Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Nu de nachten straks kort gaan worden en het slaapgebrek standaard wordt, werd het tijd dat ik een goede concealer ging aanschaffen. Ik koos de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer omdat ik daar al veel goede reviews over had gelezen. Ik testte ‘m 🙂

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Catrice Liquid Camouflage High Coverage ConcealerCatrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer €3,59

Deze concealer is in verschillende tinten verkrijgbaar en ik kocht de lichtste: 010 Porcellain. Omdat ik zelf een hele bleke huidskleur heb, heeft deze concealer geen oplichtend effect onder mijn ogen. Voor mij niet zo’n probleem, want nu kan ik ‘m ook op eventuele onzuiverheden in mijn gezicht gebruiken. Het is een vloeibare concealer, dit vind ik zelf altijd wel de makkelijkste manier om concealer aan te brengen.

IN GEBRUIK

Catrice Liquid Camouflage High Coverage ConcealerCatrice Liquid Camouflage High Coverage ConcealerHier draag ik geen make-up.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage ConcealerCatrice Liquid Camouflage High Coverage ConcealerConcealer aangebracht.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage ConcealerCatrice Liquid Camouflage High Coverage ConcealerEn uitgesmeerd, ik doe dit zelf altijd met mijn vingers. De Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer droogt matte op en dekt prima. Ook de houdbaarheid is goed en blijft bij mij de hele dag goed zitten zonder in de lijntjes te trekken.

Ik ben erg tevreden met deze concealer! Ook voor de prijs hoef je deze niet te laten liggen en hij is ook nog eens makkelijk verkrijgbaar, zowel in de winkels als online.

Welke concealer gebruik jij het liefst?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

  1. januari 7, 2018 / 10:29 am

    Mooie dekking, klinkt goed! Deze concealer wil ik eens gaan proberen!

  2. januari 7, 2018 / 2:34 pm

    Oh vind deze mooi! Ik hoorde ook de vergelijking met Tarte Shape Tape.. Dan is dit wel een beter alternatief qua prijs.

  3. januari 8, 2018 / 1:04 pm

    Ik heb deze ook geprobeerd, maar beide kleuren zijn voor mij wat te licht! Daardoor vielen mijn wallen juist heel erg op vond ik haha, mijn wallen zijn een beetje paars en met deze concealer had ik last van een soort grijze waas. Zo jammer 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.