Deze merken babykleding vind ik het fijnst

Er zijn ontzettend veel merken die babykleding verkopen, van spotgoedkoop tot kleertjes waar een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Maar wat is nu beter en is er echt zoveel verschil in kwaliteit? Ik heb in de bijna vijf maanden tijd al aardig wat merken geprobeerd en heb wel een aantal favorieten inmiddels!


Deze merken babykleding vind ik het fijnst

Deze merken babykleding vind ik het fijnst

Baby’s kwijlen en spugen veel en daarom heb ik een berg kleding op voorraad, om nog maar niet te spreken van de kak-explosies waardoor alle kleding geel kleurt :’-). Soms heeft Lauren wel drie verschillende outfits aan op een dag. Door de maanden heen heb ik meerdere kleding merken gekocht en ik heb inmiddels een aantal favoriete merken.

De kleding die ik tot nu toe heb gekocht zijn van: C&A, Zeeman, H&M, Noppies, Lidl en ZARA. Ik ga ze allemaal even bij lang en wat ik de voor- en nadelen vind.

C&A

Bij C&A hebben ze ontzettend leuke collecties en het kost niet veel. Onlangs kocht ik een aantal setjes uit de ‘citroen’ collectie. Het stond Lauren ontzettend schattig, maar omdat de kleding vrij klein uitviel heeft ze het niet lang aan gehad. Ook verkopen ze hier kleding met Nijntje, is ook zo leuk! Bij C&A kan ik dus altijd wel goed slagen, maar koop ik de kleding wel een maat groter, dan waar ze in zit.

Zeeman

Ook Zeeman heeft erg leuke kleding en het kost geen drol. Toch vind ik de kwaliteit van deze kleding niet geweldig, de stof is dun en vrij stroef. Ook is de kleding snel verwassen. De rompers zaten Lauren niet mooi, de romp was te ruim en de armen juist weer te krap. Heel gek! Ik haal voornamelijk spuugdoekjes en slabjes bij Zeeman, die mogen vies en verwassen worden. Voor dat geld heb ik geen hoge verwachtingen, maar ik koop hier geen kleding die ze een lange tijd aan moet.

Lidl

Deze merken babykleding vind ik het fijnst

Lidl kleding vind ik daaraantegen wel écht fantastisch, en dan vooral de Pure lijn. Deze kleding is ontzettend zacht, goede kwaliteit en ik vind de kleding erg mooi. Ook dit is goedkope kleding en bij de online shop is er vaak sale. Hoe de kleding valt is wel verschillend, soms valt het erg ruim en de andere keer zit het in één keer goed. Gelukkig kan Lauren er dan nog in groeien.

H&M

Hier koop ik niet mega vaak kleding omdat ik de printjes wat te hysterisch vind, haha. H&M heeft ook een conscious lijn en die vind ik dan wel weer erg fijn. Dit is een zachtere stof en de kleding is rustiger. Kwalitatief vind ik dit goede kleding en is ook niet mega duur.

ZARA

Deze merken babykleding vind ik het fijnst

Ik houd van ZARA kleding, de printjes zijn geweldig en de kwaliteit is super. Het enige minpuntje vind ik de maattabel die zij hanteren, je kunt namelijk alleen kiezen uit 1/3 maanden, 3/6 maanden etc. Maar er zit zoveel verschil tussen een baby van 1 maand en één van 3 maanden, je kunt dus nooit weten of de kleding al te klein is of dat je even twee maanden kunt wachten voordat je baby het aan kan.

Noppies

Noppies heeft veel neutrale kleding en hier had ik dus ook aardig van ingeslagen toen we nog niet wisten of we een jongen of meisje zouden krijgen. Ook de kwaliteit is goed, je voelt aan de kleding dat het een soepele en fijne stof is. Wat ik ook heel fijn vind zijn alle overslag rompers en shirts, vooral toen Lauren nog maar een paar weken oud was en haar nekje nog niet zo sterk was, deed ik haar liever zulke kleding aan. Geen gepruts en doodsangsten dat het fout zou gaan met haar nek. Noppies is wel iets duurder, maar daar krijg je goede kleding voor terug!

Dit waren mijn ervaringen met baby kleding van bovenstaande merken, welke merken moet ik echt nog proberen?

Bedankt voor het lezen!

1 Reactie

  1. juni 29, 2018 / 6:26 pm

    Och kijk dat prulleke toch! Wat een heerlijk kindje hebben jullie.
    Oh, ja… kleertjes! Ik kocht destijds veel bij Hema en Zeeman. Verder naaide ik ook zo nu en dan wat zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.