Essence Crystal Crush Eyeliners

Als ik een snelle ooglook wil maken dan zet ik meestal een zwarte winged eyeliner, maar hoe leuk is het als de wing in een leuke kleur kan. Of zelfs met glitters! Essence heeft drie nieuwe eyeliners in het assortiment.. De Crystal Crush eyeliners. Ik kocht er twee en vind ze erg tof!


Essence Crystal Crush Eyeliners

Van mij mag mijn make-up look altijd wel wat kleur bevatten, maar met een klassieke winged eyeliner is dit niet zo. Daarom vind ik deze Crystal Crush eyeliners zo tof, die hebben kleur รฉn glitter! Geeft toch weer dat beetje extra ๐Ÿ™‚ Er zijn drie verschillende kleuren verkrijgbaar:

01 Fearless eyeliner

02 Breaking Dark eyeliner

03 Bad Liar eyeliner

Ik laat Breaking Dark en Bad Liar zien.

lookbook

Essence Crystal Crush EyelinersEssence Crystal Crush Eyeliners

Breaking Dark heeft een zwarte basis met paarse en blauwe glitters en combineerd goed met rode/bruine oogschaduw. Ik vind ‘m erg gaaf!

Essence Crystal Crush Eyeliners

Mijn haar is ook weer mega statisch en plakt continu tegen mijn gezicht aan, meer mensen hier last van? Anyway, Bad Liar heeft ook een zwarte basis maar dan met groene glitters. Ook erg tof maar ik vind ‘m minder speciaal dan Breaking Bad.

De eyeliners zitten in een handige verpakking en het kwastje is mega dun, hiermee kun je goed strakke lijnen zetten. Toch pakt het kwastje niet veel product per keer, je moet dus wel regelmatig opnieuw dippen om een volle lijn te kunnen zetten. Deze eyeliners kosten โ‚ฌ2,59 per stuk en zijn daarmee lekker budget. Ik ga beide eyeliners zeker vaker gebruiken in looks!

Wat vind jij van een glitter winged eyeliner?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

  1. maart 21, 2018 / 8:09 am

    Echt super gaaf die glitter eyeliner! Ik ben zelf helaas echt een kluns met eyeliner, haha.

  2. maart 21, 2018 / 1:06 pm

    Wauw, ik vind hem zo gaaf! Vanmiddag even in de stad kijken, ik denk dat ik ook ga voor Breaking Dark!

  3. maart 26, 2018 / 7:29 pm

    Oh die is mooi! Ik heb zoiets van Douglas, maar waar die ligt in mijn chaos?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.