Etos Curl & Volume Long Lash & Volume Mascara

De perfecte mascara vinden is een helse zoektocht, want tegenwoordig hebben bijna alle mascara’s een verschillende functie, borstel en prijs. De drogisterij-merken kostten nu bijna net zoveel als een high-end merk. Gelukkig heeft Etos ook hele goede budget mascara’s. Ik review er twee vandaag!


Etos Curl & Volume

Etos Long Lash & Volume

Volgens Etos: ”Welkom in Etos’ wimperwonderland! Of je nu telescopische verlenging, driedubbel volume of sexy krul wilt óf gewoon alles; de nieuwe mascara-collectie van Etos biedt het allemaal.

etos mascara

De huls is mooi en simpel. Links Curl & Volume, rechts Long Lash & Volume.

etos mascaraetos mascara

Beide zwarte mascara’s.

Etos Curl & Volume

etos mascara

Dit borsteltje heeft ‘gewone’ haartjes en heeft de vorm van een banaan. Hierdoor krijg je extra krul in de wimpers.curlvolume

Mijn wimpers steken naar voren en hebben vrij weinig lengte. Deze mascara geeft mijn wimpers wel meer volume en meer krul, maar separeert mijn wimpers niet heel fantastisch.

Etos Long Lash & Volume

etos mascara

De Long Lash & Volume heeft een borsteltje van kunststof met stekels. lengtevolume

Deze mascara testte ik op mijn andere oog. Ik vind dat deze mascara een heel mooi effect geeft. Het geeft mijn wimpers net wat extra lengte en volume.

Wat vind ik er van?

etos mascara

Ik ben erg te spreken over deze mascara’s! Beide doen wat ze moeten doen. Als ik zou moeten kiezen vind ik de Long Lash & Volume toch nét wat fijner omdat die mijn wimpers ook meer lengte geeft.

Dit zijn slechts twee mascara’s uit het assortiment. Er zijn nog veel meer soorten te koop bij Etos. Zo ook een All-in-one versie, mascara’s voor de gevoelige ogen en zelfs met verschillende kleuren. Voor ieder wat wils!

Beide mascara’s kostten €5,99 en zijn te koop bij Etos.

Wat is jouw favoriete mascara?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

  1. juni 7, 2016 / 4:31 pm

    Fijne review! De tweede mascara heeft bij jou een mooier effect inderdaad. Ik ben nu fan van de Essence mascara.

  2. juni 7, 2016 / 7:53 pm

    Ik zie echt verschil. Ik zal zeker deze mascara eens proberen naar aanleiding van je review. Het lijkt mij goed genoeg deze mascara.

  3. juni 7, 2016 / 8:39 pm

    Ik was al erg benieuwd naar de mascara’s van de Etos. Ik vind Long Lash & Volume het mooiste effect geven, deze wil ik ook zeker wel eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.