[winactie gesloten] Beauty on the farm bestaat 1 jaar en wie jarig is trakteert!

Het is feest! Mijn blog bestaat vandaag namelijk 1 jaar, namens dit heugdelijke feit wil ik even terugblikken op mijn jaar en natuurlijk ga ik trakteren!


Beauty on the farm bestaat 1 jaar

Precies 1 jaar geleden begon ik dus te bloggen op beautyonthefarm.nl, ik was er helemaal klaar voor en dolblij eindelijk een domeinnaam gevonden te hebben. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik wat minder ging werken en wat leuks te doen wilde hebben voor erbij. Ik volgde al een langere tijd wat bekendere bloggers en dacht dat, dat wel een leuke hobby zou zijn! En zo geschiedde..

Er is veel veranderd

De eerste weken deed ik maar wat, althans ik had werkelijk geen verstand van hoe en wat. Zo maakte ik foto’s als het donker werd, kwam ik er later pas achter hóeveel andere (beauty) blogs er zijn en wist ik niet wat voor schema ik wilde aanhouden. Als is mijn eerste artikel bekijk lig ik in een deuk, de foto’s zijn om te huilen haha.

beauty on the farm bestaat 1 jaar

Links is mijn allereerste blog foto en rechts is een recente foto. Er is echt veel veranderd! Ik vind het zo leuk om creatief te zijn en ik heb onderhand ontiegelijk veel prullaria verzameld waar ik veel mee afwissel voor de foto’s. Nu denk ik er echt over na hoe ik alles wil neerzetten en welke kleuren in gebruik.

Ook had ik dus werkelijk geen idee hoeveel andere (en leuke) bloggers er zijn, ik had mij daar helemaal niet in verdiept verder en kwam daar dus later pas achter. Ik vind het heerlijk om iedere dag veel blogs langs te gaan en overal te lezen wat zij nu van iets vinden. Ik zit inmiddels in een groeps app met meerdere bloggers en dit is zo handig en gezellig, we helpen elkaar met het bloggen en hebben het ook gewoon over random dingen die we meemaken iedere dag. Thanks ladies!

Cijfertjes

Helaas heeft KPN bij ons thuis besloten dat ‘ie Google Analytics niet zo leuk vind en dat mijn blog dat niet nodig heeft. Ja echt waar, onze firewall blokkeert ‘m en aangezien ik niet technisch genoeg ben om daar in te gaan prutsen, doe ik het zonder. Wel heb ik de WordPress app en daarmee kan ik de basis cijfers wel zien. Nu heb ik geen idee of deze kloppen, omdat ik vaak hoor dat deze app en de cijfers van GA verschillen.

Mijn blog groeit iedere maand weer en ik vind dat echt tof om te zien! Bijna 2000 mensen die per maand naar mijn blogje komen, dit had ik echt nooit verwacht! Zet maar eens 2000 mensen voor je neer, dat zijn er echt veel. Vind ik dan, bedrijven vinden dit niet veel namelijk :’-) Gelukkig zijn er ook nog bedrijven die kijken naar je content en uitstraling. Natuurlijk blog ik niet voor de gratis spulletjes, maar zie ik het wel als een eer wanneer ik een mailtje krijg van een bedrijf!

Ervaring

Hoe is mijn ervaring met het bloggen? Vooraf dacht ik gewoon dat je wat foto’s maakte en hier een leuk verhaal bij schreef, maar nu weet ik dat er veel meer bij komt kijken. Bloggen kost namelijk veel tijd en geld. Ik ben dagelijks wel bezig met mijn blog en die van anderen. Zo bezoek ik veel blogjes per dag en dit wil ik ook echt lezen en een gemeende reactie kunnen geven.

Ook is mijn geldboom behoorlijk leeggehaald dit jaar. Want ja, bloggen is niet gratis. Ik probeer reviews te combineren met TAG’s, persoonlijke items en looks.

Daarnaast lees ik vaak dat bloggers elkaar veel misgunnen en dat er een soort strijd is. Hier heb ik gelukkig niets van meegemaakt, ik heb eigenlijk alleen maar lieve bloggers ontmoet en gesproken!

Wie jarig is trakteert!

En natuurlijk trakteer ik ook op een cadeautje! Ik vond het moeilijk om te bedenken wát ik nu wilde geven, want ik wilde wel een leuk verjaardagscadeau geven. Daarom mag één van jullie een lipstick uitzoeken van Urban Decay t.w.v €19,50 of Nabla t.w.v €12,90. Hier zou ik heel blij van worden in ieder geval 🙂

beauty on the farm bestaat 1 jaar

Het enige wat je hiervoor doet is:

 • Mijn instagram pagina volgen.
 • In een reactie aangeeft welke lipstick je het liefst wilt.

Ik houd deze actie aan tot 8 januari 2017 en kies dan een winnaar uit via een random picker. Gebruik een geldig e-mail adres in je reactie (alleen ik kan dit e-mail adres zien) en reageer binnen 48 uur. Reageer je niet op tijd? Dan kies ik iemand anders uit.

winnaar-ud-lipstick

Bedankt voor het lezen en veel succes!

27 Reacties

 1. december 19, 2016 / 6:58 am

  Ah gefeliciteerd meid! Je foto’s zijn inderdaad echt prachtig. Ik doe zeker mee aan de winactie en zou graag de lipstick van UD willen winnen. Lijkt me een mooi merk om eens te reviewen maar dit heb ik nog nooit gedaan, want zoals jij zelf al vermeldde: bloggen kost erg veel geld haha.

 2. jia-feng
  december 19, 2016 / 7:12 am

  gefeliciteerd zeg! op naar volgend jaar! ik doe mee met de winactie voor de urban decay lipstick. ik heb namelijk nog geen producten van UD dus ben heel benieuwd!

 3. december 19, 2016 / 9:23 am

  Gefeliciteerd met je blog! Je doet het ook echt super. Ik lees je blog met zoveel plezier. Ik doe ook graag mee aan je winactie. Ik zou gaan voor Urban Decay in de kleur Backtalk.

 4. Naomi
  december 19, 2016 / 9:39 am

  Gefeliciteerd!? Nog veel blog jaartjes erbij hopelijk. Ik doe graag mee voor de lipstick van urban decay. Ik heb er onlangs een gekregen en vind deze echt fijn. Je kunt er nooit genoeg hebben?

 5. december 19, 2016 / 9:43 am

  Gefeliciteerd! Ik ben dol op alle lipsticktribune, dus t maakt mij niet uit!

 6. december 19, 2016 / 10:02 am

  Ohhhh gefeliciteerd meid! Ik vind 2000 wel veel hoor, keep up the good work! Ik zou die pretty Nabla lipstick wel willen, en volg je op Instagram als @blondeblossom.nl. Malou x

 7. december 19, 2016 / 10:47 am

  Van harte! Ik verbaas mij soms dat mensen nog niet zo lang bloggen terwijl hun website er zo professioneel uit ziet, zoals ook de jouwe.. Mijn eerste artikelen zijn ook hilarisch als ik ze terugkijk!
  Ja, ik doe ook mee, het lijkt mij tof om ook iets van Urban Decay te hebben!

 8. december 19, 2016 / 11:45 am

  Gefeliciteerd meid met jouw blog! Wat gaat dat toch snel he? Veel succes & heel veel plezier met de blog-jaartjes die hier na nog gaan komen! Ik zou graag voor de lipstick van Urban Decay gaan, puur omdat ik een aantal oogschaduw paletten wel al ken, maar verder nooit iets geprobeerd heb van dit mooie merk! En het lijkt me leuk om eens een lipstick van UD te proberen! (& te reviewen) Liefs!

 9. december 19, 2016 / 12:47 pm

  Ik had ook gedacht dat je al veel langer aan het bloggen was 🙂 Gefeliciteerd, met je eerste blogjaardag! Time flies.

  Ik waag graag een kansje, ik wil namelijk nog steeds heel graag een UD lipstick, hihi.

 10. Varenka Willemse
  december 19, 2016 / 1:11 pm

  Wat leuk dat je blog nog iedere maand groeit
  Ik doe heel graag mee aan de win actie
  Ik zou ontzettend graag eens een Urban Decay lipstick willen uit proberen
  Super leuk!

 11. december 19, 2016 / 4:34 pm

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Leuk dat je er zoveel tijd aan besteedt en dat je ook het resultaat ziet in je foto’s en bezoekersaantallen. Ik doe ook graag mee met de winactie, super leuk, en ga voor een UD lippenstift.

 12. december 19, 2016 / 6:29 pm

  Ik vind het leuk dat ik je blog heb gevonden, lees hem met veel plezier 🙂 Heel veel succes!

 13. december 19, 2016 / 8:12 pm

  Super leuk dat het alweer een jaar is! Ik dacht eerlijk gezegd dat je al veel langer blogde en dat bedoel ik als compliment;) Ik vind je blog altijd super leuk om te lezen en ook zo leuk dat ik je in het echt heb ontmoet. Mijn blog is nog geen jaar en ik kan me voorstellen dat je echt heel trots bent op wat je tot nu toe al hebt bereikt! Bedrijven vinden aantallen vaak belangrijker, maar zoals je zegt zijn er gelukkig nog genoeg die ook naar inhoud kijken. Ik ben zo benieuwd wat de toekomst gaat brengen en ik blijf je uiteraard volgen! En uiteraard doe ik heel graag mee met de winactie;) De kleur weet ik niet hihi, maar UD lipstick staat al heel lang op mijn wishlist!

 14. december 19, 2016 / 11:00 pm

  Van harte gefeliciteerd met je 1e blogjaardag!!! Ik dacht echt dat jij al veel langer aan de gang was. 🙂 Ik doe heel graag mee aan de winactie voor de Urban Decay, omdat ik het een geweldig mooi merk vind.
  (Instagram @paramara1982)

 15. december 20, 2016 / 4:23 pm

  Ik begin natuurlijk met je te feliciteren met je 1 jarig bog jubileum. Vast een heerlijk gevoel, en je doet het heel leuk. Ik moet bij mezelf ook erg lachen om het enorme contrastverschil van de eerste blog foto’s en de foto’s van nu. Natuurlijk ook erg leuk dat je dit samen met ons viert. UD lipstick staat al heel lang op mijn lijstje en ligt denk ik dit jaar ook niet onder de boom, dus waag ik graag een kansje bij jou.

 16. december 20, 2016 / 8:31 pm

  Jaaa gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je mooie blog! Ik volg je nog niet mega lang, maar ben blij dat ik toch for some reason op je blog terecht ben gekomen. Ik moest wel lachen om je stukje dat je 2000 mensen voor je neer zet en dat PR bureaus het nog steeds niet veel vinden, haha. ZO herkenbaar! Ik doe graag mee met de winactie en ga dan graag voor die van Nabla, omdat de kleur er erg mooi uitziet én ik het merk niet ken.

 17. december 20, 2016 / 8:59 pm

  Wat veel heb je al bereikt en mooi om te zien hoe je gegroeid met in 1 jaar tijd! Gefeliciteerd en ik wens je nog veel mooieblogjaren! Ik doe heel graag mee en ik wil al heel lang graag UD. Ik volgde je al op Instagram.

 18. december 24, 2016 / 4:01 pm

  Wat heb je veel bereikt! En het is zo jammer dat bedrijven niet inzien hoe groot een blog is, terwijl ik jouw blog eigenlijk wel als een van de grotere blogs zie. Volgens mij vinden bedrijven een blog van minder dan 5000 maandelijkse bezoekers een ‘kleine blog’. Ik heb net al een hele tijd op websites met die merken gekeken voor een mooie kleur, maar er is zoveel keuze! Dus ik heb nog geen idee welke ik zou kiezen 😉

  Ik volg je op insta!

  Liefs!

 19. Sabrina
  december 27, 2016 / 10:54 pm

  Gefeliciteerd met je blogjaardag!! Nog vele jaren erbij! Ik volg je met veel plezier ook op instagram en doe graag mee. Liar vind ik heel mooi, maar dat kan morgen weer anders zijn 🙂

 20. Lisa B.
  december 31, 2016 / 5:26 pm

  Proficiat met de verjaardag van je leuke blog! het liefste krijg ik de donkerrode, moest ik winnen!

 21. januari 5, 2017 / 12:23 pm

  Wat gaaf, gefeliciteerd met je blog en met wat je allemaal bereikt hebt dit jaar! Ik doe graag mee met je leuke winactie! Ik volgde je al op instagram 🙂 Ik ben erg benieuwd naar beide lipsticks, maar als ik echt moet kiezen zou ik denk ik voor eentje van UD gaan!

 22. Esma
  januari 5, 2017 / 12:36 pm

  Leuke winactie ik wil graag de Urban lipstick winnen

 23. januari 5, 2017 / 12:59 pm

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Oee ik had deze helemaal gemist! Ik zie hem net op insta voorbij komen dus ik doe op de valreep toch nog even mee 🙂 Ik zou gaan voor de Urban Decay, dan voor een matte zachtroze kleur. Ik had er laatst een gezien maar ben de naam vergeten, dus moet ik verplicht even naar de winkel hihi. Liefs Lesley

 24. januari 5, 2017 / 1:24 pm

  Wow! 1 jaar alweer! En met mooie resultaten! You go girl!
  Een Urban Decay lipstick ontbreekt nog in mijn stash, ik zag pas een prachtige roze teint, maar ik ben de naam kwijt…
  Op naar de 2 jaar!

 25. januari 6, 2017 / 9:51 am

  oh! Gefeliciteerd!! Ik volg je nog niet zo lang op Instagram en ontdekte dus nog maar pas je blog, maar ik vind het wel geweldig om je blog te lezen! Je hebt inderdaad een hele weg afgelegd met vallen en opstaan en je bent dan ook enorm gegroeid! Wees dus maar heel trots op jezelf meid, want je bent een heel groot voorbeeld voor vele bloggers! De beide lipsticks zijn prachtig, maar ik word net iets meer aangetrokken door de Uban Decay! Fingers crossed en nog eens een hele dikke proficiat! x

 26. Nadia
  januari 7, 2017 / 11:25 pm

  Gefeliciteerd met je 1e blog-verjaardag! Op naar de volgende verjaardag! ??
  Leuke traktatie! Urban Decay ontbreekt nog in mijn stash. Ik hou van creamy lipsticks, dus met UD’s Vice Lipstick Violate Cream zou ik zeker erg blij zijn.

 27. Eline Bons
  januari 8, 2017 / 6:10 pm

  First of all, congrats on your one year anniversary!

  Ik volg je al een tijdje en ik vind je blog altijd ontzettend leuk om te lezen.
  Zelf volgde ik al een tijdje blogs en ben er nu zelf ook een begonnen!

  Ik vind het ontzettend leuk en hoe leuk zou het zijn om een URBAN DECAY lipstick te reviewen? Deze staat sowieso al eventjes op mijn wish list dus dat zou echt super zijn!

  Fingers crossed ?

  Liefs Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.