Essence Little Eyebrow Monsters Eyebrow Mascara

Na een kleine radiostilte, vandaag weer een blogpost. Ik trap af met de Essence Little Brow Monsters Eyebrow Mascara, een snelle en makkelijke manier om je wenkbrauwen van een kleurtje te voorzien. Super handig toch? Ik laat je vandaag weten wat ik er van vind.


ESSENCE LITTLE EYEBROW MONSTERS EYEBROW MASCARA

Er kwamen de afgelopen dagen geen blogposts online, dit komt omdat ik een aantal dagen in Amsterdam was om een cursus bij te wonen voor mijn werk en ik gewoonweg geen tijd meer had om vooruit te werken. Maar ik ben er weer en laat je vandaag dus een wenkbrauw mascara zien. Een wenkbrauw mascara? Dat klinkt gek! Maar het is een heel handige manier om je wenkbrauwen snel teย  kleuren.

ESSENCE LITTLE EYEBROW MONSTERS

Essence Little Eyebrow Monsters Eyebrow Mascara

De verpakking ziet er inderdaad zo uit als een mascara eruit zou zien. De opdruk is simpel. Er zijn twee kleuren verkrijgbaar 01 Ernie Knows Best en 02 Bert Knows Best, wat een leuke namen! Ernie is een donkere tint en Bert een lichtere, ik laat Bert zien. Deze wenkbrauw mascara heeft een 3-in-1 werking waardoor het kleur geeft, je wenkbrauw in model brengt en je wenkbrauwen voller laat lijken.

INGREDIร‹NTEN

‘AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., VP/VA COPOLYMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, GLYCERIN, TROPOLONE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, NYLON-6, GALACTOARABINAN, DISODIUM EDTA, MICA, SILICA, SODIUM HYDROXIDE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)’

IN GEBRUIK

Essence Little Eyebrow Monsters Eyebrow MascaraEssence Little Eyebrow Monsters Eyebrow Mascara

Het borsteltje in vrij stug, maar wel dun om precies te kunnen werken. Met de lange haartjes kun je de lijnen van je wenkbrauwen zetten en met de afgestompte kant kun je invullen. Daar is over nagedacht!

Essence Little Eyebrow Monsters Eyebrow Mascara

Het resultaat is goed te zien, mijn wenkbrauwen lijken voller, zijn gekleurd en zitten goed in model. Dit is een handige manier om je wenkbrauwen binnen een minuut goed te laten zitten, maar toch gaat mijn voorkeur uit naar mijn Brow Wiz, daar kan ik toch nauwkeuriger mee werken. Maar als je weinig tijd wilt besteden aan je wenkbrauwen, dan is deย Essence Little Brow Monsters Eyebrow Mascara zeker een goede optie.

Essence Little Brow Monsters Eyebrow Mascara โ‚ฌ2,89

Heb jij al eens een wenkbrauw mascara gebruikt?

Bedankt voor het lezen!

11 Reacties

 1. maart 5, 2017 / 8:16 am

  Oh ik vind het resultaat erg mooi! Handig product.

 2. maart 5, 2017 / 1:50 pm

  Valt niks tegen inderdaad voor die prijs ๐Ÿ™‚

 3. maart 6, 2017 / 8:57 am

  Interessant, maar voor die prijs is het ook misschien lastig om te vergelijken met Brow Wiz. Ik vind brow mascara toch niet altijd makkelijk om te gebruiken.

 4. maart 6, 2017 / 10:55 am

  Maakt best een heel groot verschil! Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.
  Voor mij zal alleen zo’n eyebrow mascara niet genoeg zijn omdat ik veel moet bijtekenen om er nog iets van te maken. Jij hebt zo te zien mooi gevormde en volle brows van jezelf.

 5. maart 6, 2017 / 1:57 pm

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ziet er ook goed uit, maar ik denk niet dat dit geschikt is voor mijn wenkbrauwen.Ik moet ze echt bijtekenen.

 6. maart 6, 2017 / 4:37 pm

  Duidelijke review! En goed te zien het effect! Denk inderdaad erg handig als je niet veel tijd hebt!

 7. maart 6, 2017 / 7:37 pm

  Wow hij geeft inderdaad echt veel resultaat, dat had ik niet verwacht! En de naam is te leuk!

 8. maart 7, 2017 / 7:50 pm

  Dat ziet er prima uit. Ik teken ze vaak bij en soms gebruik daar overheen weer een wenkbrauw mascara. Dan blijven de haartjes ook op hun plek.

 9. maart 11, 2017 / 10:01 pm

  Ik vind het mooi staan! Ik gebruik altijd een wenkbrauwpotloodje van Kiko en de wenkbrauwgel van de Hema, ook een superfijne combi:-)
  Leuk dat je deze hebt gereviewd! Liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.