Een frisse, roze look met Etos producten

Tijdens de kerst hadden een aantal andere bloggers en ik een Secret Santa pakketje naar elkaar toegestuurd. In mijn pakketje zat onder andere een aantal Etos producten. De drie frisse, roze producten bestaan uit een nagellak, blush en een lipstick. Ik heb ze samengevoegd en er een look mee gemaakt. Lees je mee naar mijn volledige review?


Een frisse, roze look met Etos producten

Etos heeft echt een ontzettend mooie make-up lijn en ik heb al meerdere producten hiervan in mijn kast staan. Ook de nagellakjes zijn een favoriet en draag ik regelmatig. Van Lesley kreeg ik een blush, lipstick en nagellak. Alle items zijn roze en ik besloot hiermee een frisse look te maken.

DE BLUSH, LIPSTICK & NAGELLAK

Een frisse, roze look met Etos producten

Ik vind de vormgeving zó leuk, het ziet er simpel maar toch vrolijk uit. De blush is in de kleur Wild Sunset, de lipstick is in de tint Pretty Liar en de nagellak heet No History. Ik ga ze stuk voor stuk reviewen en daarna maak ik er een look mee.

BEAUTIFUL BLUSH – WILD SUNSET

Een frisse, roze look met Etos productenEen frisse, roze look met Etos producten

Deze blush is vrij groot en je kunt de blush goed door de doorzichtige deksel heen zien, dit is erg handig aangezien er meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Verder is de verpakking basic, maar de blush zelf heeft wel weer een leuk patroon.

Een frisse, roze look met Etos productenEen frisse, roze look met Etos producten

In het zonlicht is er direct een gouden glans te zien, dit is geen overspray en blijft dus tot de pan gewoon te zien. De pigmentatie is erg goed, ik moet er echt om denken dat ik niet teveel aanbreng en er niet ga uitzien als pipo de clown. Wild Sunset is een warme blush en is ook mooi te blenden en op te bouwen op de huid. Top!

PRETTY LIAR LIPSTICK

Een frisse, roze look met Etos producten

Alle Etos lipsticks zitten in een zwarte huls en op de dop staat een stick met de naam van de lipstick. Handig als je, je lipsticks in een opbergsysteem hebt staan, maar als je ze net als ik gewoon in een mandje hebt liggen, is de zoektocht wat langer. Op de lipstick zelf staat het Etos logo en vind ik een leuk detail.

Een frisse, roze look met Etos productenEen frisse, roze look met Etos producten

Pretty Liar loopt af in een punt en dit vind ik altijd erg handig om scherpe lijnen mee te zetten. De kleur valt lichter uit dan dat ik had gedacht, maar het is echt een prachtige kleur! Deze past wel bij iedere look! Voor mij is het echt een my lips, but better kleur.

Qua houdbaarheid doet ‘ie het ook goed, het kan namelijk prima een hapje en drankje hebben. Na een grote maaltijd wel even bijwerken. De lipstick heeft een glanzende finish en voelt niet droog aan op mijn lippen. Onderaan deze blogpost staat nog een full-face foto.

NO HISTORY NAGELLAK

Een frisse, roze look met Etos productenEen frisse, roze look met Etos producten

09 No History is een zuurstok roze nagellak en ziet er heel lieflijk uit. Ik heb vrij weinig roze nagellak in mijn bezit en daarom is deze erg welkom. Bij mijn andere Etos nagellakjes is de kwaliteit echt goed en daarom verwacht ik ook veel van No History. Alle Etos nagellak zit in dezelfde verpakking, doordat het potje van glas kun je de kleur goed zien en is dus makkelijk te herkennen.

Een frisse, roze look met Etos producten

Mijn nagels zijn echt een drama momenteel 🙁

De kleur pakt erg mooi uit op mijn nagels, ik vind ‘m prachtig! Met twee lagen dekt ‘ie mooi en komt er een goede glans vanaf.

LOOKBOOK

Een frisse, roze look met Etos producten

Zoals beloofd, ook nog een full-face look. Ik heb m’n ooglook rustig gehouden, zodat de lippenstift een mooi podium heeft. Over het algemeen draag ik liever een bronzer, maar deze blush maakt de look juist heel warm. De lippenstift is wel een nieuwe favoriet, wat een mooi kleur! Ik ben erg enthousiast over alle Etos producten!

Alles is van het Etos huismerk en daar ook verkrijgbaar.

Gebruik jij ook Etos producten?

Bedankt voor het lezen!

9 Reacties

 1. februari 1, 2017 / 7:52 am

  Super mooi! Vooral de lipstick en de blush vind ik tof.

 2. februari 1, 2017 / 9:00 am

  Ik gebruik ook graag Etos producten, eigenlijk van alles! De lipstick is mooi zeg, die ga ik op mijn wishlist zetten (die oneindig is..). Fijne review!

 3. Varenka W
  februari 1, 2017 / 11:31 am

  Wat een mooie look heb je gemaakt.
  De lipstick heb ik ook in deze kleur en naar de blush ben ik wel nieuwsgierig geworden nu ik ‘m zo zie.
  Ik had verwacht dat het een hele matte poederige kleur zou zijn, maar dat is ie blijkbaar duidelijk niet.
  Leuk dat je hier een artiekel over geschreven hebt…

 4. februari 1, 2017 / 3:12 pm

  Lekker frisse look! ik had de lipstick intenser en heftiger verwacht maar ik vind hem mooi zo

 5. februari 1, 2017 / 10:02 pm

  Prachtige look, lief met de roze accenten maar toch ook een tikkeltje stoer. Love it! Komt denk ik ook door je nieuwe hairdo. Die lipstick vind ik trouwens wel heel erg mooi. Dat is ook een kleurtje die ik zeker zou dragen!

 6. februari 1, 2017 / 10:59 pm

  Mooi is je look geworden! Ik gebruik echt heel veel producten van de Etos haha

 7. februari 2, 2017 / 8:10 pm

  Wat een mooie look heb je gemaakt! Heb zelf geen producten van Etos, toch maar eens gaan kopen want zo te zien hebben ze echt een goede kwaliteit!

 8. februari 4, 2017 / 9:59 pm

  Super mooi gedaan! Leuk ook om alles roze te doen!

 9. februari 6, 2017 / 4:55 pm

  Leuk dat je met een B-merk make-up zo’n geweldige look kan creëren!! Je ziet er geweldig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.