Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara

Na een aantal maanden gebruik was mijn huidige mascara op en werd het tijd voor een nieuwe. Ik moest toch een berg voorraad aan luiers bestellen, dus kon ik mooi even online rondsneupen op de site van Kruidvat. Ik koos voor de Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara. Nu heb ik behoorlijk moeilijke wimpers, dus ik was benieuwd wat deze zou doen!


Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara

Hoewel ik bijna nooit make-up van Essence koop, kwam ik nu toch bij deze mascara uit. Waarom nu wel? De prijs denk ik 🙂 Want daar hoef je ‘m niet voor te laten liggen. Essence beloofd je wimpers volume te geven met deze mascara. Ik ben benieuwd!

Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara

Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara € 2,99

De verpakking ziet er vrolijk uit en op de dop is de opdruk gemaakt van een rubber laagje, hierdoor kun je de dop goed stabiel vasthouden en dus makkelijk je mascara aanbrengen. Handig!

Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara

Het borsteltje is gemaakt van haartjes en deze vorm van mascara borstel is toch wel mijn favoriet.

Essence Lash Princess Sculpted Volume MascaraEssence Lash Princess Sculpted Volume Mascara

Omdat mijn wimpers zo naar beneden staan verwacht ik nooit veel van een mascara en dat hoef ik bij de Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara dus ook niet te doen. Ik moet wel zeggen dat deze mascara mijn wimpers erg goed separeert, dus geen geklonter in je wimpers! Het volume effect merk ik dus niets van, maar het is ook weer hoog tijd voor een lash lift.

Voor zo’n budgetprijs hoef je deze mascara niet te laten liggen, maar helaas geeft het mijn wimpers totaal geen volume. Ik werd er geen lash princess van in ieder geval. Nu heb ik nog nooit een mascara gevonden die dat wel goed doet, al ligt dat meer aan de stand van mijn wimpers dan de mascara’s :’-).

Welke mascara geeft jouw wimpers wel volume?

Bedankt voor het lezen!

9 Reacties

 1. VWillemse
  maart 7, 2018 / 7:29 am

  Oei deze is wel heel erg subtiel.
  Dit soort borsteltjes zijn wel fijn inderdaad

 2. maart 7, 2018 / 11:09 am

  Ik zag toevallig gister nog iemand waarvan dit haar favoriet was. Maar a.d.h.v. jou review ben ik niet echt overtuigd.

 3. maart 7, 2018 / 6:10 pm

  Ik heb hem ook en mijn wimpers krijgen wel meer volume en lengte. Ik denk dat je zeker baat hebt bij een lashlift, ik heb het ook een keer laten doen en vond het resultaat heel mooi.
  Welke mascara veel volume geeft… Ik denk dat jij meer een uplifting mascara zou moeten vinden, volgens mij zijn die er wel, maar welk merk. Gebruik je ook wel eens een wimperkruller?
  De mascara’s van Friday vond ik toen ook goed, en zij waren er voor diverse soorten wensen. Misschien eens daar kijken!

  • Anna Gerrie
   Auteur
   maart 7, 2018 / 8:37 pm

   Bedankt voor de tip, ik ga eens naar hun mascara’s kijken! Een wimperkruller gebruik ik meestal niet omdat mijn wimpers daar van uit vallen :’-)

 4. maart 7, 2018 / 6:59 pm

  Ik heb wel een andere variant geprobeerd (de groene), maar ben ook wel benieuwd naar deze.

 5. maart 7, 2018 / 7:56 pm

  Jammer dat ie geen volume geeft. Het flesje ziet er wel erg leuk uit. Heel toevallig gebruik ik nu ook een mascara van Essence uit, de “Essence Get Big! Lashes Volume Curl Mascara”. Mijn Lancome mascara was op en ik kreeg een tip om deze te gebruiken. Totaal andere prijsklasse.. dus ik had weinig verwachtingen, maar ik ben eigenlijk wel tevreden alleen vind ik ‘em erg nat en het borsteltje is ook redelijk “Big”. Maar hij geeft volume en laat ze optisch dikker lijken.

 6. maart 8, 2018 / 7:03 pm

  Ik test nu een drietal mascara’s en ben over 1 heel enthousiast! Volgende week even gluren!

 7. maart 8, 2018 / 10:44 pm

  Hm ik ben niet enthousiast geworden over deze mascara. Fijne en eerlijke review!

 8. maart 10, 2018 / 9:30 pm

  Hmm ik denk dat ik deze toch oversla! Mijn favoriete mascara is die van Maybelline, the rocket volume waterproof! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.