Etos Ultra Dry Fresh & Soft Deodorant

Ik ben heel kieskeurig als het om deodorant gaat, de meeste deo’s bij de drogist zijn niet dierproefvrij óf doen hun werk niet voldoende. Toen ik laatst toe was aan nieuwe deodorant koos ik voor de Etos Ultra Dry Fresh & Soft Deodorant, deze zijn lekker budget en daarom zeker een gokje waard!


Etos Ultra Dry Fresh & Soft Deodorant

Etos Ultra Dry Fresh & Soft Deodorant

De verpakking

De busjes zijn erg compact omdat het een compressed verpakking is, er zit dus wel evenveel in als een reguliere deodorant, maar dan in een kleiner busje. Een stuk handiger in mijn tas in ieder geval want die puilt al over aan onnodige bende :’-).

Verder vind ik de verpakking wel wat verwarrend want er staat op dat het een deodorant is maar ook dat het een 48u werkende anti-transpirant is.. Terwijl dit normaal gesproken twee verschillende producten zijn. Beide deo’s bevatten zowel parfum als aluminium, maar geen alcohol. Ook is er vitamine E toegevoegd om je huid te verzorgen.

Etos Ultra Dry Fresh & Soft Deodorant

Etos Ultra Dry Fresh Deospray €1,29

De Etos deospray Fresh is te herkennen aan het blauwe busje en ruikt heel poederig, het doet mij denken aan de originele deodorant geur van Dove. Een lekkere zachte geur.

Etos Ultra Dry Fresh & Soft Deodorant

Etos Ultra Dry Soft Deospray €1,29

De Etos Soft Deospray zit in eenzelfde busje als de Fresh variant, maar dan in het roze. Ook deze ruikt heel poederig, maar vind ik wel frisser dan de Fresh, savvy? 😉 Je zou zeggen dat het qua benaming van deze deo’s juist andersom zou moeten zijn. Beide geuren zijn wel erg lekker!

Qua geur zit je dus wel goed, maar hoe zit het met de 48u anti-transpiratie belofte? Nu vind ik twee dagen fris ruiken altijd een loze belofte, want dit is iets wat je niet na kunt komen.. Ik heb het nog nooit meegemaakt met een anti-transpirant in ieder geval. Verder zijn de verpakkingen erg handig omdat ze niet veel ruimte innemen in de tas. Ik ga deze deosprays zeker vaker kopen!

Welke deodorant gebruik jij graag?

Bedankt voor het lezen!

5 Reacties

 1. VWillemse
  december 8, 2017 / 10:42 am

  Ik vind het ook altijd verwarrend als er deodorant en anti transpirant op staat.
  Dan ga ik altijd maar checken wat erin zit, maar het zou duidelijker zijn als ze zich gewoon aan de normale benaming zouden houden.
  Ik heb vaak naar deze Etos spray’s staan kijken maar uiteindelijk niet gekocht omdat ik de oude Etos spray’s nooit lekker vond ruiken.
  Deze klinken al een stuk beter dus als ik door mijn voorraad heen ben zal ik deze eens proberen.

 2. december 8, 2017 / 2:34 pm

  Ik ben hier heel benieuwd naar! Ik gebruik namelijk altijd anti transpirant van Nivea, maar die is best prijzig.

 3. december 9, 2017 / 11:07 pm

  Klinkt goed. Zelf gebruik ik al een tijd de Lady Speed Stick, sindsdien gebruik ik ook geen spray deodorants meer.

 4. december 10, 2017 / 5:16 pm

  Poederige geuren vind ik altijd heel lekker. Zij zijn zeker goedkoop, ik scrollde even terug, gokte 4,29euro maar zijn dus een stuk voordeliger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.