Geen nare zweetgeur meer met Odaban

Al sinds mijn puberteit heb ik last van overmatig zweten, een paar jaar voordat ik zwanger werd verdween dit compleet en kon ik weer zweetvrij door het leven. Tijdens mijn zwangerschap kwam het helaas weer terug en is tot nu toe nog niet verdwenen. Gelukkig heb ik nu een middel gevonden wat mij ontzettend helpt!


Geen nare zweetgeur meer met Odaban

Het overmatig zweten beïnvloed mijn leven altijd wel behoorlijk, want door de geur en vlekken koop ik niet zomaar alle kleding die ik wil. Ik moet er namelijk rekening mee houden dat ik de kleding na een aantal maanden weg kan gooien omdat de geur er niet meer uit te wassen is. Iets wat ik ontzettend vervelend vind.

Al jaren probeer ik steeds nieuwe producten in de hoop dat ik hét product kan vinden dat dit zal stoppen, maar tot op heden had ik nog niets gevonden. Een tijdje terug las ik over Odorex en ging ik op zoek naar reviews, ik las dat dit goed hielp maar dat het voor een gevoelige huid niet heel geschikt zou zijn. Nu is mijn huid soms wel gevoelig dus ging ik verder op zoek. Ik kwam terecht bij Odaban, hetzelfde effect maar dan ook geschikt voor een gevoelige huid. Top! Ik heb het direct besteld en geprobeerd.

Volgens Odaban: ‘Voorkom overmatig zweten met de Odaban Antitranspirant Spray. De spray biedt een oplossing voor mensen met een normale tot (sterk) verhoogde zweetuitscheiding. Bijvoorbeeld bij een nare zweetgeur, natte oksels of zweetvoeten.

Odaban Antitranspirant Spray is volkomen geurvrij, bevat geen drijfgas en je kunt de spray met elke deodorant gecombineerd gebruiken.’

Geen nare zweetgeur meer met Odaban

Odaban Antitranspirant spray €15,19

Verpakking

De spray zit in een klein flesje, maar omdat je maar 2 á 3 sprays per keer gebruikt kan je hier lang mee door. Er zit een spraykop op die behoorlijk sterk sprayt, je moet in ieder geval 20 cm afstand houden bij gebruik om het goed te verdelen onder je oksel.

Ingrediënten

Alcohol Denat, Aluminium Chloride, PEG-12 Dimethicone.’

Geen nare zweetgeur meer met Odaban

In gebruik

In de begin periode mag je het dagelijks gebruiken tot je vindt dat je droog genoeg bent, daarna kun je het 2 keer per week sprayen om het bij te houden.

Voordat je Odaban sprayt moet je er voor zorgen dat je oksels kurkdroog zijn, ik doe zelf altijd nog wat talkpoeder onder mijn oksels om zeker te zijn dat het goed droog is. Ook spray ik alleen nadat ik heb gedouched, dan zijn mijn oksels minder geïrriteerd dan wanneer ik snel een washandje onder mijn oksels doorhaal. Odaban mag je alleen voor de nacht gebruiken, ’s ochtends snel even sprayen mag helaas niet. Verder mag je niet binnen 24 uur sprayen wanneer je, je oksels geschoren hebt.

Maar werkt het ook? Ja! Ik zit nu nog in de begin fase waarin ik dus wat vaker spray, tot nu toe werkt dat perfect. Geen zweet, vlekken en nare geuren meer. Wel is het echt belangrijk dat je sprayt wanneer je oksels droog zijn, ik heb het onlangs gebruikt zonder talkpoeder en dat prikte wel behoorlijk nadien. Ook met talkpoeder voel je het wel tintelen onder je oksels, maar dit is prima te doen en na tien minuten is er niets meer te voelen en kan je rustig gaan slapen.

Wat ben ik blij dat ik Odaban antitranspirant spray gevonden heb! Nog wel een sidenote voor iedereen die denkt ‘je moet toch zweten’? Het is niet dat het zweet er niet meer uit kan o.i.d. Je zweet het dan ergens anders er wel uit. Dat komt dus wel goed :-).

Heb jij al eens zo’n product nodig gehad?

Bedankt voor het lezen!

1 Reactie

  1. oktober 3, 2018 / 9:03 pm

    Oh dat lijkt mij best onhandig, overmatig zweten. Ik moet zeggen dat ik nu in de overgang er pas echt last van ondervind.
    Zelf gebruik ik ook zo liefst mogelijk puur natuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.