Aphro Celina Wimperserum

Aphro Celina Wimperserum

Omdat mijn wimpers altijd erg kort zijn en snel uitvallen gebruik ik een wimperserum, maar nadat het serum van Kruidvat uit het assortiment ging had ik nog geen nieuwe gevonden. Nu heb ik wel een waardige vervanger gevonden in het Aphro Celina wimperserum.

Aphro Celina Wimperserum

Het was even een zoektocht naar een goed wimperserum en ik kwam er achter dat er een heleboel te koop zijn, maar niet allemaal hebben ze dezelfde ingrediënten. Ik wilde wel echt een serum met het ingrediënt Isopropyl Cloprostenate omdat dit een actief ingrediënt is waarvan bewezen is dat het je wimpers verlengd. Helaas zijn daar niet veel van of kosten ze meer dan honderd euro en dat vind ik echt veel te duur. Uiteindelijk kwam ik uit bij Aphro Celina en bestelde ik het Eye Lash serum. Ik heb deze inmiddels zo’n twee maanden getest en zie nu wel een mooi resultaat.

De verpakking

Aphro Celina WimperserumAphro Celina Wimperserum

Het serum zelf wordt nog in een zwart doosje met opdruk geleverd, hier staan ook de ingrediënten op en wat het serum doet. Naast het verlengen van je wimpers, kun je dit ook op je wenkbrauwen gebruiken. De verpakkig van het serum is erg simpel, goud met de opdruk Aphro Celine Eye Lash.

Aphro Celina WimperserumAphro Celina Wimperserum

Het kwastje zelf heeft losse haartjes en dit brengt prima aan, ik vind wel dat er weinig serum aan blijft hangen waardoor ik wel meerdere keren moet dippen om alle wimpers bedekt te hebben.

Ingrediënten

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Chamomille Recutitia Flower Extract, Panthenol, PVP, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Isopropyl Cloprostenate

In gebruik

In principe gebruik je het serum de eerste zes tot acht weken iedere dag, dan heb je meestal wel de maximale lengte van je wimpers bereikt. Daarna heb je voldoende aan drie á vier keer per week om het bij te houden.

Aphro Celina Wimperserum

Dit waren mijn wimpers acht weken geleden. Je ziet dat ze erg kort zijn en ook naar beneden gericht staan.

Aphro Celina Wimperserum

En dit zijn mijn wimpers nu. Echt een wereld van verschil, ze zijn echt een heel stuk langer en ze hebben meer een krul gekregen.

Aphro Celina WimperserumAphro Celina Wimperserum

Ook van de zijkant zie je het verschil goed.

Aphro Celina WimperserumAphro Celina Wimperserum

Uiteraard ook nog een foto hoe het verschil is met mascara.

Ik ben echt heel blij met het Aphro Celina wimperserum, niet alleen omdat mijn wimpers langer zijn geworden maar ze zijn ook een stuk sterker. Voordat ik het serum gebruikte vielen veel van mijn wimpers vaak uit en dat gebeurd nu gelukkig niet meer. Ik denk wel dat ik binnenkort weer een lash lift wil laten doen, om het maximale eruit te halen 🙂 Het enige minpunt is de prijs, want vijftig euro voor een serum vind ik wel echt te duur. Voor het Kruidvat serum betaalde ik tien euro en dat had hetzelfde effect. Maarja, ze gebruiken de markt wel goed want er is simpelweg geen vergelijkbaar middel.

Gebruik jij ook een wimperserum?

2 Reacties

 1. juni 23, 2019 / 10:28 am

  Vind het heel jammer dat al die wimper serum zo duur zijn, op die van de kruidvat na destijds. Zag er bij Douglas nu eentje van hun eigen merk voor 30 euro, wellicht ga ik die eens proberen als het In de sale is ..

  • Anna Gerrie
   Auteur
   juni 25, 2019 / 2:04 pm

   die prijzen zijn echt niet te doen inderdaad. Ik zal ook eens kijken bij die van Douglas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.