Kerst Bloghop + winactie

Woohoo! Vandaag is het zo ver, de Kerst Bloghop is begonnen. Je kunt naar 12 verschillende blogs ‘hoppen’ en overal valt er wat leuks te winnen. Zijn jullie er klaar voor?

Kerst Bloghop
Voor de lezers die voor het eerst op mijn blog zijn, welkom. Mijn naam is Anna Gerrie, een…

November on the farm

Voor het eerst op mijn blog..  Een maandoverzicht van alles wat ik heb beleefd! Omdat ik niet iedere week hele boeiende dingen doe naast werken en mijn huishouden regelen ga ik dit één keer per maand delen 🙂

November on the farm
Ik vind dit soort overzichten altijd erg leuk om…

Visitekaartjes voor je blog

Een visitekaartje hebben is handig voor je werk, maar ook als je een hobby hebt als bloggen. Op mijn werk heb ik ook een stapel visitekaartjes liggen en dit is erg handig om even snel mee te geven. Als blogger heb je natuurlijk ook contact met PR-bureau’s en collega…