Cien (Lidl) Liquid Foundation 010 Ivory

Hoewel ik mijn favoriete foundation al gevonden heb, vind ik het altijd leuk om ook andere merken te proberen om te zien of dat ook een favoriet kan worden. Deze keer test ik de Cien (Lidl) Liquid Foundation in de kleur 010 Ivory.


Cien (Lidl) Liquid Foundation

Ik heb al vaker Lidl make-up gekocht, lees hier de review over de concealer en hier over de gezichts maskers. De concealer vond ik niet heel fantastisch en daarom was ik ook erg benieuwd of de foundation dan wel een succes zou zijn.

De verpakking

Cien (Lidl) Liquid Foundation 010 IvoryCien (Lidl) Liquid Foundation 010 Ivory

Hoewel de verpakking erg simpel is, ziet het er nog wel elegant uit. Ik zou niet snel zeggen dat dit echt een budget verpakking is. Ook vind ik het handig dat ze een ‘lege’ strook overgehouden hebben, zo kun je toch makkelijker inschatten of de kleur bij jouw huidskleur past.

Ik koos zelf voor de tint 010 Ivory omdat ik over het algemeen altijd de lichtste tint nodig heb. Er zijn nog andere tinten verkrijgbaar, maar helaas is het niet een uitgebreid assortiment en zou het zomaar kunnen dat er geen juiste match is voor jouw huid.

In gebruik

Cien (Lidl) Liquid Foundation 010 Ivory

De foundation zit in een tube, dit werkt hygiënisch en je kunt zelf doseren hoeveel je nodig hebt. De foundation zelf is dik en romig.

Cien (Lidl) Liquid Foundation 010 Ivory

Zonder make-up.

Cien (Lidl) Liquid Foundation 010 Ivory

Alleen de foundation aangebracht.

Cien (Lidl) Liquid Foundation 010 Ivory

En hier heb ik mijn overige make-up aangebracht.

De foundation zelf brengt makkelijk aan en geeft een medium dekking, ik houd zelf wel meer van een stevigere dekking dus als je daar ook naar op zoek bent, dan is dit niet de juiste foundation. Wat mij opviel is dat er parfum in zit, wanneer je het aanbrengt verdwijnt deze geur wel direct. Maar dit heeft natuurlijk wel effect op je huid en wanneer je een gevoelige huid hebt is dit niet geschikt.

Al met al een prima foundation dus, maar het is geen nieuwe favoriet voor mij. De exacte prijs weet ik helaas niet meer, maar ik kan mij niet voorstellen dat ‘ie duurder is dan 2 euro.

Heb jij al eens make-up van de Lidl gekocht?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

 1. december 5, 2018 / 2:33 pm

  Wauw ziet er goed uit, en je hebt een fijne review geschreven!

 2. december 5, 2018 / 3:53 pm

  Ik vind het er ook wel goed uitzien, toch maar eens proberen 🙂

 3. Natascha - Beautyopinie
  december 8, 2018 / 7:43 pm

  Dit klinkt wel goed zeg! Ik ben zelf juist altijd op zoek naar foundations met een medium dekking dus ga deze even in de gaten houden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.