Haar- en huidverzorging van Wat Maakt Je Mooi

Huidverzorging van Wat Maakt Je Mooi

Mijn shampoo, conditioner en douchegel waren allemaal tegelijk op en daarom besloot ik eens te bestellen bij Wat Maakt Je Mooi. Omdat mijn haar weer wat pluizig werd wilde ik weer een shampoo zonder SLS en bij deze webshop vond ik er één die ook nog eens verpakkingvrij is.

Haar- en huidverzorging van Wat Maakt Je Mooi

Ik kende Wat Maakt Je Mooi al van Instagram en ik zag hier regelmatig fijne producten voorbij komen, hoog tijd om daar ook eens iets te bestellen. De laatste tijd bestelde ik veel bij Lush, maar die hebben helaas geen producten zonder SLS en daar was ik toch echt naar op zoek. Omdat de rest van mijn haar- en huidverzorging ook bijna op waren, kocht ik alles wat ik nodig had hier.

Shampoo Bar Blondie

shampoo bar blondie

shampoo bar blondie

Blondie wordt geleverd in een plastic verpakking waar ook direct de ingrediënten op staan. De shampoo bar heeft een soort noppen erop waardoor je ook gelijk je hoofdhuid kunt masseren. Klinkt goed! Helaas werkte deze shampoo niet fijn op mijn haar, het werd echt een bos stro. In de eerste instantie dacht ik dat ik het misschien niet goed had uitgespoeld, maar ook de tweede keer werd mijn haar er niet beter van. Ik had die dag een knotje in gehad en toen ik het elastiekje er uit haalde bleef de knot gewoon staan. Deze shampoo bar heb ik dus weer weg gedaan helaas.

Blondie kost €6,95.

Renew Me Conditioner

renew me conditionerrenew me conditioner

Gelukkig ben ik wel erg enthousiast over de rest van de producten van Wat Maakt Je Mooi, zoals over deze conditioner. Renew Me doet wat een conditioner moet doen, mijn haar wordt er lekker zacht van en ziet er glanzend uit. De geur is zoet en ruikt voornamelijk naar perzik. Erg lekker! Deze conditioner kost €8,95.

Ingrediënten

Aqua, Behentrimonium Methosulfaat, Cetyl Alcohol, DL-Panthenol, Cymbopogon Martinii, Cananga Odorata, Optiphen ND, Fragrance, CI15510

Greenman Soap Pure – Coco Fresh

coco freshcoco fresh

Mijn douche bar van Lush was bijna op en dus kocht ik ook een nieuw zeepje, de geur van Coco Fresh sprak mij wel aan en dus ging die in mijn digitale winkelmandje. Kokos vind ik altijd een hele fijne geur en in combinatie met limoen verwachtte ik dat ‘ie lekker fris zou zijn.

greenman soap

Coco Fresh is makkelijk in gebruik en ruikt inderdaad erg lekker, de geur blijft helaas niet op mijn huid hangen maar ik word er wel schoon van. Door de limoen schil scrubt het ook licht. Een fijne zeep! Voor €4,95 kan je ‘m kopen.

Honey Bunny Fluffy Body Butter

honey bunnyhoney bunny

Bij mijn bestelling kreeg ik ook nog een sample van Honey Bunny Fluffy Body Butter. Ik ben de body butters van The Body Shop gewend, maar deze is inderdaad wel meer fluffy in plaats van creamy. Honey Bunny voedt mijn huid wel goed, er blijft een klein laagje van de oliën op mijn huid liggen maar die plakt verder niet o.i.d.

Ingrediënten

‘Butyrospermum Parkii, Cocos Nucifera, Glycine Soja, Prunis Dulcis, Cornstarch, Fragrance’

Honey Bunny komt normaal gesproken in een verpakking met 155 ml en kost dan €6,95.

Op Blondie na vind ik alle andere producten wel heel fijn en zal ik ook zeker blijven gebruiken tot ze op zijn. Qua shampoo ben ik nu toch maar weer overgestapt naar een sulfaat vrije shampoo in vloeibare vorm. Mijn haar ziet er aanzienlijk beter uit wanneer ik deze gebruik.

Koop jij wel eens bij Wat Maakt Je Mooi?

3 Reacties

 1. juni 10, 2019 / 12:02 pm

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg, wauw! Ik kende de producten nog niet, maar ik ben wel heel benieuwd geworden 😀

 2. juni 11, 2019 / 7:27 pm

  Coco fresh dat is op mijn lijf geschreven!
  Ik heb er ook wel eens wat besteld!

 3. juni 12, 2019 / 8:37 pm

  Ik ga daar binnenkort ook weer eens een bestelling plaatsen denk ik. Heb een body butter en een shower smoothie en ben erg tevreden! Die geuren blijven erg lang op mijn huid en ik vind ze heerlijk lekker voedend ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.