Catrice ombré two tone lipstick

catrice ombre two tone lipstick

Ombré lijkt overal te zijn, je haar kun je zo laten verven, je nagels kun je zo lakken en nu kun je, je lippen ook ombré laten lijken. Steeds meer merken komen met dit nieuwe product en nu heeft Catrice er ook een aantal uitgebracht. De Catrice Two Tone Lipsticks zijn in  zes verschillende kleuren verkrijgbaar en ik laat je er vandaag eentje zien.


Catrice Ombré Two Tone Lipstick

Deze lippenstift is zo gemaakt dat het twee kleuren bevat en je hiermee dus het ombré effect kunt creëren. Het geeft een mooie kleur af en bevat argan olie om je lippen optimaal te kunnen verzorgen. Volgens Catrice is het wel belangrijk om je lippen ‘klaar’ te maken voor deze lipstick, dit doe je bijvoorbeeld met een primer of door wat foundation aan te brengen op je lippen.  Ik ben benieuwd of de kleuren wel mooi in elkaar over zullen lopen!

DE LIPSTICK

catrice ombre two tone lipstickcatrice ombre two tone lipstick

Catrice heeft voor mij echt wel een streepje voor qua het verpakken van hun producten, het ziet er altijd classy uit en je ziet bijna niet dat het een budget merk is. Ook deze lipstick ziet er mooi uit! De hele verpakking is zwart en alleen de naam staat erop vermeld. Op de bovenzijde staat de sticker met de kleurtonen. Ik kocht 020 Nude York City Style. Er zijn dus zes verschillende kleuren verkrijgbaar, er zijn lipsticks met paarse, rode of nude tonen. De Kruidvat waar ik deze shopte had er drie op voorraad en ik koos voor de nude variant.

IN GEBRUIK

catrice ombre two tone lipstick

Dit is de eerste lipstick die ik heb waarbij de lipstick zelf vierkant is, deze vorm is makkelijker om aan te brengen wanneer je een ombré effect wilt hebben.catrice ombre two tone lipstick

Hier zie je de overgang niet heel goed, maar opzich is dat wel een voordeel omdat je dan dus geen harde lijnen ziet. Helaas pakt het straks anders uit..catrice ombre two tone lipstickcatrice ombre two tone lipstick

Eerst heb ik ‘m gebruikt dat de donkere kant aan de ‘binnenkant’ zit. De overgang ziet er hier mooi en gelijkmatig uit. Maar bij de full face foto zie je dat het optisch lijkt alsof mijn lippen ineens heel dun zijn geworden, ook omdat de lichte kleur bijna gelijk is aan mijn huidskleur. Dus mooie overgang, maar ziet er verder een beetje raar uit bij mij.catrice ombre two tone lipstickcatrice ombre two tone lipstick

Dit is de ‘officiële’ manier van gebruik, waarbij de donkere kant aan de buitenkant zit. Helaas is de overgang hier een stuk minder subtiel en zie je de lijn gewoon heel goed. Zo jammer! Het lijkt nu net zo’n 90’s lip lijntje.. Toen al vreselijk en nu nog steeds, haha.

CONCLUSIE

catrice ombre two tone lipstick

Ik had gehoopt dat de Catrice Ombre Two Tone Lipstick een hele mooie lipstick was geweest, maar helaas staat het mij beide keren niet. Daarnaast is de lipstick heel romig en is het met een hapje en drankje ook gebeurd en zie je ‘m niet meer zitten. Misschien dat de andere tinten wel heel mooi zijn en wat een mooier ombré effect geven.

Catrice Ombré Two Tone Lipstick €4,99

Heb jij al eens een lipstick met ombré effect geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

18 Comments

 1. Beantwoorden

  Tania

  januari 20, 2017

  Wat jammer dat je het effect ervan niet goed ziet

 2. Beantwoorden

  Lieke

  januari 20, 2017

  Ik was hier erg benieuwd naar. Maar ze zijn inderdaad te mooi om waar te zijn, zonde!

 3. Beantwoorden

  Lonneke

  januari 20, 2017

  Ik was heel erg benieuwd naar Catrice Ombré liptsick en had ook hoge verwachtingen, Maar het effect en resultaat valt mij wel tegen en inderdaad op die ene foto maakt het je lippen kleiner.

 4. Beantwoorden

  Susan

  januari 20, 2017

  Oh nee dit is niet zo heel mooi inderdaad. Jammer!

 5. Beantwoorden

  jeapiebel

  januari 20, 2017

  Ik had ze in de winkel ook geswatcht, net als je zegt, de lijn is echt duidelijk te zien en dat maakt het te opvallend.

 6. Beantwoorden

  Nina Simplynspecial

  januari 20, 2017

  Ik was hier op zich wel heel benieuwd naar, maar ergens kon ik me niet voorstellen dat het een heel erg ‘wauw effect’ zou geven, helaas.

 7. Beantwoorden

  Chantal Janssen

  januari 20, 2017

  Thnks voor de handig review! Het ombre effect in lipstick leek me helemaal te gek. Maar het resultaat valt inderdaad tegen. Persoonlijk vind ik het donkere lijntje om je lippen minder mooi. Helemaal eens met je review. Handige info! xxx Chantal

 8. Beantwoorden

  Varenka W

  januari 20, 2017

  Misschien wel mooi als je de kleuren mengt? Al gaat het effect dan helemaal weg, je houd er dan teminste nog ’n mooie gewone lipstick aan over ;-P

 9. Beantwoorden

  Rebecca

  januari 20, 2017

  Oh nee, ik vind dit zeker geen succes. Daarbij valt de kleur me ook erg tegen.

 10. Beantwoorden

  Blog & Beauty

  januari 20, 2017

  Ik was er ook heel erg benieuwd naar, ik had een heel verfijnd resultaat verwacht, maar eerlijk gezegd valt dat een beetje tegen. Jammer, wel een goeie review.

 11. Beantwoorden

  sammie

  januari 20, 2017

  Hm, jammer dat het tegenviel maar wel een fijne eerlijke review!

 12. Beantwoorden

  marleen@burgertrutjes

  januari 20, 2017

  Hahaha oh jee, een jaren 90 lijntje! Wel leuk voor een foute party ofzo 😉 ik vind de ‘basiskleur’ van deze lipstick wel heel mooi trouwens..

 13. Beantwoorden

  Kirsty

  januari 20, 2017

  Wat jammer dat deze wat tegenvalt! Ik vind het idee van twee kleuren in een vierkante lipstick ook wel uniek, als het goed werkte, zou het wel heel tof zijn geweest.

 14. Beantwoorden

  Rachel

  januari 20, 2017

  ik vind hem erg mooi, hij staat je erg goed hoor!

 15. Beantwoorden

  Mariska

  januari 20, 2017

  Het idee vind ik wel heel erg leuk, maar vind de uitwerking wel iets minder mooi. Jammer.

 16. Beantwoorden

  Malou | Blonde Blossom

  januari 20, 2017

  Nee dit is inderdaad geen groot succes! Je lippen gaan er helaas een beetje gek uitzien, terwijl het idee wel leuk is. Misschien is nude hier niet helemaal de juiste kleur voor? Je ooglook vind ik trouwens heel erg mooi! Malou x

 17. Beantwoorden

  Mieke | mieksmind

  januari 21, 2017

  Ik had de kleur veel intenser verwacht, jammer. Ik vind een losse lipliner met lipstick wel mooier dan deze ombre van Catrice, helaas.

 18. Beantwoorden

  Melike

  januari 22, 2017

  Oh wat jammer dat hij tegenvalt. Heel eerlijk gezegd vind ik hem je wel heel mooi staan! Maar een lipstick die met een hapje en een drankje weg is, hou ik ook niet van. Ik heb zelf nog geen lipsticks met dit effect geprobeerd. Maar wel een liggen hihi

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.