Mijn favoriete minimalistische oorbellen

Mijn favoriete minimalistische oorbellen

Vroeger hield ik van grote en schreeuwerige oorbellen, van die grote ringen met veel bling-bling en kleur. Maar die fase is voorbij en vervangen door minimalistische oorbellen! Ik laat je vandaag mijn favoriete minimalistische oorbellen zien.


MIJN FAVORIETE MINIMALISTISCHE OORBELLEN

Minimalistische oorbellen heb je in verschillende vormen en maten, ik wissel ze ook graag regelmatig even af. Ik koop mijn oorbellen meestal bijย ByCaitlin omdat daar gewoon ontzettend veel keuze is en niet alle sieraden zo standaard zijn.

Ik draag de laatste jaren eigenlijk alleen nog maar zilveren sieraden, al jaren ben ik allergisch voor nikkel en daarom koop ik liever direct zilver of titanium. Mijn forward helix en tragus piercing zijn beide van titanium en daar draag ik eigenlijk altijd wel een simpel bolletje in, ook lekker minimalistisch ๐Ÿ™‚

MIJN FAVORIETEN

Mijn favoriete minimalistische oorbellenMijn favoriete minimalistische oorbellen

Cirkels

Mijn nieuwste setje zijn deze cirkelvormige oorbellen. Het past ook leuk bij de oorbellen in mijn tweede gaatje.

Mijn favoriete minimalistische oorbellenMijn favoriete minimalistische oorbellen

Bars

Maar ook de staafjes zijn favoriet en draag ik vaak. Toch vind ik deze minder leuk staan bij mijn oorbellen in m’n tweede gaatje.

Mijn favoriete minimalistische oorbellenMijn favoriete minimalistische oorbellen

Ringetjes

Ringetjes staan ook overal goed bij, maar vind ik wel echt vreselijk om in mijn oren te krijgen. Ik moet er zelfs een pincet bij hebben om die staafjes vast te zetten.

Mijn favoriete minimalistische oorbellen

En voor een leuke twist draag ik graag m’n dino’s ๐Ÿ™‚ Dit waren mijn favoriete minimalistische oorbellen, ik ben nog op zoek naar zo’n setje met een knopje met zo’n kettinkje eraan, iemand enig idee waar ik die makkelijk kan vinden?

Welke oorbellen draag jij graag?

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Beantwoorden

  Susan

  mei 12, 2017

  Hele toffe oorbellen! Die ringetjes zijn mijn favoriet, maar ik vind ze allemaal gaaf.

 2. Beantwoorden

  Lonneke

  mei 12, 2017

  Prachtige oorbellen! Ik vind de cirkelvormige oorbellen het mooiste.

 3. Beantwoorden

  Esra

  mei 12, 2017

  Heel leuk zijn ze, ben zelf ook van de minimalistische oorbellen! X

 4. Beantwoorden

  Tamara TS

  mei 12, 2017

  Die dino’s zijn tof! Ik draag het liefste ringetjes en in de onderste gaatjes (gaten in mijn geval) draag ik tunneltjes of plugs.

 5. Beantwoorden

  Babs

  mei 12, 2017

  Zezijn heel leuk! Ik wissel vaak af, soms wat groter maar meestal toch de kleintjes doordeweeks.

 6. Beantwoorden

  Varenka W

  mei 12, 2017

  Vooral die eerste vind ik erg mooi

 7. Beantwoorden

  Sonja

  mei 12, 2017

  Ik hou van knopjes, maar de achterkant prikt, dus nu draag ik piercings en kan ik ze inhouden. Ideaal. Ik vind de dino’s schattig!

 8. Beantwoorden

  Teddy

  mei 13, 2017

  Oh die rondjes zijn zo leuk! Ik hou ook heel erg van dat soort kleine oorbellen!

 9. Beantwoorden

  Hennie

  mei 14, 2017

  Ik vind de staafjes het leukst. Ik heb er ook een paar maar ik grijp ook nog graag naar de wat meer grotere oorbellen. Zo lang het nog kan, zullen we maar zeggen! ๐Ÿ™‚

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.