Doneren aan Stichting Babyspullen

In Nederland groeit 1 op de 9 kinderen in armoede op, wat ik echt een heel hoog aantal vind voor zo’n welvarend land als Nederland. Het zou mooi zijn om deze gezinnen te helpen met het doneren van babyspullen die je zelf niet (meer) gebruikt. Zelf hebben wij meerdere items niet of nauwelijks gebruikt voor Lauren en dit wil ik dan ook doneren aan Stichting Babyspullen.


Doneren aan Stichting Babyspullen

Al voordat Lauren geboren werd had ik een enorme hoeveelheid luiers gekocht, zo hoefde ik mij tijdens de eerste weken in ieder geval geen zorgen te maken om een luier tekort. Helaas bleek Lauren luieruitslag te krijgen van de Pampers pampers en kon ik ze dus helemaal niet gebruiken. Die kan ik nu dus mooi doneren!

De stichting

Doneren aan Stichting BabyspullenDoneren aan Stichting Babyspullen

Stichting babyspullen maakt pakketjes voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Op de achterzijde hebben ze een boodschappenlijst gezet, deze producten kunnen ze het best gebruiken. Op hun site hebben ze alle inleverpunten staan, het kan niet missen dat er ook รฉรฉn bij jouw in de buurt staat.

Doneren

Doneren aan Stichting Babyspullen

Ik heb dus bergen luiers die ik kan doneren. Ook kan Lauren niet tegen shampoo met veel parfum, dus daar mag iemand anders gebruik van maken. De thee die je op de foto ziet is borstvoedingsthee, maar dat vond ik echt niet te zuipen, misschien dat iemand anders er wel bij van wordt :-). Verder heb ik ook veel hydrofiele luiers, daar kan ik wel wat van kwijt.

Alles wat je kwijt kunt mag je in vuilniszakken doen en inleveren bij รฉรฉn van de inzamelpunten. Ik hoop dat ik er een gezin goed mee kan helpen op deze manier.

Heb jij al eens je babyspullen gedoneerd?

Bedankt voor het lezen!

2 Reacties

  1. november 16, 2018 / 9:44 am

    Wat mooi dat je dit gaat doneren! Ik weet zeker dat mensen dit heel erg waarderen en blij worden van producten die jij niet gebruikt.

  2. december 9, 2018 / 3:02 pm

    Goede middag
    Heb een vraagje in het verleden heb ik voor een kleine bijdrage boxkleden gemaakt.
    Hebben jullie interesse in dan hoor ik het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.