Drie Cien (Lidl) Maskers Getest

Sinds de Lidl cosmetica en verzorgingsproducten verkoopt, koop ik regelmatig een product om het te testen. Qua kosten hoef je ze niet te laten liggen en wie weet is het een top product. Nu mag ik mijn huid graag goed verzorgen en daarom kocht ik drie Cien maskers.

Drie Cien (Lidl) Maskers Getest

Ik vind het heerlijk om mijn huid te verzorgen, maar maskers blijven toch vaak achter in mijn routine. Zonde, want mijn huid knapt er meestal wel goed van op. De maskers van Cien zijn er in drie verschillende soorten te krijgen, het Q10 anti-wrinkle masker, het aqua moisturising en het pure cleansing masker. Bij alle drie de maskers zit het masker in een zakje en kun je de verpakking in tweeën delen, je hebt dus twee zakjes per masker.

Bij alle maskers heb ik eerst mijn huid goed gereinigd en schoongemaakt met warm water om de poriën in mijn huid ‘open’ te zetten, zo neemt je huid de ingrediënten beter op.

CIEN Q10 ANTI-WRINKLE MASKER

Drie Cien (Lidl) Maskers Getest

Ik begin met het Q10 anti-wrinkle masker, een masker dat je huid strakker zou moeten maken en rimpels zou kunnen verminderen. Nu neem ik die belofte maar met een korreltje zout, want rimpels ontstaan door spierverslapping in de huid en die gaan niet weer strak staan met een masker 🙂

Drie Cien (Lidl) Maskers Getest

Het masker voelt romig aan en moet 10 tot 15 minuten inwerken op je gezicht.

INGREDIËNTEN

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Biosaccharide Gum-1, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Panthenol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Acrylates/C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

IN GEBRUIK

Het masker voelt fijn en romig aan op mijn huid, geen probleem om deze een kwartiertje in te laten trekken. Ik haal het masker er weer af met een washandje met warm water en mijn huid ziet er weer stralend uit. Wel voelt het wat trekkerig aan, ik smeer daarom nog crème op mijn huid nadien.

CIEN MOISTURISING MASKER

Drie Cien (Lidl) Maskers Getest

Op naar het moisturising masker, iets wat mijn vochtarme huid wel goed kan gebruiken. Het gebruik is hetzelfde bij alle maskers.

INGREDIËNTEN

Hier heb ik heel slim de helft met de ingrediënten lijst gebruikt en weggegooid :’-)

IN GEBRUIK

Drie Cien (Lidl) Maskers Getest

Ook bij dit masker heb ik mijn huid goed gereinigd en het masker 15 minuten laten inwerken. Het masker is weer lekker romig en brengt goed aan. Na het kwartiertje neem ik het masker weer af met een warm washandje en is mijn huid weer stralend, een prima masker.

CIEN CLEANSING MASKER

Drie Cien (Lidl) Maskers Getest

Het laatste masker is een klei masker en zou mijn huid dus wat dieper moeten reinigen. Ik ben benieuwd.

INGREDIËNTEN

Aqua, Kaolin, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl, Taurate Copolymer, CI 77891, Zinc PCA, Panthenol, Propylene Glycol, Hamamelis Virginiana Water, Allantoin, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Parfum, Alcohol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, CI 42090

IN GEBRUIK

Drie Cien (Lidl) Maskers Getest

Omdat dit een kleimasker is, is dit masker een stuk dikker dan zijn twee voorgangers. Het masker ruikt fris en moet ook 10 tot 15 minuten inwerken. Zodra ik mijn huid schoon heb, breng ik het masker aan en voel ik direct dat mijn huid heel anders reageert op dit masker. Het masker prikt enorm op mijn huid en voelt op een gegeven moment zelfs branderig aan, daarom heb ik ‘m er direct weer afgehaald want dat lijkt mij niet helemaal de bedoeling. Jammer!

Twee van de drie maskers vind ik dus fijn in gebruik en zijn zeker aan te raden. Het kleimasker zou ik persoonlijk laten liggen, maar misschien dat jouw huid er wél goed op reageert! Voor €0,99 per zakje is het, het proberen wel waard.

Heb jij één van deze maskers al eens geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

5 Reacties

  1. januari 5, 2018 / 8:38 am

    Voor een euro zou ik het inderdaad niet laten liggen! Hele mooie verpakkingen ook.

  2. januari 5, 2018 / 9:49 am

    Voor die prijs is het inderdaad goed te doen! 🙂

  3. januari 5, 2018 / 11:42 am

    Deze maskers zien er fijn uit, en ook lekker goedkoop! Ik ben nieuwsgierig geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.