Cien Liquid Concealer Perfect Finish

Budget toppers.. Ik houd ervan. Toen ik in de Lidl boodschappen aan het doen was, kwam ik een make-up schap tegen en als beauty blogger kon ik het niet laten om even te kijken of er nog iets leuks tussen zat. Ik zag de Cien Liquid Concealer Perfect Finish liggen en nam ‘m mee naar huis. Ik ben benieuwd of het wat is!


Cien Liquid Concealer Perfect Finish

Ik wilde wat informatie opzoeken over deze concealer, maar dat is er dus niet. Normaal gesproken zoek ik de details even op en aangezien er verder ook niets op de verpakking zelf staat, blijft dat even een raadsel. Dus helaas pindakaas, geen informatie vandaag. Maar uit de titel te halen moet ‘ie dus een perfect finish geven.

Het product

cien liquid concealer perfect finish

De verpakking vind ik nog best oké, het is simpel maar ziet er niet heel cheap uit. Je ziet de kleur van de concealer er doorheen. De enige kleur die ik kon vinden was light, dit is wel de kleur die ik nodig heb, maar er is dus vrijwel geen kleurkeuze (bij mijn lidl).

In gebruik

cien liquid concealer perfect finishcien liquid concealer perfect finish

De tube heeft een spons applicator, dit vind ik wel een makkelijkere manier om te doseren dan met zo’n kwast. cien liquid concealer perfect finish

Dan de test! Ik moet zeggen dat ik de spons echt niet fijn vind werken, hij is te stug en verdeeld de concealer niet fijn. Qua dekking zou ik de Cien Liquid Concealer medium noemen, het is niet zo dekkend dat je geen vlekjes meer ziet. Voor een meer naturel en lichte dekking is dit een perfecte concealer. cien liquid concealer perfect finishIk heb het ook nog getest op mijn hand, waar ik een wondje had. En daar lijkt de dekking ineens een stuk steviger te zijn. Grappig dat, dat zo’n verschil kan zijn! De Cien Liquid Concealer is best stevig en niet zo liquid als de titel je doet denken.

Wat vind ik er van?

Al met al vind ik het niet een hele slechte concealer. Maar normaal gesproken verwacht ik wel een goede dekking om toch een wat frissere blik te krijgen, dat mis ik hier wel. Ben je op zoek naar een lichtere, natuurlijke dekking? Dan is deze Cien Liquid Concealer wel wat voor jou. Ook als je budget niet zo groot is of gewoon eens concealer wilt proberen, is dit een goede optie.

Cien Liquid Concealer Perfect Finish – – – €1,49

Heb jij al eens make-up van de Lidl geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

11 Reacties

 1. december 3, 2016 / 8:57 am

  Geen slecht resultaat vind ik en al helemaal niet voor dat geld.
  Als ik jouw review niet had gelezen was ik er denk ik niet (snel) achtergekomen dat Lidl concealers in het assortiment heeft 😉

 2. december 3, 2016 / 9:11 am

  Ik heb weleens Cien handcrème meegenomen. Die was eigenlijk net zo goed als die van Niveau! Had je mijn winaktie al gezien?

  • Anna Gerrie
   Auteur
   december 3, 2016 / 10:55 am

   Die handcrème vind ik ook heel fijn 🙂

 3. december 3, 2016 / 10:19 am

  Ik heb wel eens de doucheproducten meegenomen en de watjes. Gek is dat, zo een verschil op je gezicht en hand.
  Fijn budgetprijsje!

  • Anna Gerrie
   Auteur
   december 3, 2016 / 10:56 am

   De watjes van Lidl gebruik ik ook graag.

 4. december 3, 2016 / 10:52 am

  Hij ziet er goed uit! Het effect ziet er ook natuurlijk uit, al zou ik zelf wel iets meer dekking willen

 5. december 3, 2016 / 10:12 pm

  Wat leuk dat je deze ook getest hebt. Laatst zag ik ook nagellak bij Lidl liggen en was eigenlijk heel benieuwd. Ik heb liever een concealer die wat beter dekt dus denk niet dat dit product iets voor mij is. 🙂

 6. december 4, 2016 / 11:14 am

  Voor 1,50 doet ie het beter dan ik had verwacht!

 7. december 4, 2016 / 12:13 pm

  Hm bij een hard sponsje knap ik eigenlijk al af.. Voor een wondje is het wel een goeie dekking hihi

 8. december 4, 2016 / 9:35 pm

  Wow hij is wel heel goedkoop. Ik hou zelf ook van wat meer dekking. Maar zo te lezen is dit product voor de prijs zeker niet slecht. Misschien een goede optie voor de zomer. Dan hou ik wel van wat lichter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.