Film aanraders van 2017

Film aanraders van 2017

Zo, na vier dagen cursus in Amsterdam, ben ik er weer! Vandaag een blogje over mijn film aanraders van 2017. Mijn vriend en ik kijken wekelijks wel een paar films, meestal thrillers of actie films, dus veel drama films zullen hier niet voorbij komen. Zelf houd ik erg van films waarbij ik het einde niet al kan voorspellen. Ik deel mijn favoriete films van 2017, lees je mee?


Film aanraders van 2017

GET OUT

Ik begin direct met één van mijn favorieten. Vooraf dacht ik dat deze film niet zoveel zou voorstellen, maar het heeft mij echt verrast. Get Out gaat over een stel waarbij de jongen voor het eerst wordt voorgesteld aan zijn schoonouders, hij is bang dat de ouders rasistisch zullen reageren op hem en heeft er dus niet veel zin in. Wanneer ze daar aankomen gebeuren er allemaal rare dingen en komt hij erachter waarom hij daar écht is uitgenodigd.

SHORT CALLER

Als je Game Of Thrones kijkt dan herken je ‘m wel, Jaime Lannister speelt namelijk de hoofdrol. De film gaat over een getrouwde zakenman die zijn leven goed op orde heeft. Nadat hij een dodelijk ongeluk veroorzaakt moet hij vier jaar de gevangenis in, om in de gevangenis te overleven sluit hij zich aan bij een groep neo-nazi’s. Voor die groep moet hij van alles doen en hierdoor zit hij uiteindelijk nog veel langer vast. Wanneer hij dan eindelijk vrij komt is hij nog niet van deze groep af en verwachten zij dat hij ook klusjes voor hen buiten de gevangenis zal oplossen. Hij bedenkt een plan om zijn familie te beschermen, maar eindigt hierdoor zelf wel weer levenslang in de gevangenis. Deze film laat zien hoe schrijnend het leven in de gevangenis is en waarom je er niet ‘clean‘ weg kunt komen. Echt een aanrader!

A DOG’S PURPOSE

Als je heel veel wilt huilen, dan is dit de perfecte film daarvoor. Het laat heel goed zien hoe het leven met een huisdier, een hond in dit geval, je leven kan veranderen. In de film zie je verschillende honden die ook bij verschillende mensen terecht komen, de één komt heel goed terecht, maar er zit ook een hond in de film die bij mensen terecht komt die nooit aan huisdieren zouden moeten beginnen.

LOGAN

Als je fan bent van de X-Men reeks, dan heb je Logan ook gezien. Zelf heb ik dit jaar alle X-Men films gezien en ben fan van deze films. Omdat Logan in alle delen onsterfelijk is, is dit deel juist heel triest omdat hij dat hier verliest en dat hiermee ook het laatste deel maakt. De film is goed in elkaar gezet en zeker een aanrader als je van actie films houdt.

Wat was jouw favoriete film van 2017?

Bedankt voor het lezen!

september 20, 2017
oktober 6, 2017

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Beantwoorden

  Loes

  oktober 1, 2017

  Ik heb ze allemaal nog niet gezien! Dus nog genoeg te bekijken, haha. Vooral Get Out ben ik heel benieuwd naar. Mijn favoriete film van 2017.. goede vraag.. Ik vond ‘the Zookeeper’s Wife’ wel heel erg mooi.

  • Beantwoorden

   Anna Gerrie

   oktober 5, 2017

   The Zookeeper’s Wife heb ik gisteren gezien, wat een mooie film inderdaad!

 2. Beantwoorden

  Susan

  oktober 1, 2017

  A dog’s purpose moet ik echt nog zien. Denk alleen dat ik heel veel moet huilen haha. Ga waarschijnlijk alleen maar aan mijn hond denken.

 3. Beantwoorden

  marleen

  oktober 4, 2017

  Aaah fijn, ik ben dit weekend eindelijk eens ‘helemaal vrij’. Dus ik was van plan filmpjes te kijken, top! Die met Jaime (haha! Ik ben stiekem verliefd op Jaime Lannister) wil ik echt zien! Logan ken ik al, is zeker een aanrader. En die met die honden sla ik even over. Ik heb nog steeds trauma van Hachi 😉

 4. Beantwoorden

  Babs

  oktober 6, 2017

  Logan ken ik, toffe film.. de rest nog niet. Leuke aanraders!
  De laatste tijd kijken wij alleen nog maar series, ik kan even niet op een goede film komen…

 5. Beantwoorden

  Eva

  oktober 12, 2017

  Goede tips! Ik heb nog geen van alle gezien!

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.