Catrice Glitter Storm Liquid Eyeliner

Catrice Glitter Storm Liquid Eyeliner

Ik ben dol op een goede eyeliner en vooral die met een leuk kleurtje. De lichtroze tint was ik erg benieuwd naar, normaal gesproken gebruik ik namelijk altijd een donkere eyeliner. Ook zo benieuwd?


Glitter Storm Liquid Eyeliners

Volgens Catrice: ‘Creëer een stralende make-uplook met de Catrice Glitter Storm Liquid Liner. De vloeibare eyeliner heeft een intense duochroom glans en geeft je een schitterende blik. Dankzij de langhoudende formule blijft het glittereffect gegarandeerd de hele avond zitten.

Er zijn in totaal drie verschillende glitter liners, ik kocht er twee van. Deze eyeliners zijn wel van een limited edition collectie van vorig jaar, maar zijn nog wel te koop én met 50% korting. Ik denk dat ze binnenkort dus wel uit het assortiment gaan, wees er dus snel bij als je ze nog wilt hebben.

Glitter eyeliners

Catrice Glitter Storm Liquid Eyeliner

Beide eyeliners hebben een hele fijne punt om mee aan te brengen. Mocht je niet heel ervaren zijn met het aanbrengen van een eyeliner, dan is deze zeker aan te raden.

Flashlight

Catrice Glitter Storm Liquid EyelinerCatrice Glitter Storm Liquid Eyeliner

Flashlight is de lichtroze tint, hier was ik het meest benieuwd naar. Omdat het zo’n lichte tint is, is het wel aan te raden om er een donkere oogschaduw onder aan te brengen, anders zie je ‘m eigenlijk niet meer terug op je ogen. Ook moest ik vaak opnieuw aanbrengen omdat er weinig kleur vanaf komt.

Catrice Glitter Storm Liquid Eyeliner Catrice Glitter Storm Liquid Eyeliner

Ik heb een nieuwe camera gekocht, de close-ups zijn hierdoor iets verschillend

Bij de onderste foto heb ik eerst een nieuwe laag concealer aangebracht en Flashlight daarop aangebracht. Ik vind het niet heel spectaculair geworden.

Electric Lilac

Catrice Glitter Storm Liquid Eyeliner

Bij Electric Lilac verwachtte ik in ieder geval wel iets terug te zien van het duochrome effect, maar helaas is dit niet zo. Ik vind het eerder een zwarte eyeliner met groene en blauwe glitters. Het aanbrengen gaat wel mooi, maar ook hier heb ik veel product nodig om het mooi aan te brengen.

Al met al ben ik niet heel enthousiast helaas, ik heb andere eyeliners gehad met duochrome effect waar het wel mooi zichtbaar was. Maargoed, nu er 50% korting op zit kosten ze nog maar €1,80 en daar kun je ze bijna niet voor laten liggen.

Zou jij deze glitter liners willen proberen?

2 Reacties

  1. maart 24, 2019 / 5:54 pm

    Wauw ik vind dat je ze ook prachtig gecombineerd hebt!

  2. maart 24, 2019 / 10:25 pm

    Wat een prachtige curve in je eyeliner! 😍 En leuke eyeliners, het is weer eens wat anders dan gewoon mat zwart. Electric Lilac ziet er zo mooi uit, ondanks het gebrek aan duochrome effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.