#Bloggers Secret Santa Unboxing Day

Hi! Het is tijd voor een unboxing en niet zomaar één! Dit is namelijk de unboxing van de #BloggersSecretSanta. Een leuk initiatief met een aantal bloggers waarbij we elkaar een klein kerstcadeautje hebben gestuurd. Ik laat je zien wie ik wat stuurde en wat ík niet precies allemaal kreeg.


*Eerst even een persoonlijke noot; Een aantal dagen geleden zette ik het artikel online waar je kon lezen dat ik een operatie moest ondergaan. De operatie was in de eerste instantie gelukt, maar 24 uur later bleek er een bloedvat geknapt te zijn, er 2 liter bloed gelekt was en dat ik een tweede keer geopereerd worden. Vooral als je, je gaat bedenken dat een vrouw maar 4 á 5 liter bloed heeft in totaal. Geloof me, je wilt die 2 liter niet kwijt! Wat heb ik mij raar gevoeld zeg. Maar dan de clue, twee keer onder narcose is niet fijn voor je lichaam en ik merk zeker een verschil. Ik kan mij slecht concentreren en voel mij snel draaierig. Daarom ga ik vanaf nu even niet meer in het Engels bloggen.

#Bloggers Secret Santa

Ik zal het concept eerst even uitleggen. Het idee kwam van Hilde (HillyBillyBeauty). Zij vroeg of het een leuk idee was om elkaar een klein kerst cadeautje te sturen, we zouden dan ieder een naam krijgen en deze dus wat leuks op te sturen. De enige regel was dat er verplicht een Yankee Candle wax tart in moest zitten. Totdat de posts online komen, weten wij dus ook niet wie elkaar wat gestuurd heeft. Super leuk dus!

Bloggers secret santa unboxing

Zelf verzond ik deze items en heb ze nog aangevuld met allerlei testertjes. Het budget was €7,50, dus creativiteit kwam goed van pas.

Unboxen maar!

Bloggers secret santa unboxingBloggers secret santa unboxing

Het pakketje kwam goed verpakt aan en ook toen ik mij een weg door de tape had geslagen (mijn schaar was natuurlijk net weer kwijt op dat moment), bleef het een verrassing naar de inhoud.

Bloggers secret santa unboxing

Daaruit kwamen een hele hoop leuke cadeautjes rollen. Helemaal leuk verpakt met slingers, glitters en vrolijke verpakkingen, daar word je toch blij van?! Op het eerste oog zie ik de wax tart, een handig boekje en thee. Ik ga alle cadeau’s zo nog even apart langs.

 Bloggers secret santa unboxingBloggers secret santa unboxing

Ik begin met de thee en wax tart. Ik drink vrijwel dagelijks thee, dus deze komen zeker wel op. Heerlijke smaakjes ook 🙂 De Yankee Candle wax tart kwam in de geur: Moroccan Argan Oil, ik heb ‘m gelijk in m’n brander gezet en laten branden. De geur is lekker warm en lichtzoet, een hele fijne geur!

Bloggers secret santa unboxingBloggers secret santa unboxing

Een notitie boekje is altijd handig. Ik plan al te weinig op papier, dus dit komt wel goed uit. Het volgende pakketje is een klei masker van HEMA – Time to reset. Fijn voor een avondje me-time.

Bloggers secret santa unboxingBloggers secret santa unboxingBloggers secret santa unboxing

Dan drie items van de Etos. Ik ontving een blush, lipstick en nagellak. Mooie neutrale tinten en deze zal ik zeker nog even apart reviewen! De swatches hou je dus nog van mij tegoed.

Dankbaar

Bloggers secret santa unboxing

Ik ben Lesley van My Little Happiness enorm dankbaar voor dit mooie pakket. Ontzettend leuke en lekkere items waar ik zeker van ga genieten. Ik hoop dat jullie ook zo genoten hebben van deze #Bloggers Secret Santa unboxing en ben ook erg benieuwd wat de andere dames hebben gekregen van hun secret santa.

Fijne feestdagen allemaal!

Bedankt voor het lezen!

19 Reacties

 1. december 24, 2016 / 7:59 am

  Je hebt een prachtig pakketje gekregen zeg! Lekker verwend 🙂 Ik ben ook al zo verwend met heerlijke producten.

 2. december 24, 2016 / 10:20 am

  2 liter is wel veel zeg! Gelukkig is het weer goed gekomen. .En nu lekker op krachten komen 🙂 zo leuk om die cadeautjes te zien!

 3. december 24, 2016 / 10:47 am

  Oeh jij bent heel goed verwend zeg! Leuk om dit allemaal nu voorbij te zien komen! Ik zou met drie mensen mee doen en bij alle drie ging het last minute toch niet door..

  • Anna Gerrie
   Auteur
   december 24, 2016 / 1:57 pm

   Ja erg verwend idd. Ah dat is balen wanneer het dan niet doorgaat!

 4. december 24, 2016 / 11:22 am

  Wat heb je een leuk pakketje gekregen, super leuke spulletjes 🙂

 5. december 24, 2016 / 1:05 pm

  Weer zo een leuk pakket! Ik hoop dat ik de mijne vandaag nog krijg.. Jeetje, meis, dat is niet misselijk.. rust goed uit, doe voorzichtig en fijne feestdagen! (lekker op de bank films kijken en lekker eten, laat je maar goed in de watten leggen!)

  • Anna Gerrie
   Auteur
   december 24, 2016 / 1:59 pm

   Ik geloof dat postnl nogal achterloopt met de pakketjes! Jammer dat je ‘m nu nog niet hebt. Zal ik zeker doen, dankjewel 🙂

 6. december 24, 2016 / 2:20 pm

  Wat een leuk pakketje! Ik heb dit een beetje gemist geloof ik haha. Anders had ik ook mee gedaan. Zo leuk!

 7. december 24, 2016 / 2:59 pm

  Wat een super leuk initiatief en wat een super mooi pakket heb je toegestuurd gekregen. Ik ben nu ook erg benieuwd geworden naar de geur van de Yankee Candle waxtart die je hebt gekregen.Ik ben sowieso dol op Yankee candle er ligt as we speak ook een heerlijk te geuren in mijn brandertje 😉 Fijne Kerstdagen.

  Ps. Wat vervelend om te horen dat je voor een tweede keer geopereerd moest worden en zoveel bloed bent verloren. Vooral lekker rustig aan doen aankomende dagen en zoveel mogelijk genieten. Liefs!

 8. december 24, 2016 / 5:22 pm

  Wat naar toch van die operatie. Ik hoop dat je snel weer opknapt! Lesley heeft je een heel leuk pakketje gestuurd! Leuk dat je toch hebt meegedaan ondanks de omstandigheden. Xx

 9. december 24, 2016 / 5:43 pm

  Wat een leuk pakketje! Dat kun je ook wel gebruiken, jeetje wat een verhaal. Het lijkt me heel erg naar om te weten dat er bloed was gelekt, veel sterkte meid. Geniet toch van je pakketje en Kerst! Malou x

 10. december 25, 2016 / 9:02 am

  Heel gaaf pakketje! En ook weer zo’n heerlijke tart zeg. Super feestelijk ingepakt ook. Fijne feestdagen! X

 11. december 25, 2016 / 10:48 am

  Fijn dat je er blij mee bent! 🙂 Hopelijk ben je snel weer helemaal de oude xx

 12. Varenka W
  december 25, 2016 / 11:11 am

  oh jeetje wat heftig om zoveel bloed te verliezen en twee keer onder narcose.
  Weet uit ervaring dat dat zeker geen pretje is, dat hakt er wel in.
  Je kan in principe alles, maar het kost idd wel meer moeite.
  Ik heb destijds te horen gekregen dat je hier soms wel een half jaar last van kunt hebben.
  Al is dat natuurlijk bij iedereen anders.
  Wat fijn dat je dan toch nog de fut hebt gevonden om zo trouw door te bloggen.
  Die cadeautjes zijn super leuk bedacht trouwens.
  Wat een lief idee.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   december 25, 2016 / 12:01 pm

   Oh dat duurt wel lang inderdaad! Narcose is een raar goedje als je het zo bekijkt. Bedankt voor je berichtje 🙂

 13. Noor
  december 26, 2016 / 8:30 pm

  Beterschap nog! Ik heb een vraagje, ik moet namelijk vd week ook onder narcose voor een operatie maar ik ben super bang voor naalden. Vond je het infuus prikken heel pijnlijk, of kan je het vergelijken met bloed prikken in je elleboogholte? xx

  • Anna Gerrie
   Auteur
   december 26, 2016 / 8:50 pm

   Dankjewel! Nee ik vond de naalden helemaal niet pijnlijk. De narcose was via een kapje, dat scheelt weer een naald 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.