December on the farm

December on the farm

Hi allemaal! De maand December is voorbij gevlogen, zat vol etentjes en uiteraard vierden wij kerst & oud en nieuw. Ik maakte er weer wat foto’s van en deel ze vandaag met jullie :-).


December on the farm

December on the farmDecember on the farm

5 december vierden we voor het eerst Sinterklaas met Lauren, dit deden we bij mijn schoonmoeder thuis. Lauren maakt het natuurlijk nog niet zo bewust mee, maar speelt graag met haar nieuwe cadeau’s. Voor alle feestelijke dagen deze maand kocht ik een mooie rok bij Guts & Gusto.

December on the farm

Die avond gingen we ook met mijn schoonfamilie uit eten. Ik proefde voor het eerst gnocchi, best lekker!

December on the farm

James kan altijd zo lekker slapen :-).

December on the farmDecember on the farm

Sinds Lauren fruit mag eten ligt onze keuken altijd vol met fruit en groente. En toch gaat dit ook iedere week weer helemaal op. Ook vond ik na een jarenlange zoektocht eindelijk drakenfruit in de winkel. Dit ziet er altijd zo mooi uit dat ik het altijd al heb willen proeven, maar helaas smaakt het naar niets.

December on the farm

Met een grote sloop hond en kind dat tegenwoordig de hele kamer door gaat, versierde ik het huis maar met kleine kerstspullen.

December on the farm

Jeej, sneeuw! Helaas was dit in de middag ook direct weer verdwenen.

December on the farm

Lauren is een kleine acrobaat geworden. Ik leg haar altijd op haar rug in bed en toch weet ze zich er altijd weer uit te wurmen.

December on the farm

Boef 1 en boef 2 tijdens het eten. James heeft een voedselallergie en mag dus niets hebben, maar Lauren vindt het fantastisch om haar brood met hem te delen. En hier heeft ze dat dus in de planning.

December on the farm

Mijn ogen waren weer slechter geworden en dus ging ik samen met Lauren en mijn ouders naar de opticien. Ik zit nog steeds bij één in Leeuwarden, wat ongeveer een half uur rijden is voor mij. We maakten er dus maar een leuk uitje van en gingen na de tijd nog lekker even ergens eten.

December on the farm

De week erna was mijn bril klaar en ging ik dus weer met Lauren en mijn ouders naar Leeuwarden. Dit keer gingen we nog wat drinken na de tijd.

December on the farm

En dit is mijn nieuwe bril geworden, love it!

December on the farm

Nóg meer eten :-). Kerstavond heb ik niet op de foto gezet, ik werkte van 06.00 tot 15.00 en ging daarna met mijn vriend en Lauren naar mijn schoonmoeder. Hier vierden we samen met mijn vriend zijn broers en aanhang/kinderen kerst. Gezellig samen gourmetten.

Eerste kerstdag vierden we bij mijn ouders. Mijn broertje kookt graag en maakte een heerlijk drie gangen menu. Het dessert bestond uit een brownie, tiramisu creme, slagroom en fruit.

December on the farm

Mijn vriend en ik keken de horror film The Nun, die uiteindelijk veel minder eng was dan ik had verwacht.

December on the farm

Eind December sprak ik af met een vriendin. We liepen eerst een rondje langs de haven en maakten wat foto’s, daarna zijn we nog voor een kopje koffie en cheesecake gegaan. Lauren gedroeg zich gelukkig goed, al wist ze nog wel bij een staande lamp te komen en deze bijna om te duwen :’-).

Ook van oud en nieuw heb ik geen foto’s. Ik werkte van 06.00 tot 11.00 en haalde mijn vader op, hij moest de middag op Lauren passen omdat mijn vriend en ik naar een begrafenis moesten. Deze duurde tot 17.00, toen snel Lauren opgehaald en zijn we naar vrienden gereden om te gourmetten. Rond 20.00 gingen we weer naar huis, omdat dit al een erg lange dag was zijn we op oudjaarsdag vroeg naar bed gegaan en hebben we niets meer van vuurwerk meegemaakt. Erg bejaard van ons haha. Ik moest 1 januari ook weer om 08.00 aan het werk, dus vond het wel lekker om vroeg naar bed te gaan.

December was gezellig druk met alle etentjes en afspraken! In Januari vieren we ontzettend veel verjaardagen waaronder ook de eerste van Lauren, dus dat kunnen jullie allemaal terug lezen volgende maand :-).

Hoe was jouw December?

Bedankt voor het lezen!

7 Reacties

 1. januari 3, 2019 / 9:22 pm

  Wat een leuk overzicht en wat is je kleine meid groot geworden en al bijna 1 jaar! Wat vliegt de tijd. Hele mooie foto van jullie samen ook. Je ombre rok vind ik prachtig. Ik heb ook een drukke december gehad, gelukkig was ik rond Kerst en Oud en Nieuw een paar dagen vrij en hebben we leuke dingen gedaan zoals naar het dierenpark in Amersfoort geweest dat helemaal in winterse kerstsfeer was. En verder ook veel gegeten. Dus ik probeer het nu rustig aan te doen 😊.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   januari 4, 2019 / 1:49 pm

   Dankjewel! De tijd vliegt inderdaad voorbij. Zo’n dagje naar een dierenpark is ook leuk. Ziet er dan vast prachtig uit in winterse sfeer!

 2. januari 3, 2019 / 10:55 pm

  Leuk overzicht! Je nieuwe bril staat erg mooi. En wat is Lauren een popje, zo cute ♥ (James ook, haha!) En dat brood delen met hem.. dat doet mijn neefje van 1,5 jaar ook bij onze hond, haha!

  • Anna Gerrie
   Auteur
   januari 4, 2019 / 1:50 pm

   Ah, dankjewel voor je complimenten ♡

 3. januari 4, 2019 / 8:03 am

  Hé die bril heeft mijn zusje volgens mij ook of in ieder geval zo’n soort model 🙂

  • Anna Gerrie
   Auteur
   januari 4, 2019 / 1:51 pm

   Leuk! Volgens mij is dit ook wel een populair montuur tegenwoordig 🙂

 4. januari 5, 2019 / 11:12 am

  Dat toetje ziet er goed uit en cheesecake vind ik altijd lekker 🙂 vind je bril erg leuk staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.