Catrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow Palette

Catrice is een samenwerking aangegaan met fashion designer Marina Hoermanseder, zij maakte een lente collectie geïnspireerd op mooie kleuren en laat in alle producten haar handelsmerk, de riemgesp, terugkomen. Ik kocht het oogschaduw palette CO1 EYEconinc Straps en review ‘m vandaag.


CATRICE x MARINA HOERMANSEDER LE EYE SHADOW PALETTE

Deze limited edition collectie staat helemaal in het teken van de lente, de tinten in het oogschaduw palette zijn daarom ook rustig en hebben een aantal een mooie glans. Volgens Catrice een echte eyecatcher en gelijk te herkennen aan de stijl van Marina door de gespen en haar handtekening. Ik ben benieuwd hoe het Catrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow Palette mij bevalt!

Ik dacht eerst, Hoermanseder? Wat is dat nu weer voor vage productnaam? Maar na wat zoekwerk kwam ik er dus achter dat het gewoon haar achternaam is :’-)

CO1 EYECONIC STRAPS

Catrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow PaletteCatrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow Palette

Catrice EYEshadow palette €4,99

Het palette heeft een handzame vorm en ziet er best luxe uit! Ook erg mooi afgewerkt met rosé goud. Je klikt het palette makkelijk dicht en zal ook niet snel los schieten, prima om mee te nemen in je tas.

PIGMENTATIE

Catrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow PaletteCatrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow Palette

Er zitten vier verschillende tinten in. Linksbovenin een champagne tint, daaronder een roze tint, rechtsonderin een lichtbruine tint en daaronder weer een donkerbruine tint. De champagne, roze en lichtbruine tint hebben allemaal een glanzende finish. De donkerbruine tint is matte. De tinten liggen wel allemaal dicht bij elkaar in het palette, hopelijk zal dit niet te veel vermengen tijdens het aanbrengen.

Catrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow Palette

Er zit een grote spiegel in en dit is erg handig wanneer je ‘m mee neemt in je tas, kan je altijd je make-up even bijwerken.

Catrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow Palette

Op mijn hand valt de pigmentatie mij wel wat tegen, ook verschillen de champagne en roze tint niet veel van elkaar. Hopelijk is het op mijn ogen wat beter en minder subtiel.

LOOKBOOK

Catrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow PaletteCatrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow Palette

Maar helaas, er komt echt bar weinig pigment van af en oogschaduw zelf is ontzettend poederig. De glanzende tinten zijn op zich nog wel oké, maar de matte tint is bijna niet zichtbaar. Ook de roze en champagne tint lijken sterk op elkaar en zijn bijna niet te onderscheiden in mijn look.

Catrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow Palette

hallooo, bad hair day!

Catrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow Palette

Nee dit valt mij echt heel erg tegen, jammer! Mijn conclusie is geloof ik wel duidelijk nu, voor de pigmentatie had ik ‘m beter kunnen laten liggen. De verpakking vind ik erg mooi en handig, maar dat is ook wel het enige positieve dat ik te zeggen heb over dit Catrice x Marina Hoermanseder LE Eye Shadow Palette.

Het palette is deel van een limited edition, dus mocht je ‘m willen bemachtigen dan moet je er snel bij zijn. Ik kocht ‘m bij Kruidvat.

Heb jij al iets gekocht uit deze nieuwe collectie?

Bedankt voor het lezen!

9 Reacties

 1. mei 6, 2017 / 7:43 am

  Ik vond het doosje zo mooi toen ik hem zag! Ik hoopte dat er blush in zat haha, maar helaas. Jammer ook dat de kwaliteit tegen valt.

 2. mei 6, 2017 / 8:45 am

  Ik heb ze ook zien liggen maar niet gekocht… ik was al een beetje bang voor de pigmentatie. Maar wel een opvallende verpakking. Super jammer, dat had Catrice gewoon beter moeten doen.

 3. Varenka
  mei 6, 2017 / 1:30 pm

  Oh zonde, het ziet er zo veelbelovend uit. De highlighter parels uit deze lijn zijn wel helemaal okay.
  En ze hadden ook nog een contour/blush kwast en ook al lijkt deze meer een stoffer en blik borstel hij werk ontzettend goed bij mij.
  Gelukkig had ik dit eyeshadow palletje laten liggen.

 4. mei 6, 2017 / 4:23 pm

  Design, top! Maar de rest zou ik in de …. pleuren!

 5. mei 7, 2017 / 11:38 am

  Ahh, zo jammer! De verpakking zat er zo tof en veelbelovend uit!
  Liefs,
  Elles

 6. mei 7, 2017 / 3:55 pm

  Oh wat een mooie palette! De look vind ik wel mooi hoor! Alleen is daar dan alles mee gezegd!

 7. mei 8, 2017 / 10:38 am

  Wat jammer dat hij zo tegenvalt. De verpakking is echt heel erg mooi! Het lijkt wel alsof ze dan iets te veel aandacht daaraan hebben besteed in plaats van de inhoud.

 8. november 8, 2017 / 1:18 pm

  Aaah, wat jammer. Ik lees overal dezelfde soort reacties op deze pallettes van Catrice.. terwijl ze er echt zo mooi uit zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.