De leukste en zomerse lingerie van Hunkemöller

hunkemoller

In de zomer doe ik altijd wat meer mijn best qua kleding, ’s winters trek ik een broek en trui uit de kast en klaar is kees. Maar in de zomer doe ik dus wat meer mijn best, ook qua lingerie. Niet dat ik de hele dag in mijn bh rond paradeer, maar ik vind het wel fijn om te weten dat ik leuke lingerie aan heb, gewoon voor mezelf.

Zomerse lingerie

Zelf heb ik mijn bh lade weer bijgevuld met leuke ligerie, maar mocht jij nu ook nog op zoek zijn leuke zomer lingerie, dan heb ik een aantal leuke setjes gevonden ter inspiratie!

Strapless BH’s

hunkemoller

Dit setje is niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel! Je kunt ‘m namelijk dragen met én zonder bandjes, strapless dus. Iets wat ik dus heel handig vind in de zomer omdat ik dan ook wel topjes met spagetti bandjes draag en ik het dan mega lelijk vind dat je die bh bandjes er ook nog onderuit piepen.

Push Up Bh’s

hunkemoller

hunkemoller

hunkemoller

Sinds ik borstvoeding heb gegeven draag ik alleen nog maar push-up bh’s, want die boobies zijn nu niets meer van over. Gelukkig was het voor een goed doel, maar om het toch nog ergens op te laten lijken draag ik lekker push-up bh’s. En gelukkig zien die er ook nog eens heel leuk uit! Dit setje is verkrijgbaar in meerdere kleuren en nu ook nog in de sale zag ik.

Kleuren combi’s

hunkemoller

Als laatste dit mega mooie roze setje. Ik vind de combi met het blauwe kant echt heel leuk en zou mij direct vrolijk maken in de ochtend als ik dit setje zou dragen. Worden jullie daar ook altijd zo blij van? Soms zit het in de kleine dingen.

Dit waren mijn inspiratie setjes, hopelijk heb je er wat aan! Ben je zelf ook nog op zoek naar een mooie bh en slip? Op de site van Hunkemöller is momenteel weer Big Sexy Sale en scoor je dus een heleboel moois met tot wel 50% korting.

Heb jij al zomerse setjes in huis?

(samenwerking)

3 Reacties

  1. juli 3, 2019 / 9:35 am

    Oeh, dat roze setje is mooi zeg! Ik vind lingerie van de Hunkemoller altijd heel fijn!

  2. juli 3, 2019 / 8:42 pm

    Wat een mooie combi is dit! Volgens mij had Hunkemöller vorig jaar een soort gelijk model/kleur el in de collectie, die heb ik toen ook bijna gekocht. Enne, dat van die borstvoeding? Heel herkenbaar 😉

  3. juli 4, 2019 / 8:21 pm

    Super mooie setjes! Hou echt van Hunkemoller, heb er vandaag nog een super goede bikini gekocht toevallig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.