Catrice Pure Radiance Glowrizer Primer

In het Catrice schap zag ik weer wat nieuwe pareltjes ligggen en deze Pure Radiance Glowrizer Primer behoort daar ook zeker bij. De verpakking vind ik echt heel mooi en ik was dan ook zeer benieuwd of de primer zelf รณรณk zo goed zo zijn. Ik testte ‘m ๐Ÿ™‚


CATRICE PURE RADIANCE GLOWRIZER PRIMER

Deze primer valt onder de limited edition: Pulse Of Purism, wil je ‘m nog kopen? Wees er dan snel bij. Volgens Catrice geeft de Pure Radiance Glowrizer Primer een stralende glans en laat het oneffenheden verdwijnen. Je kunt de primer op zich gebruiken of onder je BB-cream of foundation dragen. Er worden mooie beloftes gemaakt, zien of het ook echt zo is!

DE PRIMER

catrice pure radiance glowrizer primercatrice pure radiance glowrizer primer

De verpakking straalt echt luxe uit, de parels zien er zo mooi uit en het flesje is van glas. Ik had niet gedacht dat dit een product van een budget merk zou zijn in ieder geval. Mooi gedaan Catrice! Er zit een pomp systeem op, wat ik zelf altijd wel praktisch en hygiรซnisch vind.

INGREDIร‹NTEN

‘PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, TRIDECYL TRIMELLITATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYETHYLENE, TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE, MICA, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TIN OXIDE, BENZYL ALCOHOL, AROMA (FLAVOR), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)’

De primer is, net als de meeste primers, op basis van siliconen. Hier wordt voor gekozen omdat dit je huid een zacht en effen effect geeft. Zo lijkt het alsof je huid gladder is dan normaal.

IN GEBRUIK

catrice pure radiance glowrizer primer

Wanneer je รฉรฉn keer pompt komt er best veel product uit, je hebt in ieder geval meer dan voldoende voor je gezicht. De parels zijn kapot gegaan en er komt een fris ruikende gel uit. Er zitten zowel grote als fijne glitters in, de grote glitters smeer je op je huid in en de fijne glitters zijn ook niet extreem zichtbaar. Je veranderd dus niet in een glitterbal, gelukkig!

catrice pure radiance glowrizer primer

Hier draag ik geen make-up.

catrice pure radiance glowrizer primer

Nu alleen de Catrice Pure Radiance Glowrizer Primer. Hoewel je het op de foto niet kunt zien, zit mijn gezicht nu vol miniscule glitters. Ook is mijn huid wat strakker getrokken en egaler, een effect van de siliconen.

catrice pure radiance glowrizer primercatrice pure radiance glowrizer primer

Hier draag ik een laag BB-cream over de primer heen. De hoeveelheid glitters zijn nu een stuk minder zichtbaar en er blijft alleen een subtiele glans achter. Ik vind zou de primer dus niet op zich dragen, maar echt altijd onder een foundation of bb-cream.

Ik heb wel wat gemengde gevoelens bij deze primer, op zich werkt het egaal en strak trekken van mijn huid wel, maar al die glitters zijn niet helemaal mijn ding. De verpakking en geur vind ik geweldig, maar het effect van het product zelf dus niet zo, jammer! Ik koop ‘m niet opnieuw in ieder geval.

Catrice Pure Radiance Glowrizer Primer โ‚ฌ4,99

Wat vind jij van deze primer?

Bedankt voor het lezen!

15 Reacties

  • Anna Gerrie
   Auteur
   maart 27, 2017 / 6:42 pm

   Ik gebruik ze ook niet vaak, maar vind het af en toe wel leuk om te proberen ๐Ÿ™‚

 1. maart 27, 2017 / 9:05 am

  Jammer dat ie het net niet is… ik vind het wel een prachtig flesje.

 2. Varenka W
  maart 27, 2017 / 9:59 am

  Ik zag ‘m staan en hoewel hij er in d verpakking helemaal geweldig uit ziet had ik toch mijn twijfels. Ik ben nu ik het zo lees wel blij dat ik ‘m heb laten staan.

 3. maart 27, 2017 / 11:25 am

  Ik ben er zelf wel ontzettend blij mee en mijn review is weer heel anders haha.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   maart 27, 2017 / 6:43 pm

   Oh echt, haha! Gelukkig bevalt ‘ie jou wel goed!

  • Anna Gerrie
   Auteur
   maart 27, 2017 / 6:44 pm

   Ja dat flesje is echt prachtig!

 4. maart 27, 2017 / 1:12 pm

  Tot nu toe heb ik geen spijt dat ik hem heb laten staan in de winkels. Ik vind hem inderdaag niet heel veel bieden.

 5. maart 27, 2017 / 8:38 pm

  Het flesje is echt mooi, wel jammer dat er glitters in zitten, zou niet helemaal mijn ding zijn. xx

 6. maart 27, 2017 / 11:20 pm

  Jammer dat ie toch niet echt wat is. Ik heb hem laten staan in de winkel en heb er geen spijt van!

 7. maart 28, 2017 / 12:40 pm

  Het ziet er uit als een prachtig product, alleen glim ik van nature (helaas) al flink dus ik weet niet of het iets voor mij is. Leuke review! Liefs, Josine

 8. maart 28, 2017 / 5:37 pm

  Op zich een prima product volgens mij, alleen blijven dit soort producten bij mij altijd liggen of vergeet ik ze gewoon te gebruiken. Dan zit mijn foundation er alweer op en dan zie ik mijn primer liggen.

 9. maart 28, 2017 / 8:02 pm

  Ik heb er mee in mijn handen gestaan, maar durfde toch niet tot koop over te gaan. Ik gebruik nu een primer van Gosh, maar die is bijna op, dus tijd voor een goed alternatief. Deze sla ik dus over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.