Catrice Light Reflecting Concealer

Ik testte een concealer van het budget merk Catrice, de Re-Touch Light Reflecting Concealer om precies te zijn. Vandaag mijn review!

Catrice Re-Touc Light Reflecting Concealer

Volgens Catrice: ”De ultieme lichte, romige voor stralende ogen en een frisse uitstraling”.

Dat klinkt veelbelovend!

catrice concealer

De huls is zilverkleurig en voelt licht aan, makkelijk om mee op reis te nemen in ieder geval. Op de huls staat de tekst: ” Hydraterende concealer met licht-reflecterende pigmenten. Laat lijntjes en donkere kringen verdwijnen”. Op de bovenkant zit de dop en op de onderkant zit een draaiknop om de concealer naar boven te drukken. Een mooie strakke verpakking, ik houd er van!

catrice concealer

Ik kocht de kleur 005 – Light Nude. Daarnaast heb je ook nog 010 – Ivory en 020- Light Beige.

catrice concealer

catrice concealer

De stift heeft stevige synthetische haren. Er zaten bij mijn stift al wel een aantal haren los, ik ben benieuwd hoe lang de rest het dan vol houdt.

In gebruik

catrice concealer

Wanneer je de aan de knop aan de onderkant draait, komt de concealer er vanzelf uit. Ik heb nu langer aan de knop gedraaid zodat er meer uit komt voor de foto, maar zoveel heb je uiteindelijk niet nodig voor gebruik.

catrice concealer

Ik ben verrast, de dekking is beter dan ik had verwacht! Hele donkere kringen zal deze concealer niet verbergen, maar je ziet dat mijn sproetjes weg zijn en dat de kringen onder mijn ogen veel minder zichtbaar zijn.

Conclusie

Ja, dit is een fijne budget concealer. Een redelijk goede dekking, gaat niet in mijn fijne lijntjes zitten, makkelijk aan te brengen en niet duur.

Wanneer je op zoek bent naar een concealer met een sterke dekking, dan zou ik deze niet aanraden en toch even verder zoeken.

Catrice – Light Reflection Concealer – โ‚ฌ 3,99. Te koop bij de bekende drogisterijen en online.

Zou jij deze concealer willen proberen?

Bedankt voor het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.