaapt ze er door heen.

We zouden het eerste bezoek aan het consultatie bureau moeten hebben maar omdat zij het druk hebben kunnen we pas bij zes weken terecht. Toch werd ik nog gebeld of ze misschien nog aan huis kon komen om te wegen in de vierde week, dat wilden we wel graag want met borstvoeding weet je niet goed wat ze binnen krijgen. Lauren komt meer aan dan gemiddeld en krijgt al van die lekkere baby rolletjes πŸ™‚

Alweer zes weken mama

We wandelen ook iedere dag weer een blokje om, zo heerlijk om in de buitenlucht te zijn. Lauren was verkouden en daarna kwam het Siberische kou front, dus we zijn een weekje binnen gebleven op een gegeven moment. Maar nu het zonnetje er weer is kunnen we naar buiten!

zes weken oud

Alles begint nu te wennen en ik weet inmiddels wel goed wat Lauren allemaal wil wanneer ze huilt. Deze week werd het wel echt tijd om het consultatie bureau te bezoeken, Lauren is goed gegroeid en kan je al volgen, lachen en heeft al praatjes. Ook kreeg ze haar eerste twee inentingen en sliep vervolgens de hele dag, de dag daarna had ze er nog wat last van en was ze wat onrustig.

Qua voeding gaat ook alles goed, ik geef nog steeds borstvoeding en kolf het nu af. Lauren krijgt dan het flesje, hier drinkt ze beter uit en kan ik ook gelijk zien hoeveel ze binnen krijgt. De laaste voeding drinkt ze nu meer dan uit mijn borst en slaapt dus ook langer door, happy me πŸ™‚

Alweer zes weken mama

skatteke ❀

Zo, je bent weer helemaal bij gepraat. Alles gaat super goed en we genieten iedere dag weer van haar!

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Beantwoorden

  Mariska

  maart 16, 2018

  Wat een lieve foto! Gelukkig gaat alles goed πŸ™‚

 2. Beantwoorden

  Deb

  maart 16, 2018

  Als moeder herken ik dat maar al te goed dat de tijd vliegt ☺. Je kan de hele dag met je kleine bezig zijn en aan het einde van de dag ben je vaak op. Op die manier vliegen de dagen voorbij.

  Lauren is prachtig en wat fijn dat ze lekker doorslaapt, goed eet en veel lacht. Lekker van genieten!

 3. Beantwoorden

  VWillemse

  maart 16, 2018

  Oh jeetje wat een dotje , fijn dat alles zo goed gaat, zo ziet ze er ook uit πŸ™‚
  Lauren is een prachtige naam trouwens, echt heel mooi.

 4. Beantwoorden

  anna

  maart 16, 2018

  Ohhh wat een lieve foto! Fijn om te lezen dat het zo goed gaat met jullie <3

 5. Beantwoorden

  Babs

  maart 16, 2018

  Wat een dotje! Wat gaat dat inderdaad snel, fijn dat ze goed groeit en dat ze ook vaak doorslaapt. Leuk om deze update te lezen!

 6. Beantwoorden

  sammie

  maart 16, 2018

  Fijn dat het allemaal zo goed gaat, geniet er lekker van!

 7. Beantwoorden

  Sonja

  maart 17, 2018

  Ooooh smelt… wat een mooie grote ogen!
  In April ben ik al weer 24 en 17 jaar moeder! Echt serieus ik mis de kleine baby’s van toen.

 8. Beantwoorden

  marleen

  maart 20, 2018

  Aaah wat een schatje!!! Dat outfitje ook, haha <3 Superleuk om te lezen en fijn dat alles zo goed gaat (en vooral dat ze doorslaapt, haha!)

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.