Anastasia Brow Definer in Medium Brown

Hallooo lieve lezers, daar ben ik weer even. Gelukkig vond ik weer een gaatje in mijn agenda om een blogje voor jullie klaar te zetten! Ik heb het bloggen ontzettend gemist, maargoed er moet wel tijd voor zijn. Ik heb de Anastasia Brow Definer in Medium Brown nu al een tijdje in gebruik en vertel je vandaag wat ik er van vind! Lees je mee?


Anastasia Brow Definer in Medium Brown

Waar ik voorheen met veel liefde de Anastasia Brow Wiz in gebruik had, wilde ik nu wel eens testen of de Brow Definer misschien nóg wel wat beter zou zijn. Medium Brown is voor mijn wenkies de perfecte tint, dus daar hoefde ik niet lang over na te denken. Het verschil tussen de Brow Wiz en de Brow Definer zit ‘m in de vorm van het potlood. De Brow Wiz is klein en hiermee kun je dus heel precies werken. De Brow Definer heeft een driehoekige vorm en kun je vooral goed gebruiken om je wenkbrauwen mee in te vullen.

VORMGEVING

Anastasia Brow Definer in Medium BrownAnastasia Brow Definer in Medium Brown

Anastasia Brow Definer in Medium Brown €22,10

Het doosje heeft een mooie rosé gouden tint. Daaruit komt de Brow Definer, deze ziet er praktisch hetzelfde uit als de Brow Wiz, maar is iets robuuster.

DE BROW DEFINER

Anastasia Brow Definer in Medium BrownAnastasia Brow Definer in Medium Brown

Aan de ene zijde zit een borsteltje, iets wat ik altijd ontzettend handig vind. Deze glijdt makkelijk door mijn haren heen en brengt ze mooi in model. Aan de andere kant het potlood, deze heeft dus een driehoekige vorm. Met de punt kun je, je wenkbrauwen vorm geven en met de dikke kant kun je ze mooi invullen. Ook al ziet het potlood er grijs uit, het geeft wel een bruine tint :-).

IN GEBRUIK

Anastasia Brow Definer in Medium Brown

Medium Brown sluit perfect aan bij mijn haarkleur. Ook geeft ‘ie voldoende pigment af.

Anastasia Brow Definer in Medium Brown

Ik ben zeer tevreden over de Anastasia Brow Definer in Medium Brown, het vult de ‘gaten’ in mijn wenkbrauwen goed op en het ziet er nog steeds natuurlijk uit. Toch moet ik zeggen dat ik de Brow Wiz toch net wat fijner vind, daar kan ik nét even wat preciezer mee aan de slag dan de Brow Definer. Maar al met al een prima wenkbrauw potlood! De Anastasia Brow Definer in Medium Brown kocht ik hier.

Welk wenkbrauw product gebruik jij?

Bedankt voor het lezen!

11 Reacties

 1. juni 24, 2017 / 8:07 am

  Het is inderdaad alweer een tijdje geleden, fijn om je weer te lezen! Het resultaat vind ik erg mooi, maar kan me voorstellen dat je de brow wiz fijner vind omdat je daar toch preciezer mee kunt werken. Ik zou zelf namelijk ook voor de brow wiz gaan. Momenteel gebruik ik een brow pomade van Christian Faye, maar zodra deze op is dan ga ik de brow wizard uitproberen. Goeie tip om het bij Beautybay aan te schaffen. Scheelt behoorlijk met de prijzen van de Douglas.

 2. juni 24, 2017 / 11:14 am

  Ziet er heel mooi uit, goede kleur ook. Ik ga even kijken voor de Brow Wiz!

 3. Varenka
  juni 24, 2017 / 8:12 pm

  Ahhh dat is lang geleden, leuke en nuttige review

 4. juni 24, 2017 / 8:38 pm

  Wat een fijn product! Ik wil zelf ook echt een keer zo’n brow definer van Anastasia gaan aanschaffen.

 5. juni 24, 2017 / 8:47 pm

  Wow, heel mooi resultaat! Deze wil ik ook wel hebben. Ondanks dat ie best aan de prijzige kant is. En wat een mooie foto’s!

 6. juni 27, 2017 / 7:24 pm

  Ik vind het ook wel mooi, maar toch wat aan de prijs. Zelf gebruik ik nog steeds het bekende wenkbrauwkitje van Catrice 🙂

 7. juni 27, 2017 / 8:58 pm

  Wat een apart penceeltje. Ik moest ff twee keer lezen wat het puntje nu doet. Fijn dat er weer een review online staat.

 8. juli 6, 2017 / 1:34 pm

  Ziet er goed uit! Ik gebruik zelf de pommenade, die vind ik echt heel fijn.

 9. juli 7, 2017 / 11:24 am

  Ik gebruik deze zelf ook in een andere kleur en ik ben er echt dol op! Die van mij is zelfs al bijna op, dat zegt genoeg. Ik vind het resultaat bij jou ook erg mooi. Mooi natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.