Etos Makeup Blender

Etos Makeup Blender

Ik gebruik het liefst een makeup spons om mijn foundation mee aan te brengen. Ooit ben ik begonnen met de originele Beauty Blender, daarna probeerde ik er één van Max & More (Action), toen één van Real Techniques en nu kocht ik de makeup blender van Etos. Tot nu toe is de Beauty Blender mijn favoriet, maar misschien dat de Etos spons mij van gedachte kan veranderen.


Etos Makeup Blender

Er zit nogal een prijsverschil tussen alle make-up sponzen, zo betaal je maar liefst €19,99 voor de Beauty Blender, maar gelukkig valt de Etos Makeup Blender in de budget categorie met €4,99. Hopelijk is ‘ie kwalitatief ook zo goed 🙂

Etos Makeup Blender

De spons koop je in een doorzichtige verpakking en je ziet het ‘eitje’ goed zitten, je weet dus direct ook welke vorm je koopt. Deze spons loopt in een puntje maar heeft ook een vlakke kant, die vlakke kant vind ik altijd erg fijn op de grotere oppervlaktes.

Etos Makeup Blender

IN GEBRUIK

Qua vorm en kleur lijkt deze spons veel op de Beauty Blender, het enige verschil is de vlakke kant op deze Etos spons. Voor het gebruik houd ik de spons onder water, ik breng de foundation aan op mijn hand en breng het aan op mijn gezicht. Ik merk direct dat deze spons minder flexibel en ‘bouncy’ is, het brengt je foundation dus wel een stuk harder aan. Toch verspreidt het mijn foundation wel goed en ziet alles er mooi en egaal uit. Met het puntje kun je goed bij de moeilijk bereikbare plekken en met de vlakke kant smeer je de foundation goed uit op de wangen.

Het eindresultaat is dus wel goed, maar het aanbrengen vind ik minder fijn omdat de spons niet heel zacht en flexibel aanbrengt. Wil je dus op de kosten besparen en een mooi resultaat krijgen? Dan is dit een prima spons! Ik vind het aanbrengen toch ook wel belangrijk en zou dan toch liever voor de Beauty Blender kiezen.

Waar breng jij je foundation het liefst mee aan?

Bedankt voor het lezen!

november 7, 2017

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Beantwoorden

  Loes

  november 11, 2017

  Haha wat een toeval, ik heb deze blender van de week gekregen en er foto’s van gemaakt met sterretjes. Ik ga het vergelijken met het sponsje van Real Techniques en ben zo benieuwd! Zeker na jouw review heb ik veel zin om hem te gaan gebruiken.

  • Beantwoorden

   Anna Gerrie

   november 11, 2017

   Wat toevallig ja, haha! Ben benieuwd wat je er van vindt 🙂

 2. Beantwoorden

  Babs

  november 11, 2017

  Ik heb een dupe via Wish gekocht, en die vind ik echt super fijn. Ik had ook andere merken en die vond ik ook zo hard. Nu heb een echte mini beauty blender en nog steeds niet gebruikt. Maar het scheelt ook veel qua prijs van Etos of de echte. Ik zou die van Etos ook wel eens willen proberen!

 3. Beantwoorden

  TypischKim

  november 12, 2017

  Jammer dat het aanbrengen wat tegenviel. De vlakke kant op de spons vind ik wel een voordeel!

 4. Beantwoorden

  Sonja

  november 12, 2017

  Ik moet er geloof ik 6 hebben van diverse merken, maar meen je nou dat ik weet waar die krengen zijn? Daarom koop ik er geen meer. Ik had er een van Real Technics en die was echt super! Nu gebruik ik een kwast van hetzelfde merk.

 5. Beantwoorden

  marleen

  november 13, 2017

  Oehh, tof. Voor de prijs best het proberen waard denk ik! 🙂

 6. Beantwoorden

  Mevrouw Marloes

  november 17, 2017

  Ik gebruik bijna geen make-up, alleen mascara en lippenstift. Soms vind ik het wel leuk om mij ook met foundation op te maken en dan gebruik ik een kwast. Ik heb alleen het gevoel dat je met een kwast soms nog goed de vegen ziet zitten. Misschien dat ik deze Etos Beauty Blender een keertje koop om uit te proberen 🙂 Voor dat geld wil ik het wel proberen, haha!

 7. Beantwoorden

  Daphne

  november 18, 2017

  Ik heb helaas ook best negatieve ervaringen hiermee! Ik kocht ‘m eigenlijk als overbrugging, puur omdat mijn (toch best wel dure) beautyblender was gaan schimmelen. Helaas is ‘ie idd echt niet flexibel en als ik m’n make-up aan het doen was, zei mijn vriend wel eens: ‘wat zit je allemaal op je gezicht te slaan joh?’ omdat het dus zò hard klonk, haha! Intussen ben ik overgestapt op een iets goedkopere variant op de beautyblender, de oranje spons van Real Techniques. Aanradertje!

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.