Catrice HD liquid coverage foundation

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Zo, spuit 11 hier. Volgens mij heeft heel beauty-land onderhand al over deze Catrice HD Liquid Coverage Foundation geschreven en vandaag ga ik dat ook nog even doen. Ik lees er alleen maar goede reviews over en daarom wilde ik deze foundation ook heel graag proberen.


Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Volgens Catrice heeft de foundation een intense, maar natuurlijk ogende dekking, een lichte en vloeibare textuur en zou het tot wel 24 uur voor een perfecte teint zorgen. Ook geeft het een matte effect en zou het moeten aanvoelen als een tweede huid. Er zijn vier verschillende kleuren verkrijgbaar:

010 Light Beige – 020 Rose Beige – 030 Sand Beige – 040 Warm Beige

Deze foundations hebben een gele of roze ondertoon. Ze zijn allemaal vrij licht, dus ik gok dat er geen match is voor donkere huidjes. Zelf kocht ik 010 Light Beige en deze past perfect bij mijn huid.

DE FOUNDATION

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

De foundation zit in een mat glazen flesje en heeft een pipetje. Dit ziet er zo luxueus uit, echt heel mooi. Met het pipetje ‘pak’ je de foundation, dit is een heel handig en hygiënisch systeem. De Catrice HD Liquid Coverage Foundation is vrij vloeibaar en met het pipetje is het er makkelijk uit te halen. Al ben ik wel benieuwd hoe de laatste ‘restjes’ er uit moeten gaan. 010 Light Beige heeft een roze ondertoon en is de lichtste foundation uit deze serie. Er zit 30 ml foundation in en hiermee kan je een lange tijd vooruit.

INGREDIËNTEN

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Er zitten siliconen, sulfaten en parfum in. Voor mij geen probleem, maar sommige mensen vermijden deze ingrediënten.

IN GEBRUIK

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Dit is de meest vloeibare foundation dat ik in bezit heb. Je druppelt het echt letterlijk uit het pipetje. Het voordeel is dat dit dus niet zo’n cakey effect gaat geven, top!

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Geen make-upAlleen Catrice HD Liquid Coverage FoundationFull make-up

De foundation geeft een heel natuurlijk effect, ik heb een aantal onzuiverheden en die worden prima verdoezeld. Je ziet geen cakey ‘masker’ en het ziet er gewoon heel mooi uit. Maar omdat het een matte finish heeft, zie je droge plekjes wel goed. Maar dat is ook wel het enige puntje van aanmerking. Dit is echt een hele goede én budget foundation.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation €6,99

Heb jij deze foundation al eens geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

13 Comments

 1. Beantwoorden

  Susan

  januari 24, 2017

  Heel erg mooi! Ook een mooi budget prijsje.

 2. Beantwoorden

  Tania

  januari 24, 2017

  Dit is mijn favoriete budget foundation op dit moment

 3. Beantwoorden

  Varenka W

  januari 24, 2017

  Dit is ook 1 van mijn favorieten Catrice producten ooit.
  Alleen de verpakking al…..het doet zo luxe aan.
  Echt heel fijn.

 4. Beantwoorden

  Mariska

  januari 24, 2017

  Ik heb hem ook en als ik foundation draag, draag ik deze. Heel fijn is ‘ie, alleen inderdaad dat van de droge plekjes vind ik jammer.

 5. Beantwoorden

  marleen@burgertrutjes

  januari 24, 2017

  Prachtig! Maar ik ben ook wel stiekem een beetje jaloers op jouw makeuploze huid joh! Helemaal niets mis mee!

 6. Beantwoorden

  Natascha

  januari 25, 2017

  Hier ook al zo’n groot fan van deze foundation 😉 Hij is zó fijn en ook nog eens mega betaalbaar.

 7. Beantwoorden

  priscilla

  januari 25, 2017

  Ik heb al meerdere positieve reviews gelezen over deze foundation. Heel mooi het effect! Ik ben bang dat zelfs de lichtste kleur nog te donker is voor mij, maar dit ga ik binnenkort even testen! Fijne review 🙂

 8. Beantwoorden

  Melike

  januari 28, 2017

  Zo te lezen is dit voor een budget foundation echt niet slecht! Voor mij zou hij dan wat minder zijn doordat hij dus droge plekjes niet goed verdoezeld. Fijne review!

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.