Cien (Lidl) All In One BB-Cream

Cien (Lidl) All In One BB-Cream

Toen ik onlangs in de Lidl liep, kwam ik deze bb-cream tegen en omdat ik zulke budget producten altijd leuk vind om te proberen, nam ik ‘m mee.

Cien BB-Cream

Dit product is al een tijdje in het assortiment bij Lidl, maar ik had ze nog niet eerder zien staan. Misschien ook omdat ik tegenwoordig mijn boodschappen laat bezorgen. Wanneer het wat warmer wordt, ga ik altijd op zoek naar een bb-cream omdat deze minder sterk dekt.

Verpakking

Cien (Lidl) All In One BB-CreamCien (Lidl) All In One BB-Cream

Cien All-In-One BB-cream €3,49

De tube ziet er vrij basic uit. Wat direct opvalt is dat er SPF in zit, fijn dat je dit dus niet nog extra hoeft op te smeren. Ik kocht de tint Light, maar er zijn ook nog iets donkerdere versies te koop. Er is niet veel kleurkeuze, dus hij zal niet geschikt zijn voor iedereen.

Cien (Lidl) All In One BB-Cream

De bb-cream zelf is dik en romig. En ook al staat parfum aan het einde van de ingrediëntenlijst, ik ruik dit direct heel sterk.

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Dibutyl Adipate, Cetearyl Alcohol, Titanium Dioxide (Nano), Talc, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexyl, Triazone, Polyisobutene, CI 77891, Phenoxyethanol, Tapioca Starch, Dimethicone, Silica, Panthenol, Butyrospermum, Parkii Butter, Isopropyl Palmitate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Disodium EDTA, CI 77492, Ethylhexyl Glycerin, Parfum, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Sodium Hydroxide, Acrylates, Caprylyl, /Capryl Glucoside, CI 77491, CI 77499, Linalool, Sodium Hyaluronate, Citronellol, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol Limonene

In gebruik

Cien (Lidl) All In One BB-Cream

Zonder make-up. Ik heb een aantal oneffenheden, dus zou het verschil met de bb-cream goed te zien moeten zijn.

Cien (Lidl) All In One BB-Cream

Hier heb ik de bb-cream aangebracht. Ik vond het persoonlijk wel een hele vette crème, iets wat ik niet zo fijn vind in een gezichtsproduct. De dekking is minimaal, mijn huid ziet er ietsje egaler uit, maar de donkerste plekken zijn nog goed te zien.

Helaas zal ik deze bb-cream niet weer gebruiken, doordat de crème zo vet is en het parfum behoorlijk aanwezig is vind ik dit niet heel fijn voor mijn huid. Mocht je een droge huid hebben en ben je op zoek naar een bb-cream met lichte dekking, dan is dit zeker wel een fijn product voor jou!

Gebruik jij vaak een bb-cream?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.