Biovéne Glow – Detox & Moisture Ampullen

Biovéne Glow - Detox & Moisture Ampullen

Als ik iets leuk vind om te reviewen, dan zijn het wel ampullen of serums! Ik houd er van dat je supersnel resultaat ziet met deze producten. Daarom kocht ik drie ampullen van Biovéne, één die je huid hydrateerd, één die je huid laat stralen en één die je huid een detox geeft. Hoe ze mij bevielen staat allemaal in deze blog.

Glow – Detox & Moisture

Biovéne is een merk dat sinds kort verkrijgbaar is bij Kruidvat, naast deze ampullen verkopen ze ook innovatieve maskers. Zo hebben ze een masker dat je er met een magneet weer af moet halen, maar ook een masker om je boobs te liften.

Zelf koos ik dus voor de ampullen omdat deze vol actieve ingrediënten zitten die je huid snel een boost kunnen geven.

Biovéne Detox Ampul

ampul

Ik start met het detox ampul. Alle ampullen koop je in deze verpakking, goed afgesloten dus om alle ingrediënten te beschermen. Deze ampul bevat Niacinamide en BHA’s om je huid verhelderen.

Ingrediënten

Aqua, Ascorbic Acid, Glycerin, Tyrosine, Betaine, Zind Sulphate, Salicylic Acid, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Beta-Glucan, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Retinol, Ubiquinone, Charcoal Powder, Ferulic Acid

Ik zie goede ingrediënten! Er zitten exfoliërende stoffen en vitamine’s in, zoals retinol (vitamine A) en niacinamide (vitamine B3). Dit zou je huid veel goeds kunnen doen.

In gebruik

Gebruik een ampul altijd nadat je, je huid goed hebt gereinigd. Ik gebruik zelf graag Angels On Bare Skin omdat deze ook mild scrubt en dus alle dode huidcellen weghaalt. Je huid is dan optimaal gereinigd om nieuwe stoffen op te nemen.

Biovéne Glow - Detox & Moisture Ampullen

De ampul moet je eerst even schudden en daarna op de kop tikken. Zo mengen de actieve stoffen zich goed. Knip dan de bovenkant er af en schud het ampul leeg. Dit breng je dan op je gezicht aan en klaar ben je.

Wat mij opvalt is dat er te veel product in zit voor mijn gezicht alleen, ik heb de rest gebruik voor mijn nek en borst. Alleen maar fijn want die worden vaak vergeten als het op verzorging neer komt. Qua effect op mijn huid merk ik niet gek veel verschil helaas.

Biovéne Glow Ampul

Biovéne Glow - Detox & Moisture Ampullen

Op naar het glow ampul! Deze leek mij heel fijn omdat vitamine C altijd veel goeds doet voor mijn huid. Ook dit ampul zou de huid verhelderen, fijne lijntjes verminderen en een stralende teint geven. Klinkt top!

Ingrediënten

Aqua, Ascorbic Acid, Glycerin, Tyrosine, Betaine, Zinc Sulphate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, beta-Glucan, Tocopheryl, Acetate, Panthenol, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Retinol, Ubiquinone, Ferulic Acid

Biovéne Glow

In gebruik

Qua gebruik is het precies hetzelfde als de andere ampullen. Ook hier weer veel ingrediënten die je huid kunnen laten stralen, zoals retinol en hyaluron. Maar helaas merk ik weer weinig verschil op mijn huid. Ik denk zelf dat het niet veel doet omdat ik dagelijks al een retinol gebruik en mijn huid hier dus ook al aan gewend is. Mocht je dit niet al dagelijks gebruiken heeft het meer effect denk ik.

Biovéne Moisture

Biovéne Moisture

Als laatste het hydraterende ampul. Eigenlijk heeft iedereen in Nederland wel een gedehydrateerde huid, als je met je vinger je huid een beetje omhoog duwt ontstaan er lijntjes. Dit zijn droogte lijntjes. Ik heb ze zelf ook, maar misschien dat dit ampul hier wat aan kan doen.

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Hyalluronic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Betaine, Beta-Glucan, Ascorbic Acid, Panthenol, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Hydroexyethylcellulose, Allantoin

Qua ingrediënten vind ik het wel erg lijken op het glow ampul. Volgens mij is hier alleen nog allantoïne aan toegevoegd, ook een fijn ingrediënt want dit helpt je huid sneller te herstellen.

In gebruik

Biovéne Moisture

Weer hetzelfde gebruik, schudden en tikken, dan openen en opsmeren. Dit is het enige ampul waarbij ik enigsinds verschil zag, geen mega verschil maar toch iets gehydrateerder.

Al met al vind ik dit zelf dus geen aanraders, maar zoals ik al zei, als je niet dagelijks al een retinol of andere vitamine’s gebruikt dan heeft het meer effect. En voor €1,99 per stuk is dat altijd leuk om te proberen, want deze ingrediënten zouden wel echt veel voor je huid kunnen doen!

Kende jij deze ampullen al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.