Fascination Make-up Reispalette van de Action

Bij make-up van de Action heb ik nooit hele hoge verwachtingen, want voor €2,79 kán het kwalitatief niet fantastisch zijn, denk ik altijd. Toch heb ik al meerdere make-up pareltjes gevonden bij de Action. Ik hoop dus dat dit palette ook fijn zal zijn.


Fascination Make-up Reispalette van de Action

Fascination Make-up Reispalette van de Action

De verpakking heeft een magnetische sluiting. Onder de grote klep zitten de oogschaduws en highlighters, onder de kleine klep zitten twee lipbalsems.

Fascination Make-up Reispalette van de Action

Er zit een spiegel in de klep, wat erg handig is voor onderweg. Op het onderste klepje staan tips hoe je een ooglook zou kunnen maken met de tinten uit het palette. De inrichting van het palette doet mij veel denken aan de palettes van The Balm. Maar ik ben vooral benieuwd naar de pigmentatie van alle tinten!

Oogschaduw

Fascination Make-up Reispalette van de Action

Ik deel alles even op en start met de oogschaduws. Het is een mix van matte en glans oogschaduw. Ook vind ik de keuze tussen de lichte en donkere tinten goed gekozen, hiermee kun je goed diepte creëren in je looks. Bij beide looks heb ik geen oogschaduw basis gebruikt.

Fascination Make-up Reispalette van de Action

Voor de eerste look gebruikte ik Nude, Glowy Pink, Shimmering Brown en Something Special. Ik heb de matte tinten ook geprobeerd erbij te gebruiken, maar deze zijn helaas slecht gepigmenteerd en krijg ik niet zichtbaar op mijn oogleden. Dus ben ik de shimmer tinten gaan gebruiken en dat ging een stuk beter. De pigmentatie is wel moeilijk op te bouwen, maar als je van rustige looks houdt is dat juist erg fijn.

Fascination Make-up Reispalette van de Action

Voor de tweede look pakte ik de donkere tinten erbij, Mysterious You en Dance Into The Night geven goed pigment af maar zijn wel erg glitterig en hebben ook fall-out. Nude gebruikte ik als highlighter erbij, deze tint vind ik erg fijn.

Highlighter

Fascination Make-up Reispalette van de Action

Vier verschillende tinten highlighters, er zit wel een tint bij voor iedereen. Qua tinten neig ik het meest naar Summer Glow en Cheeky Cheeks, deze hebben een warme ondertoon en staan mij vaak het best.

Fascination Make-up Reispalette van de Action

Hier draag ik Summer Glow. Een gouden highlighter met een goed pigment! Wel ietwat glitterig, maar erg mooi.

Fascination Make-up Reispalette van de Action

Cheeky Cheeks is een champagne kleurige highlighter. Ook erg mooi!

Lippen

Fascination Make-up Reispalette van de Action

Het palette bevat ook twee lippenbalsems, een paarse en een rode. Deze tinten leken mij iets ‘too much’ voor mij, ik gebruik namelijk het liefst een naturel lippenbalsem, maar stiekem vind ik ze best fijn. De tinten zijn namelijk erg licht en zitten erg prettig op mijn lippen. De kleur geeft niet extreem af en is dus prima te gebruiken bij iedere look. Picture Perfect is een koele tint en Kiss Me een warme, zo kun je zelf bepalen wat beter past.

Fascination Make-up Reispalette van de Action

Picture Perfect.

Fascination Make-up Reispalette van de Action

Kiss Me.

Lookbook

Fascination Make-up Reispalette van de Action

Hier draag ik de eerste ooglook met de highlighter Summer Glow en Picture Perfect op mijn lippen. Een alledaagse look.

Fascination Make-up Reispalette van de Action

En hier de tweede ooglook met de highlighter Cheeky Cheeks en Kiss Me op mijn lippen.

Qua reispalette is ‘ie ontzettend handig omdat alles er in zit wat je nodig hebt. Qua pigmentatie vind ik ‘m iets minder. De highlighters Cheeky Cheeks en Summer Glow vind ik mooi en de lippenbalsems voelen ook prettig aan. De oogschaduw vind ik wat minder omdat een look erg moeilijk op te bouwen is. De matte tinten kan ik sowieso niets mee en de glitter tinten zijn grof. Persoonlijk zou ik dus een ander palette meenemen als ik de keuze had.

Heb jij dit palette al eens geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

6 Reacties

 1. varenkaw
  september 10, 2018 / 7:10 am

  Jammer van de pigmentatie want het ziet er super leuk uit, het was een handig palette geweest als deze goed had gewerkt.

 2. september 10, 2018 / 11:11 am

  Deze heb ik laatst ook gekocht om te proberen, ben benieuwd 🙂

 3. september 10, 2018 / 5:32 pm

  Het palette ziet er heel vrolijk uit en handig, zo een magneetsluiting!
  Jammer van de matte tinten maar je hebt er een geweldige ooglook mee gemaakt, niks mis mee!

 4. september 10, 2018 / 6:52 pm

  Ik heb het weggegooid, zo baalde ik van dit prut palette. 😉

 5. augustus 24, 2019 / 10:43 am

  Leuke look heb je gemaakt. Ik had dit palette ook, maar ik kon er echt niets mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.