Etos Nail Polish Holder

Soms kom je van die tools tegen waar je nu niet meer zonder kunt, voor mij is de Etos Nail Polish Holder zo’n item. Want hoe handig is het om een makkelijke plek te hebben om je nagellak neer te zetten tijdens het lakken! Lees je mee met mijn bevindingen?


Etos Nail Polish Holder

Sinds de Etos een make-over heeft gehad kom ik er veel vaker. Ik vind dat de producten er nu beter uit zien en het lijkt alsof ze nu veel meer inspringen op trends. Onlangs was ik in de Etos aan het sneupen en kwam ik de Nail Polish Holder tegen op de tools afdeling.

Normaal gesproken ben ik dus altijd aan het zoeken naar een handige plek om mijn potje nagellak neer te zetten tijdens het lakken, en dit wil niet altijd even goed lukken. Struggles! Maar deze nagellak houder is dus wel een echte uitkomst, je kunt nu overal lakken in principe.

etos nail polish holder

In gebruik

De verpakking is simpel en makkelijk te herkennen in het schap met die roze kleur.

etos nail polish holderetos nail polish holder

Ik ‘draag’ de houder om mijn wijs- en middelvinger, daar passen ze voor mij het best. De houder zit goed en is flexibel.

etos nail polish holder

De nagellak blijft goed zitten en valt er ook niet uit wanneer ik ‘m op de kop houd. Handig!

Wat vind ik er van?

Ik ben erg blij dat ik deze gekocht heb, het is echt zo’n tool waar je niet van weet dat je het nodig hebt. Ja, ik vind ‘m erg handig. Ik lak mijn nagel niet ontzettend vaak, maar als ik het dan doe, dan kan ik het nu met gemak doen ๐Ÿ™‚

Etos Nail Polish Holder kost โ‚ฌ3,99 en is verkrijgbaar bij Etos.

Zou jij dit ook handig vinden?ย 

Bedankt voor het lezen!

12 Reacties

 1. oktober 24, 2016 / 11:07 am

  Ik zal dat ook in de eerst instantie niet nodig vinden. Fijn dat je blij mee bent. Ik zelf de laatste tijd ook minder doe met nagellakken.

 2. oktober 24, 2016 / 12:17 pm

  Als je ermee overweg kan is dit wel handig. ik ben zo een kluns vrees ik dat ik mijn hand om zal draaien als het flesje geopend is.
  Maar je moet zoiets natuurlijk altijd eerst proberen.. goh.. misschien neem ik er toch een mee als ik bij de Etos ben!

 3. oktober 24, 2016 / 12:31 pm

  Hihi deze wil ik ook nog heel graag. Het is inderdaad iets waar je misschien niet zo snel aan zou denken en toch lijkt het mij ook super handig!

 4. oktober 24, 2016 / 7:50 pm

  Wat grappig! ik heb hem wel eens gezien maar nooit bij nagedacht om hem te kopen. Dacht dat het toch niet zo goed zou werken.

 5. oktober 24, 2016 / 8:05 pm

  Ik vind het handig verzonnen, maar zou verder voor mij niks toevoegen hihi

 6. oktober 25, 2016 / 2:50 pm

  Wat een grappige tool! Had dit nog niet eerder gezien.

 7. oktober 25, 2016 / 7:09 pm

  Haha, ik vind het persoonlijk een beetje een overbodig ding, maar ik vind het wel onwijs leuk bedacht ๐Ÿ™‚

 8. oktober 25, 2016 / 8:44 pm

  Ik zet mijn flesje gewoon op tafel als ik aan het lakken ben, haha. Dus voor mij is dit een beetje een overbodige tool. Het staat wel grappig natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.