Golden Rose Wet & Dry Oogschaduw

golden rose 07Afgelopen jaar ben ik geslaagd voor mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste. Het make-up merk waar ik daar mee werkte was van Golden Rose. Nu heb ik verschillende oogschaduws van dit merk, vandaag laat ik Wet & Dry 07 zien.


Golden Rose Wet & Dry Oogschaduw 07

Volgens Golden Rose: ”Deze wet & dry oogschaduw is prachtig, het geeft je ogen een mooi effect met een langhoudend effect.”

Golden Rose is een merk dat voornamelijk te koop is voor schoonheidsalons. Je kunt het online wel kopen, maar is bijvoorbeeld niet te koop bij drogisterijen.

golden rose 07Ik heb dit palette al een tijdje waardoor de verpakking bekrast is. Jammer, maar dat is helaas niet anders. Je kunt de oogschaduw door het deksel heen zien, dit is handig aangezien alle oogschaduws uit de wet & dry collectie dezelfde verpakking hebben. golden rose 07Nummer 07 bevat bruine, gouden, roze en aubergine tinten. Die gouden tint is niet helemaal mijn ding, maar de overige tinten vind ik wel heel mooi.golden rose 07Dit is één veeg uit het palette. De tinten geven een goed pigment af. Je kunt deze oogschaduws zowel droog als nat aanbrengen. Ik heb voor deze look de tinten alleen droog aangebracht.golden rose 07De lichtroze en aubergine tint zien er mooi uit op mijn ogen, de gouden en bruine tinten vallen een beetje weg.

Wat vind ik er van?

golden rose 07De roze en aubergine tinten vind ik heel mooi en brengen ook goed aan. De gouden en bruine tint juist weer niet. Ik vind het altijd zo’n zonde om een palette te hebben waar ik niet alle tinten van zal gebruiken.

Daarnaast moet dit palette €17,50 kostten, wat ik veel te veel geld vind voor een kwaliteit die naar mijn mening niet beter is dan budget merken. En omdat dit merk moeilijker verkrijgbaar is, zou ik ‘m niet aanraden.

Ik kocht dit palette bij de groothandel in Heerenveen. Golden Rose Wet & Dry is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren als groen, blauw, roze of paars.

Zou jij dit palette willen aanschaffen?

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Beantwoorden

  Babs

  juni 19, 2016

  Ik weet het niet, de kleuren zijn wel heel mooi… maar aubergine en sommige roze kleuren maken dat ik er een beetje ziekjes uitzie.
  Het is inderdaad aan de prijs als je het vergelijkt met sommige budgetmerken, so true 🙂

 2. Beantwoorden

  Marieke

  juni 19, 2016

  Ik vind de kleuren erg mooi, alhoewel roze en aubergine mij bepaald niet goed staan 🙂 Ik heb eigenlijk nog nooit wat van dit merk geprobeerd, er zijn ook winkels van Golden Rose geloof ik.

  • Beantwoorden

   Anna Gerrie

   juni 19, 2016

   Oh echt? Dat wist ik niet!

 3. Beantwoorden

  Kiss & Make-up

  juni 20, 2016

  Oei, jammer dat de kwaliteit niet echt consistent is tussen de vier tinten.

 4. Beantwoorden

  Rachel Kromdijk

  juni 20, 2016

  oh wat een prachtige kleuren zeg, ik vind roodtinten soms ook moeilijk te combineren, vaak lijk ik dan ziek haha

 5. Beantwoorden

  jeapiebel

  juni 20, 2016

  Dat is zeker altijd zonde om niet alle kleuren van de palette te kunnen gebruiken. Maar vaak is het wel zo. Ik ben jaloers dat je zo mooi roze kunt dragen. 😉 Ik vind het een lieve kleur, maar door mijn getinte huid komt roze vaak niet zo mooi uit. 🙂

 6. Beantwoorden

  Melike

  juni 20, 2016

  Ik heb toevallig laatst wat producten van het merk mogen testen;) Dat beviel wel heel goed. Ik vind de roze kleur op je ooglook echt prachtig!! Ik heb zelf groenbruine ogen dus ik denk dat deze kleurtjes ook zeker wat voor mij zouden zijn;)

 7. Beantwoorden

  Lonneke

  juni 20, 2016

  Ik vind de kleuren erg mooi maar toch vind ik dat er in deze prijsklasse mooiere palette’s zijn. Ik vind de look die je hebt gemaakt met roze erg mooi, dat wel 😉

 8. Beantwoorden

  Hilde

  juni 20, 2016

  Jammer zeg dat niet alles goed pakt. Ik vind de gebruikte kleuren je wel erg mooi staan overigens.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.