Blorange haar met IVY Hair Care shampoo

Blorange haar met IVY Hair Care

Blorange is dé haartrend van 2017, een mix van blonde en orange. Toch vind ik die naam wat misleidend, want de kleur valt vaak gewoon peachy/roze uit. Al met al een toffe kleur én makkelijk te krijgen met de blorange set van IVY Hair Care. Ik laat het je zien!


BLORANGE HAAR MET IVY HAIR CARE

Dit zegt IVY zelf over de producten: ‘Blorange: Geen oranje, geen rood, maar blond haar met een zachte perzikkleur, waardoor het een lichte roze gloed krijgt. Je krijgt het met onze Blorange cocktail: IVY Silver Shampoo, IVY Red Shampoo en IVY Treats. De hit van zonnig 2017!

Ik schreef al eerder alleen over de IVY Hair Care zilvershampoo en was daar super enthousiast over, daarom verwachtte ik ook erg veel van deze set en werd wederom gelukkig niet teleurgesteld.

DE PRODUCTEN

Blorange haar met IVY Hair Care shampoo

Blorange haar met IVY Hair Care €30,00

De set bestaat uit drie verschillende producten, de shampoo voor rood haar, de zilvershampoo en een serum. Je moet dus zelf doseren, hierdoor kun je zelf bepalen welke kleur je uiteindelijk wilt krijgen. De producten van IVY Hair Care zitten vol vitamine E, zijn parabenen vrij en komen gewoon uit Nederland.

IN GEBRUIK

Blorange haar met IVY Hair Care shampooBlorange haar met IVY Hair Care shampoo

De kleuren zijn ontzettend intens en ik geloof direct dat deze mix mijn haar een mooie kleur gaat geven. Het is erg belangrijk dat je handschoenen draagt tijdens het aanbrengen van deze mix. De rode shampoo geeft namelijk erg af en dat wil je natuurlijk voorkomen. Ook na deze foto had ik dus een rode vlek op hand :’-).

LOOKBOOK

Blorange haar met IVY Hair Care shampoo

Hier had ik een helft rode shampoo, een helft zilvershampoo en een paar druppels serum gebruikt en vind het resultaat zelf wat té roze. Niet helemaal mijng ding, maar het werkt wel goed!Blorange haar met IVY Hair Care shampooBlorange haar met IVY Hair Care shampoo

Hier heb ik zilvershampoo, een drupje rode shampoo en wat serum gemengd en aangebracht. Dit resultaat vind ik een stuk leuker staan. Het is dus even puzzelen wat je het mooiste vind, voor mij is dat dus een subtiel resultaat en vooral niet too-much. Je hebt wel blond/licht geverfd haar nodig om het echt blorange te krijgen. Bij donkere haarkleuren durf ik niet te zeggen of het ook peachy wordt, dat is een kwestie van uitproberen. Dus wil jij ook een vrolijke kleur in je haar? Dan koop je de Blorange haar met IVY Hair Care shampoo hier.

Zou jij je haar ook blorange willen?

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Beantwoorden

  Babs

  mei 10, 2017

  Dat werkt goed! Bij Etos hebben ze ook van die kleurtjes en ik sta daar wel eens te kijken. Gewoon leuk om te proberen hoe zoiets staat.
  Staat je leuk!

 2. Beantwoorden

  Varenka W

  mei 10, 2017

  Wat een prachtig resultaat…. Staat je super mooi.

 3. Beantwoorden

  Lonneke

  mei 10, 2017

  Nee ik ben er persoonlijk niet zo van onder de indruk. Je kan het wel erg goed hebben, maar voor mezelf zou het niet iets zijn.

 4. Beantwoorden

  Mariska

  mei 10, 2017

  Ik vind het er wel mooi uitzien dat roze 🙂 staat je goed!

 5. Beantwoorden

  Sonja

  mei 10, 2017

  Ik zou het door heel mijn haar doen!!! Lekker knallen!!! Wel leuk zeg om een beetje te klooien met je haar, zonder elke keer naar de kapper te moeten.

 6. Beantwoorden

  Roos

  juni 16, 2017

  Vraag me af, hoelang gaat dit mee?
  Kan me voorstellen dat het na een paar keer wassen weer verdwijnt. Hierdoor twijfel ik nogal.. maar om te experimenteren lijkt het me ook weer fijn

  • Beantwoorden

   Anna Gerrie

   juni 17, 2017

   Wanneer je het 1 keer gebruikt dan is het behoorlijk roze, was je daarna alleen met ‘gewone’ shampoo, dan wordt het steeds lichter. Het is dus een kwestie van de juiste dosering vinden en kijken wat jij een mooi resultaat vindt, dan kun je het goed onderhouden 🙂 Het is ontzettend gepigmenteerd!

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.