Bikini ready met LASCANA

Summer is coming en ik ben inmiddels bikini ready dankzij LASCANA. Ook al zie ik weinig zonnige dagen dankzij mijn baan in de horeca en ga ik in de zon altijd van spierwit naar rood (bruin slaan we gewoon over) :’-). Toch vind ik het super fijn om lekker in de tuin te zonnen en doe dat dan altijd in bikini. En met mijn nieuwe bikini ben ik er helemaal klaar voor.


Bikini ready met LASCANA

Na mijn zwangerschap is mijn lichaam natuurlijk veel veranderd en net als met al mijn andere kleding vond ik het tijd worden voor wat nieuws. Ook al pas ik mijn oude kleding weer, past mijn bikini niet meer dankzij de borstvoeding. Vooral nu ik hier net mee gestopt ben veranderd alles weer. Dus op zoek naar een nieuwe bikini!

De bikini

Bikini ready met LASCANA Ik kwam uit bij LASCANA omdat hier ontiegelijk veel keuze in bikini’s is. Zelf kies ik altijd voor een bandeau bikini omdat ik dit model erg mooi vind én de bandjes er af kunnen. Mocht het unieke moment voorkomen dat ik in de zon kan, dan wil ik wel egaal bruin worden.

Bikini ready met LASCANA

Zoals hier. Tijdens mij stage op Tenerife werd ik namelijk wél gewoon bruin, maar daar was het klimaat natuurlijk ook een stuk fijner dan in Nederland. Ah, the memories!

Bikini ready met LASCANA

Ik bestelde deze bikini met een leuk printje, de laatste tijd viel het mij op dat mijn kledingkast vooral uit basics bestaat en hier wil ik verandering in brengen. Deze bikini is van het merk LASCANA zelf en heeft een goede kwaliteit. Maar er zijn ook andere merken zoals Buffalo, Calvin Klein, S. Oliver en Triumph. Zeker niet de minste merken! Ik ben in ieder geval klaar voor de zomer en kan er helemaal fashionable bij liggen in de zon 🙂

Ik ben bikini ready met LASCANA, ben jij al klaar voor de zomer?

Bedankt voor het lezen!

(€) Lees mijn disclaimer voor meer info.

3 Reacties

  1. mei 18, 2018 / 9:22 am

    Super leuke bikini! Ik ben ook groot fan van Lascana. Mooi aanbod, toffe merken en heel veel leuke printjes en kleuren.

  2. mei 18, 2018 / 1:33 pm

    Wauw wat een super mooie bikini, leuk printje!

  3. mei 22, 2018 / 7:59 pm

    Mooie bikini! Hou wel van dit printje, lekker tijdloos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.