Favoriete Bloggers: Deze Blogs Volg Ik Graag

Al sinds ik zelf blog, lees ik ook graag blogs van anderen. Ik vind het zo leuk om te lezen wat andere bloggers doen en vinden. Bij de één is er altijd wel een beauty nieuwtje te lezen, bij de ander een recept of een leuke ervaring. Nu zijn er een aantal blogs die ik (bijna) dagelijks volg en die wil ik vandaag met jullie delen.


Favoriete Bloggers: Deze Blogs Volg Ik Graag

Ik heb achter de schermen ook contact met andere bloggers via app of instagram, dit maakt het voor mij extra leuk om hun blogs te lezen omdat ik dan meer het gevoel heb die blogger te ‘kennen’. Het zijn allemaal verschillende blogs en er is dus meer dan genoeg te lezen 🙂

ZoSammieEnzo – Samantha, ook wel Sammie, blogt over van alles en nog wat. Je kunt er recepten vinden, veel persoonlijke artikelen of bijvoorbeeld film tips. Oh en als je fan bent van cactussen, dan zit je hier ook zéker goed!

Burgertrutjes – Deze blog wordt gerund door de dames Jonna en Marleen. Er komen ontzettend veel verschillende onderwerpen langs, van de lekkerste recepten tot mooie reizen en alles daar tussenin! Met een goede dosis humor en zelfspot zijn deze artikelen altijd leuk om te lezen.

BeautyByBabs – Babs komt op mij over als een ontzettend lieve vrouw en dat lees je ook terug op haar blog. Er komen veel reviews langs, maar ook fashion outfits en haar werk als figurante komt voorbij. Mocht je van katten foto’s houden, dan zit je bij Babs ook goed 🙂

BeautyGoddess – Deb blogt veel over beauty producten en kan de mooiste nagellak swatches maken!

Simplynspecial – Ook de blog van Nina bezoek ik graag vanwege de mooie product- en outfit foto’s.

Tutje – Beauty met een nuchtere kijk is haar slogan en dat lees je ook terug in haar blogs. Ik lees Hennie haar artikelen altijd erg graag vanwege de humor waarmee ze schrijft.

Beautyopinie – Als je graag leest over beauty en ook wat meer wilt weten over de ingrediënten die je op je huid smeert, dan is de blog van Natascha the place to be.

Irispraat – Een fijne blog om te lezen waarbij Iris altijd haar eerlijke mening geeft over een product.

Northflix – Op Northflix.nl komen veel verschillende onderwerpen aan bod, van beauty producten tot hotspots om lekker te eten. Altijd leuk om te lezen!

AnnaJirina – De blog van Anna volg ik nog niet zo heel lang, maar ik ben blij dat ik ‘m heb ontdekt. Ze heeft altijd mooie outfit foto’s en andere lifestyle artikelen online staan.

Ik volg nog veel meer bloggers maar laat het hier eerst even bij, anders wordt de lijst direct mega lang 🙂

Welke blogs volg jij graag?

Bedankt voor het lezen!

5 Reacties

 1. februari 10, 2018 / 8:43 am

  Wat een lieve en leuke beschrijving geef je over mij en mijn blog! Ik voel mij altijd vereerd als ik een compliment krijg. Ik ken bijna alle blogs die jij noemt, het is in de loop der jaren bijna een soort online vriendenclubje geworden en door alle informatie kennen wij elkaar ook een beetje 🙂
  Ik lees de laatste tijd ook graag een lifestyle/reisblog/ mamablog van A Lovely Adventure. Een heel sympathieke vrouw die in het buitenland woont en je meeneemt op haar reizen, samen met haar schattige dochtertje.(en echtgenoot, die in de reisbranche zit). Ik geniet altijd al van die zonnige foto’s!

 2. februari 11, 2018 / 1:30 pm

  Wat ontzettend leuk dat ik op dat ik op dit lijstje mag staan ☺, heel lief ?! En wat een super compliment ook, dank je wel! Insgelijks trouwens: ik kom graag op jouw blog, je schrijft heerlijk gevarieerd en maakt de mooiste ooglooks waar ik alleen van kan dromen.

  Ik ken bijna alle blogs uit jouw overzicht, maar een aantal nog niet of alleen van naam, die ga ik van de week even opzoeken. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Fijne zondag!

 3. februari 12, 2018 / 8:32 pm

  Wat lief dat je mijn blog in het zonnetje zet! Altijd leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken <3

 4. februari 13, 2018 / 3:50 pm

  Aaah wat leuk! Ik ken sommigen ook alleen van naam, zoals Deb hierboven al zegt. Ik ga ook even lekker doorklikken enne..jouw compliment is wederzijds! Ik volg jouw blog ook heel graag <3

 5. maart 3, 2018 / 11:09 am

  Oh wat lief dat je mij genoemd hebt! Cactussen, wie is er nou niet fan van cactussen 😉 Burgertrutjes volg ik ook dagelijks en Northflix bezoek ik ook altijd 🙂 Leuk rijtje, ik ga nog even doorklikken want ik ken ze niet allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.