Catrice Ultimate Colour Lipstick

Toen ik afgelopen week voor het Catrice schap stond, viel mijn oog op twee lipsticks uit de Ultimate Colour lijn. Twee totaal verschillende tinten, maar beide érg mooi. Tijd voor mijn review!


Catrice Ultimate Colour Lipsticks

De Ultimate Colour lipsticks worden al een paar jaar verkocht in drogisterijen, dat snap ik heel goed, want dit zijn ook echt mooie lipsticks. Ik kocht er twee: Berry Bradshaw & Pinker-bell. catrice ultimate colourcatrice ultimate colour

De huls is kwalitatief erg goed en stevig. En met de zwarte kleur zien ze er ook chic uit. Op de onderkant zit een sticker met de kleur en naam van de lipsticks.

Pigmentatie

catrice ultimate colourcatrice ultimate colour

De lipsticks zijn romig en geven een mooie dekking. Beide hebben ze een glanzende finish.

340 Berry Bradshaw

catrice ultimate colourcatrice ultimate colourBerry Bradshaw is vrij donker en zou ik als een paars/rode tint bestempelen. De lipstick brengt heel romig en egaal aan. Omdat de lipstick zelf in een puntje uitloopt, kan je ook lekker precies werken. Ik houd echt van een mooie berry kleur en deze blijft ook zeker in m’n vaste collectie zitten.

140 Pinker-Bell

catrice ultimate colourcatrice ultimate colourPinker-Bell is heel heftig, het is echt een Barbie-roze kleur. Op de foto zie je het niet goed terug, maar het is een roze-blauwe tint en lijkt bijna wel holografisch op m’n lippen. Ik vind het echt een gave kleur! Ook Pinker-Bell brengt makkelijk en egaal aan. Na een paar uren dragen wordt de kleur wel minder intens en het overleefd een maaltijd ook niet, maar dat is ook wel logisch voor zo’n heftige kleur.

Wat vind ik er van?

catrice ultimate colour

Zoals je kunt lezen heb ik geen negatieve punten gevonden over de Ultimate Colour lipsticks van Catrice. Hoewel ik deze tinten niet iedere dag zal dragen en ik mag ook geen ‘te aanwezige’ lipsticks dragen op het werk, ga ik ze zeker wel dragen op mijn vrije dagen.

De pigmentatie is goed, ze brengen egaal aan en blijven (mits je wat eet) ook lang mooi zitten. De huls voelt stevig en zeker niet goedkoop aan. In totaal zijn er 14 verschillende tinten te koop. Ik ga dus zeker nog even kijken naar een nude kleurtje die ik gewoon dagelijks kan dragen.

Catrice Ultimate Colour kost €3,99 en kocht ik hier.

Wat vind jij van deze lipstick?

Bedankt voor het lezen!

9 Reacties

 1. augustus 19, 2016 / 8:34 am

  Wat staan die je mooi zeg! Zo een berry kleur zou ik ook wel kunnen hebben, nice!

 2. augustus 19, 2016 / 9:26 am

  Wauw wat een mooie kleuren en wat staan je ze goed! Pinker bell lijkt me wel wat. En die namen, hahahah love it! En ook nog zo betaalbaar!

 3. augustus 19, 2016 / 1:02 pm

  Wat een schattige swatches! En de kleuren staan je zo leuk 😀

 4. augustus 19, 2016 / 3:37 pm

  Mooi kleuren vooral Berry vind ik heel mooi.

 5. augustus 19, 2016 / 6:52 pm

  Wat staan beide kleuren je goed zeg! Volgens mij kan jij alles hebben. Ik vind de namen ook zo leuk van de lipsticks. Ik ga eens neuzen bij Catrice.

 6. augustus 20, 2016 / 9:49 am

  De Berry kleur vind ik wel een hele mooie kleur!

 7. augustus 28, 2016 / 9:31 pm

  Ik vind het hele mooie kleuren! Ze staan je goed!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.