Anastasia Brow Wiz – Medium Brown

De Anastasia Brow Wiz is een ontzettend gehyped wenkbrauw potlood in blog land en overal waar ik lees wordt er lyrisch over gesproken. Nu werk ik mijn wenkbrauwen eigenlijk altijd wel bij, ook als ik verder geen make-up draag, mijn wenkbrauwen staan er wel mooi bij. Daarom wilde ik wel eens zien of de Brow Wiz het écht waard is!


Anastasia Brow Wiz Medium Brown

De Anastasia Brow Wiz is een multifunctioneel wenkbrauw potlood, dat aan de éne zijde een spoolie en aan de andere zijde een ultra dun wenkbrauw potlood heeft. Dit potlood is zo klein gemaakt om preciezer te kunnen werken en eventueel kleine haartjes na te bootsen. Ook handig is dat dit potlood nooit geslepen hoeft te worden.

De Brow Wiz is in veel verschillende tinten verkrijgbaar. Er zijn bruine, rode en zwarte tinten verkrijgbaar en deze variëren ook nog van warme en koele ondertoon, keuze zat dus en er moet haast wel een geschikt potlood voor iedereen tussen zitten.

Het product

anastasia brow wiz medium brownanastasia brow wiz medium brown

Het wenkbrauw potlood wordt geleverd in een doosje, ik ben hier geen voorstander van en vind het verspilling. Maargoed, het doosje is wel netjes en op de bovenzijde staat de kleur aangegeven. anastasia brow wiz medium brown

Omdat het doosje vrij groot is, had ik ook een dik potlood verwacht. Maar niets is minder waar, het is juist het dunste wenkbrauw potloodje dat ik ooit gezien heb! De verpakking is zwart met rosé gouden details, erg mooi. Aan de rechterkant dus een spoolie en links het potlood, deze kun je in en uit draaien. anastasia brow wiz medium brownanastasia brow wiz medium brown

Het potloodje is afgerond, ik had juist verwacht dat het een platter model zou zijn, maar ik zie net dat een ander model van Anastasia dit heeft. Het puntje is echt heel klein en ik verwacht hier wel goed precies mee te kunnen werken.

In gebruik

anastasia brow wiz medium brown

Ik koos dus voor de kleur medium brown, deze is een tint donkerder dan de blonde versie en heeft een koele ondertoon. Ik heb wel eens warmere tinten gehad, alleen dat slaat altijd zo oranje uit op mijn wenkbrauwen. En dat wil ik natuurlijk niet!

anastasia brow wiz medium brown

Ik heb opzicht best veel wenkbrauw haren en ik kan ze altijd wel mooi shapen, maar er vallen wel ‘gaten’ in en aan het uiteinde zijn de haartjes lichter waardoor het lijkt alsof ik kleine stompjes heb voor wenkbrauwen :’-) Dus om die problemen op te lossen gebruik ik een wenkbrauw potlood. anastasia brow wiz medium brown

Het eindresultaat! Ik vind het een zeer fijn potlood, de kleur is goed en je kan inderdaad heel precies aanbrengen. Misschien dat het door de nieuwigheid komt, maar de kleur komt er bij mij wel wat stroef af. anastasia brow wiz medium brown

Nog even naast elkaar om het verschil goed te zien. Ik heb rechts ook direct mijn wenkbrauwgel aangebracht, anders zakt de hele boel weer in. Op zich had ik ‘m wat strakker kunnen maken door nog even met een likje concealer er bij langs te gaan, maar ik ben zelf niet zo van de strakke wenkbrauwen.

Ik had het niet verwacht, maar er zit wel degelijk een verschil in dit wenkbrauw potlood en andere versies die ik heb gebruikt. Doordat de punt zo klein is kun je gewoon een stuk preciezer werken. Ook is dit het eerste potlood dat echt de goede kleur is voor mijn haartjes. En ik vind het erg handig dat ‘ie niet geslepen hoeft te worden. Ik ben fan! Nu lees ik wel vaker dat de punt snel afbreekt, dus ik hoop dat die van mij het niet begeeft.

Zou ik deze opnieuw kopen? Ja, ik denk het wel. Al vind ik bijna 30 euro voor een wenkbrauwpotlood echt veel te veel geld.

Anastasia Brow Wiz – Medium Brown – – – €28,95

Welk wenkbrauw product gebruik jij?

Bedankt voor het lezen!

13 Reacties

 1. januari 6, 2017 / 8:54 am

  Ik vind het effect heel erg mooi en natuurlijk!

 2. januari 6, 2017 / 9:22 am

  Ik gebruik nooit een wenkbrauw potlood, heb van mezelf best donkere volle wenkbrauwen.

 3. januari 6, 2017 / 9:59 am

  Het effect ziet er heel natuurlijk uit. Zelf doe ik eigenlijk niets aan mijn wenkbrauwen.

 4. januari 6, 2017 / 10:02 am

  Ik vind het effect prachtig maar 30 euro vind ik wel teveel ook. Dan maar mijn good old Hema variantje, haah! 🙂

 5. januari 6, 2017 / 11:33 am

  Toen ik de anastasia pomade heb gekocht, had ik deze potlood geprobeerd. Hij werkt erg fijn en makelijk. Als ik anastasia pomade niet van plan om te kopen zal ik deze zeker meenemen.

 6. januari 6, 2017 / 11:48 am

  Klinkt goed!
  En erg mooi effect!

 7. januari 6, 2017 / 4:37 pm

  Ik heb hem sinds kort ook en ik ben heel erg fan!

 8. januari 6, 2017 / 7:54 pm

  Staat nog steeds op mij wishlist hoor en alleen maar goede dingen over.

 9. januari 6, 2017 / 9:22 pm

  Heel mooie en natuurlijk effect en inderdaad, ik wil deze ook graag. Ik heb er nu een van essence maar die geeft echt niet zo mooi effect, dan zie je duidelijk dat het een potlood is.

 10. januari 8, 2017 / 8:36 pm

  Ik heb deze ook gehad en hij is inderdaad echt heel fijn! De kleur past inderdaad echt perfect bij je. Ik heb nu even een andere, maar ik denk dat ik daarna deze ook weer ga kopen;)

 11. januari 10, 2017 / 10:02 pm

  Mooi en natuurlijk resultaat! De kleur past ook perfect bij je brows. De brow wiz doet me heel erg denken aan Precisely my brow van Benefit, deze heeft ook een fijn puntje waarmee je precies kunt werken en omdat je er zulke fijne lijntjes mee kunt maken lijken het net haartjes. Precisely my brow van Benefit was alleen heel snel op, al na 1 maand en dat overviel me omdat je niet kunt zien hoeveel er nog in zit. Hopelijk gaat dit potlood langer mee want ze zijn best prijzig. Ik gebruik nu een brow pomade van Christian Faye waar ik heel erg lang mee ga doen denk ik en waar ik heel tevreden over ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.