Electrische Foundation Applicator van de Lidl

Soms heeft de Lidl van die handige make-up tools in de schappen liggen, ik zag de Electrische Foundation Applicator liggen en wilde deze wel eens proberen. Zou het echt beter aanbrengen op deze manier? Ik testte het.


Electrische Foundation Applicator van de Lidl

Met deze electrische applicator kun je, je foundation dus aanbrengen met sonische trillingen en dit zou egaler aanbrengen. Ik was dus wel benieuwd of dat echt zo zou werken. Normaal gesproken breng ik mijn foundation aan met een spons en poeder ik het af met een kwast en dit werkt prima voor mij. Met de Electrische Foundation Applicator van de Lidl kun je zowel vloeibare- als poeders aanbrengen.

Electrische Foundation Applicator van de LidlElectrische Foundation Applicator van de Lidl

Het apparaat is handzaam en niet al te groot. Het onderste frontje kun je er af halen en hier kun je de batterij vervangen. Er zat overigens al een batterij bij inbegrepen, je kunt dus direct aan de slag. De spons zelf is nog beschermd door middel van een kapje. Electrische Foundation Applicator van de LidlElectrische Foundation Applicator van de Lidl

Er zitten twee sponzen bij om je vloeibare foundation mee aan te brengen en twee fluffy sponzen om poeders mee aan te brengen. De spons kun je er makkelijk af halen om te vervangen of schoon te maken.

IN GEBRUIK

Electrische Foundation Applicator van de Lidl

Hier draag ik geen make-up.

Electrische Foundation Applicator van de Lidl

Eรฉn laagje vloeibare foundation aangebracht. De Electrische Foundation Applicator van de Lidl brengt mooi aan en ik kan goed bij de lastige plekken rondom mijn ogen en neus. De trillingen voelen aangenaam op mijn gezicht en de spons werkt ook prima. Wel valt op dat de foundation sneller verspreid wordt dat met een ‘gewone’ spons en hierdoor heb ik meer foundation nodig om het egaal aan te brengen.

Electrische Foundation Applicator van de Lidl

Ook heb ik de fluffy sponzen gebruikt toen ik mijnย banana poeder ging aanbrengen. Dit brengt ook goed aan, maar het poeder blijft naar mijn idee wel meer liggen op mijn huid waardoor er een cakey effect ontstaat. Dit blijf ik dus gewoon aanbrengen met mijn kwast.

Ik vind de Electrische Foundation Applicator van de Lidl een prima apparaat! Het werkt snel en effectief voor vloeibare foundation en brengt netjes aan. Het apparaat is nu verkrijgbaar bij Lidl en kost โ‚ฌ7,99.

Wat gebruik jij het liefst om je foundation mee aan te brengen?

Bedankt voor het lezen!

10 Reacties

 1. willems
  september 16, 2017 / 6:35 am

  Oh dat ziet er best mooi uit zeg, mooi design wel.
  Ik breng foundation altijd met mijn handen aan, dat werkt voor mij toch altijd ’t snelste en schoonste, maar dit apparaatje kost geen drol en dan vind ik het wel weer heel leuk om eens te proberen nu ik dit lees.

 2. september 16, 2017 / 9:29 am

  Wat een gaaf design zeg, haha echt leuk dat je dit hebt gebruikt! ziet er prima uit

 3. september 16, 2017 / 11:31 am

  Ik heb een soortgelijk maar veel duurder apparaat wel een paar keer voorbij zien komen, maar die was daarna vrij snel weer uit beeld.. ik denk dat het zo’n ding is dat je een keertje probeert en daarna nooit meer haha. Maar fijn dat ‘ie werkt, en een mooie prijs!

 4. september 16, 2017 / 12:21 pm

  Wat apart! Ik was laatst nog bij de Lidl maar niet gezien. Je foundation zit er prachtig op!

 5. september 16, 2017 / 4:08 pm

  Ik gebruik het liefst een normale blendingsponge. Ik heb nu die van Boozyshop. 100% tevreden over.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   september 18, 2017 / 5:56 pm

   Die zijn ook erg fijn inderdaad.

 6. september 17, 2017 / 6:34 am

  Ik vind het resultaat mooi geworden! Nog nooit gehoord van dit apparaatje en een fijn review!
  Liefs, Nathalie

 7. september 17, 2017 / 11:29 am

  Jammer dat het niet zo goed werkt, misschien wel fijn geweest voor die prijs! ๐Ÿ™‚

  • Anna Gerrie
   Auteur
   september 18, 2017 / 5:57 pm

   Voor de prijs vind ik het prima apparaat hoor ๐Ÿ™‚ alleen de poederfunctie iets minder.

 8. september 18, 2017 / 8:15 pm

  Wat een mooie foto’s! ๐Ÿ™‚ Het resultaat ziet er goed uit! Altijd leuk, zo’n koopje ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.