Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Lang ben ik op zoek gegaan naar een mascara waarbij ik volume, lengte en krul mee krijg, gelukkig is die zoektocht voorbij! Ik heb namelijk mijn favoriete mascara gevonden én die is ook nog eens heel budget.

Extreme Volume Mascara

Volgens Catrice: ‘De partner in crime voor alledaagse situaties: de waterproof mascara verzekert je van XXL-volume en is traan-, sport- en zweetproof. Met dank aan het compacte formaat en het borsteltje van elastomeer, is een snelle en gemakkelijke applicatie gegarandeerd en worden zelfs de kleinste wimperharen bedekt met een diepzwarte kleur. Het design van de Rock Couture mascara is ook een speciale highlight – fashion inspiratie voor de make-up tas.’

De mascara

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Ik kocht deze mascara ooit eens per ongeluk, ik was namelijk op zoek naar deze mascara. Of ik toen de verkeerde heb gepakt of dat die er toen niet meer was weet ik niet meer, maar ik ben blij dat ik toen de lifestyle versie meenam. Verder ziet de huls van de mascara er wel exact hetzelfde uit als de versie van de mascara die ik toen mee wilde nemen.

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Het is een siliconen borstel. Vroeger vond ik de borstels met ‘haartjes’ beter, maar nu gaat mijn voorkeur uit naar een siliconen borstel. Deze separeert namelijk perfect.

In gebruik

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Mijn wimpers zijn zeer kort en staan naar beneden gericht, een mascara moet dus veel ‘doen’ om mijn wimpers in krul te krijgen. Ik gebruik momenteel wel weer een wimperserum om mijn wimpers langer te krijgen, dit helpt uiteraard ook mee voor de mascara.

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Hier het eindresultaat met de Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara. Ook al ziet het er niet spectaculair uit, heb ik wel veel volume gekregen en zijn mijn wimpers goed gesepareert. Als ik ergens een hekel aan heb, zijn het van die vastgeklonterde (is dit een woord? :’-) ) wimpers en dat gebeurd dus niet met deze mascara.

Ik ben ook erg benieuwd hoe het effect zal zijn wanneer ik het wimperserum langer heb gebruikt en mijn wimpers dan dus langer zijn.

Wat is jouw favoriete mascara?

3 Reacties

  1. april 18, 2019 / 9:57 am

    Altijd leuk mascara reviews! Het resultaat ziet er goed uit. Belangrijkste is dat je er zelf heel tevreden over bent. Mijn favoriete mascara is de Hypnôse mascara van Lancôme. Niet bepaald budget proof, maar ik koop ém meestal wanneer er een 40% kortingsactie is ;-).

  2. april 19, 2019 / 6:41 pm

    Deze mascara heb ik dus ook gehad in waterproof en was tijden mijn favoriete mascara! 🙂 Hij is heel fijn. Op dit moment is mijn favoriete mascara die EYEconista mascara van Catrice 🙂

  3. april 28, 2019 / 11:01 pm

    Woah! Mooi effect bij jou zeg. Vastgeklonterd, dat is een woord ja! 😆 En dat is heeel lelijk bij wimpers, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.