Mijn Haarstijlen Door De Jaren Heen

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik graag van kapsel verander. Heb ik het net een andere kleur geverfd dan kan het maar net zo zijn dat het twee maanden later weer helemaal anders moet. Al sinds ik 11 jaar ben gaat regelmatig de schaar er in en ook andere haarkleuren komen en gaan. Ik deel mijn haarstijlen door de jaren heen.


Mijn Haarstijlen Door De Jaren Heen

Het leek mij wel leuk om door de jaren heen te bladeren en welke haarstijlen ik hier allemaal had. Alles komt voorbij! Van pony tot oranje haar, maar zelfs een permanent bleef niet uit en dat laatste had ik nóóit moeten doen. Poeh, wat verpeste dat mijn haar.

Mijn Haarstijlen Door De Jaren Heen

Zo daar gaan we. Op de linkerfoto ben ik 11 en dit is de eerste keer dat ik mijn haar verfde. Ik ging gelijk voor extreem en koos voor oranje. Ook was het daar mega lang. Kort daarna dacht ik, die lengte kan er wel af en ik liet het tot op mijn schouders knippen.

Ik denk dat ik een jaar of 16 was op de middelste foto en had ik mijn eigen haarkleur terug, het is in laagjes geknipt en ziet er gezond uit. Op de rechterfoto is het weer wat langer gegroeid en liet ik er een pony in zetten. Ook leuk, maar veel werk om bij te houden.

Mijn Haarstijlen Door De Jaren Heen

Op de linkerfoto gaat het drama verder.. Mijn haar is überblond en helemaal kapot. De foto ernaast is gemaakt toen ik stage liep op Tenerife, hier was ik 17 en had ik mijn haar weer ‘origineel’.

Op foto 3 gaan we weer wat jaren terug in de tijd, toen bedacht ik dat krullen geweldig waren voor mijn haar :’-) Dus een permanent ging er in en vernielde mijn haar compleet. Het duurde lang voordat dit er weer helemaal uit was en mijn haar weer gezond was. De rechterfoto is gemaakt toen ik een jaar of 22 was en mijn haar weer korter had geknipt.

Mijn Haarstijlen Door De Jaren Heen

Dit is allemaal van 2017. Het begon met paarse roots dat overliep in rood en eindigde in blond, heel gaaf maar weer erg veel werk. Toen besloot ik dat uit te laten groeien en voor blond met grijs te gaan, ook veel werk maar goed bij te houden met deze geweldige zilvershampoo. Dat bleef een tijdje hetzelfde, tot ik deze blorange shampoo ging gebruiken en de punten roze werden.

Mijn Haarstijlen Door De Jaren Heen

En dit is eind 2017 tot nu. Ik liet het weer korter knippen en blonderen, helaas kan mijn haar daar toch echt niet goed tegen en werd het weer broos en droog. Daarom kocht ik henna haarkleuring en hierdoor kreeg ik weer wat leven in mijn haar. Omdat henna niet goed pakt op gekleurd haar is mijn eigen haarkleur nu mooi geverfd en de geverfde delen zijn nog een andere tint en minder glanzend. Dat moet er dus helemaal uitgroeien en uit geknipt worden.

De rechter foto is mijn huidige haarkleur/model. Ik wil het weer langer hebben, maar blijf het wel roodbruin verven met henna. Mijn haar groeit altijd vrij snel dus ik verwacht wel snel weer een lange coupe te hebben 🙂

Heb jij ook zoveel haarstijlen gehad?

Bedankt voor het lezen!

8 Reacties

 1. VWillemse
  januari 21, 2018 / 9:53 am

  ahw dit is echt leuk om te zien , en wat ’n beauty haha
  Ik heb ook 1001 haarstylen gehad maar de laatste paar jaar vind ik ’t wel goed zo.
  Af en toe mier ik er nog wel een kleurtje in (spontaan en meestal z’on restje als ik iemand anders verf) en dat pakt dan vaak wel leuk uit maar hou ik verder ook niet bij.
  Mijn haar is moe gestreden en mag nu genieten van z’n verdiende rust .

 2. januari 21, 2018 / 11:42 am

  Wat leuk om te zien! Jij kan echt alle kleuren hebben, blond en een donkere kleur staat je prachtig!
  Ik heb ook een permanentje gehad, een pony, rood haar en mislukt oranje haar. Die pony staat jou overigens ook heel goed!

 3. januari 21, 2018 / 8:00 pm

  Jij kunt echt veel hebben zeg! Wat een zaligheid moet dat zijn. Ik vind de middelste foto van de laatste rij wel erg mooi bij je staan hoor. Een beetje alles door elkaar. Straks geen moederkapsel doen he? 😉

  • Anna Gerrie
   Auteur
   januari 22, 2018 / 5:27 pm

   Haha nee geen kort-pittig kapsel voor mij 🙂

 4. januari 22, 2018 / 3:52 pm

  Haha die puberfoto’s! Wat supercute! Haha!
  Ik vind dat donkere haar echt heel mooi staan! Heel classy! Maar blond ook eigenlijk. Je hebt gewoon een goeie kop 😉

 5. januari 22, 2018 / 11:15 pm

  Erg leuk om te zien! ik heb ook heel veel gehad, lang kort, bob, lob rood, zwart, blond paars ahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.