Catrice All Matt Plus Foundation

Mijn favoriete foundation is van Catrice, maar daarom wil ik wel altijd verder kijken en testen of ik een soortgelijke of nog betere foundation kan vinden. De reviews van de Catrice All Matt Plus foundation waren goed en dus ging deze met mij mee. Benieuwd of ‘ie net zo goed bevalt als mijn favoriet?


Catrice All Matt Plus Foundation

Volgens Catrice: ‘Voor een matte en natuurlijke teint gebruik je Catrice All Matt Plus 010 Light Beige Shine Control Make Up Foundation. De make-up camoufleert oneffenheden en maakt je huid glansvrij.’

Klinkt goed! Mijn huid wordt aan het einde van de dag altijd wat vetter in de t-zone, dus ik gebruik eigenlijk altijd een foundation dat mijn huid matte houdt. Deze All Matt Plus foundation is olievrij, dus dat is al top. Ook zitten er lichtreflecterende pigmenten in wat je huid er stralend uit laat zien.

Catrice All Matt Plus Foundation

Catrice All Matt Plus foundation €6,59

010 Light Beige is de perfecte match met mijn huidskleur. Er zijn meerdere tinten verkrijgbaar, maar deze hebben puur een andere tint voor de ondertoon van de huid. Er is dus weinig keuze in kleuren.

De vormgeving van het flesje vind ik dan wel weer heel mooi! Het matte glas geeft een chique uitstraling. Wat ik ook een dik pluspunt vind, is dat het een pompflacon is. Met één pomp heb je voldoende foundation voor je hele gezicht en het werkt hygiënisch.

In gebruik

Catrice All Matt Plus Foundation

Zonder make-up.

Catrice All Matt Plus Foundation

Alleen met de foundation. Hoewel de foundation olievrij is, vind ik ‘m wel heel vettig aanvoelen. Er zitten siliconen in, dus misschien dat het daardoor vettig voelt. Wel geeft het mijn huid een mooie glans en na een paar minuten droogt de foundation in en zit het als een matte foundation. De dekking is niet heel stevig. Ik zou dit eerder een BB cream dekking noemen.

Catrice All Matt Plus Foundation

De complete look!

Omdat mijn huid momenteel rustig is, hoeft er ook niet veel bedekt te worden met foundation. Daarom is deze foundation prima voor mijn huid, mocht je echt een goede dekking verwachten dan is dit niet de juiste foundation. Mijn huidige foundation is dekkender. Als ik een lichtere dekking wil, kan ik deze er mooi bij pakken.

De Catrice All Matt foundation is o.a. te koop bij Kruidvat.

Kende jij deze foundation al?

Bedankt voor het lezen!

2 Reacties

  1. augustus 22, 2018 / 7:29 am

    Fijne tip! Ik kijk ook altijd wat ze bij Catrice hebben aan foundations en deze lijkt mij ook heel prettig!

  2. augustus 23, 2018 / 8:29 pm

    Mmmmm, ik twijfel een beetje. Ik wil graag een foundation die nog een beetje glow achterlaat, maar wel dekkend genoeg is om pigmentvlekjes en rode adertjes te verdoezelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.